Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Dykkerkursus og internationalt dykkercertifikat

tilbuds-billede
1995,-
Ikke aktivt
værdi:
4098,-
51%

Deal fra 11/4-2016

Frederiksberg og Øresund: Ocean Dive

Du gennemfører dit dykkerkursus på én uge. På kursusdagene står den på teori på Frederiksberg og indledende dykning i roligt havvand eller i svømmehal. Herefter er du parat til at gennemføre resten af kurset, som består af dykning i Øresund på åbent vand.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos tipster
tipster

2 gange om måneden fra maj-september. Tilmelding inden 1. august.
 
Se alle Ocean Dive deals

Yderligere beskrivelse

Få den ultimative oplevelse, personlig udvikling, udfoldelse og eventyr. Gør dine drømme til virkelighed - lær at dykke i åbent vand og få et internationalt dykkercertifikat, så du kan begå dig i verdenshavene. Hos Ocean Dive er du garanteret læring og dykkerfærdigheder, som sætter dig i stand til at udleve dine vildeste undervandsdrømme.Med Dagens tilbud får du et dykkerkursus inklusiv al undervisningsmateriale samt certificering hos anerkendte Ocean Dive. Få helt uforglemmelige dykkeroplevelser og et internationalt dykkercertifikat. Du kommer til at dykke i Øresund sammen med hornfisk, torsk, ørred og andre spændende fisk og fauna. Og du får dyk i åbent vand helt ned til 18 meters dybde. Med instruktion fra top-professionelle certificerede instruktører guides du i at begå dig i det våde element. Og Ocean Dive stiller alt dykkerudstyr til din rådighed, inklusiv våddragt.Du gennemfører dit dykkerkursus på én uge. På kursusdagene står den på teori på Frederiksberg og indledende dykning i roligt havvand eller i svømmehal. Herefter er du parat til at gennemføre resten af kurset, som består af dykning i Øresund på åbent vand. Alle kursusdage møder du hos Ocean Dive på Frederiksberg, som arrangerer fælles transport til de steder, I dykker.I 13 år har Ocean Dive gennemført oplevelsesdyk, dykkerkurser og dykkercertificeringer. Ocean Dive er Københavns 2. største dykkercenter og et af Danmarks mest anvendte. Og dykkercentret er anerkendt for sine professionelle dykkerkurser for både øvede og nybegyndere.Ocean Dive har tilknyttet 8 certificerede, engagerede og passionerede dykkerinstruktører - nogle af de allerdygtigste instruktører i Danmark. Og dykkercentret råder over et stort udvalg af verdens bedste dykkerudstyr, som stilles til rådighed for alle deres kursister.Ocean Dive er både certificeret til at uddanne dykkere og instruktører. Hos Ocean Dive har sikkerhed og færdighedslæring førsteprioritet. Alt dykkerudstyr er som nyt og altid tjekket i henhold til alle sikkerhedsforskrifter og planer. Og dykkerkurserne indeholder både teori, dykning i roligt vand og på åbent vand i Øresund.Ud over dykkercentret i Danmark har Ocean Dive etableret dykkercenter i Thailand med 30 fuldtidsansatte og flere dykkerbåde. Og Ocean Dive arrangerer et hav af dykkerture i både ind- og udland, herunder ture til Thailands pragtfulde koral- & undervandsverden.

Ekstra information

Ocean DiveSøndre Fasanvej 472000Frederiksberg tlf.: 38337778

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 995,-
værdi:
2250,-
rabat 56%
Gå til tilbud Læs mere mere

Pilot for en dag

Roskilde: Flight4000

Bliv pilot for en dag i Cessna 172 fly. Indeholder velkomst, 45-60 min. briefing med sikkerhed og teori, 30 min. i flyet hvoraf 15 min. er i luften. Efter flyvningen er der debriefing, rundvisning og fremvisning af forskellige fly, orientering om mulighederne for at blive pilot samt kaffe og te.
"Foregår 2-3 søndage om måneden hele året. Startafgift: 100,-. Min. 16 år. max. 130 kg. og under 2 meter høj." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 180,-
værdi:
300,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Leje af kajak

Egå: Aarhus Vandsportscenter

Aarhus Vandsportscenter tilbyder rabat på leje af enkeltkajak eller dobbeltkajak i enten 24 eller 48 timer.
"Indtil 31. dec. Prisen gælder leje af enkeltkajak inkl. vest og pagaj i 24 timer. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
300,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 dags sjov og action i vandet

Aarhus C: Aarhus Vandsportscenter

Aarhus Vandsportscenter står klar med masser af udstyr til sjove og udfordrende dage ved havet, og med et værdibevis i hånden kan du leje lige det, du har lyst til.
"Indtil 30. sept. Man. - fre. Prisen er for leje af Sup-board i 1 dag" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide