Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Dykkerkursus og internationalt dykkercertifikat

tilbuds-billede
1995,-
Ikke aktivt
værdi:
4098,-
51%

Deal fra 11/4-2016

Frederiksberg og Øresund: Ocean Dive

Du gennemfører dit dykkerkursus på én uge. På kursusdagene står den på teori på Frederiksberg og indledende dykning i roligt havvand eller i svømmehal. Herefter er du parat til at gennemføre resten af kurset, som består af dykning i Øresund på åbent vand.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos tipster
tipster

2 gange om måneden fra maj-september. Tilmelding inden 1. august.
 
Se alle Ocean Dive deals

Yderligere beskrivelse

Få den ultimative oplevelse, personlig udvikling, udfoldelse og eventyr. Gør dine drømme til virkelighed - lær at dykke i åbent vand og få et internationalt dykkercertifikat, så du kan begå dig i verdenshavene. Hos Ocean Dive er du garanteret læring og dykkerfærdigheder, som sætter dig i stand til at udleve dine vildeste undervandsdrømme.Med Dagens tilbud får du et dykkerkursus inklusiv al undervisningsmateriale samt certificering hos anerkendte Ocean Dive. Få helt uforglemmelige dykkeroplevelser og et internationalt dykkercertifikat. Du kommer til at dykke i Øresund sammen med hornfisk, torsk, ørred og andre spændende fisk og fauna. Og du får dyk i åbent vand helt ned til 18 meters dybde. Med instruktion fra top-professionelle certificerede instruktører guides du i at begå dig i det våde element. Og Ocean Dive stiller alt dykkerudstyr til din rådighed, inklusiv våddragt.Du gennemfører dit dykkerkursus på én uge. På kursusdagene står den på teori på Frederiksberg og indledende dykning i roligt havvand eller i svømmehal. Herefter er du parat til at gennemføre resten af kurset, som består af dykning i Øresund på åbent vand. Alle kursusdage møder du hos Ocean Dive på Frederiksberg, som arrangerer fælles transport til de steder, I dykker.I 13 år har Ocean Dive gennemført oplevelsesdyk, dykkerkurser og dykkercertificeringer. Ocean Dive er Københavns 2. største dykkercenter og et af Danmarks mest anvendte. Og dykkercentret er anerkendt for sine professionelle dykkerkurser for både øvede og nybegyndere.Ocean Dive har tilknyttet 8 certificerede, engagerede og passionerede dykkerinstruktører - nogle af de allerdygtigste instruktører i Danmark. Og dykkercentret råder over et stort udvalg af verdens bedste dykkerudstyr, som stilles til rådighed for alle deres kursister.Ocean Dive er både certificeret til at uddanne dykkere og instruktører. Hos Ocean Dive har sikkerhed og færdighedslæring førsteprioritet. Alt dykkerudstyr er som nyt og altid tjekket i henhold til alle sikkerhedsforskrifter og planer. Og dykkerkurserne indeholder både teori, dykning i roligt vand og på åbent vand i Øresund.Ud over dykkercentret i Danmark har Ocean Dive etableret dykkercenter i Thailand med 30 fuldtidsansatte og flere dykkerbåde. Og Ocean Dive arrangerer et hav af dykkerture i både ind- og udland, herunder ture til Thailands pragtfulde koral- & undervandsverden.

Ekstra information

Ocean DiveSøndre Fasanvej 472000Frederiksberg tlf.: 38337778

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 1895,-
værdi:
3795,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Dykkerkursus med hurtigt forløb

Østerbro: SuperDive

Tag et internationalt dykkercertifikat på 4 dage. Kurset består af teori, pool eller lignende samt 4 dyk i åbent vand. Kurset er inklusiv adgang til pool eller lignende samt certificering, certificeringsafgift, lån af bog til brug på kurset, logbog, dykkertabel og leje af udstyr. Kursusopstart hver uge.
" Indtil 30. sep. Book senest 1. juni. Min. 12 år. Skal kunne svømme 200 m og træde vande i 10 min. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1345,-
værdi:
2700,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bliv væltet omkuld af grin

Jylland og Fyn: RunBallz

Det gælder om at være hurtig på banen, når du og vennerne kæmper om æren (eller andet) i det MEGA sjove Bumper Balls. Vælg mellem 1 eller 1,5 times spil (20 eller 30 pers.) med 10 bumpers, musik, instruktør, 1 kasse sodavand.
"Pris gælder 1 time for 20 pers. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 75,-
værdi:
150,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

En dags ubegrænset golf

Jels, nær Rødding: Royal Oak Golf

- Hjælp med det praktiske (fx scorekort)
- Fri afbenyttelse af træningsfaciliteter med drivingrange og puttinggreen
"Indtil 31. dec. Der kan lejes udstyr for 75 kr. samt købes bolde og andet udstyr i golfbutikken på stedet." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide