Isterninge-maker

tilbuds-billede
159,-
Gå til tilbud
værdi:
398,-,-
60%

Deal fra 16/4-2016

2 stk.

Slip for irriterende isposer - med denne isterning-maker bliver det meget nemmere altid at have isterninger i huset. Fyld vand i, læg den i fryseren, når vandet er frosset, tag den ud og slå den ned i bordet og isterningerne løsner sig og kan hældes ud. Nemt og praktisk.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering.
 
Se alle Isterningebakke deals

Yderligere beskrivelse

Brug den i 2-3 uger, og du vil bemærke, at din vejrtrækning bliver mere stabil, og snorkelydene reduceres markant.Stop Snorke Bærbar Health Care Stop Snorke Bærbar - Sov Bedre og Stop Snorken Er snorken en konstant kilde til søvnforstyrrelser for dig og din partner? Vores Stop Snorke Bærbar Health Care enhed er din nøgle til en roligere og dybere søvn. Produktspecifikationer: Farve: Sort Materiale: ABS+PC Hvordan det virker: Bær produktet under søvn, og lad det gøre arbejdet for dig. Denne intelligente enhed bruger højpræcisionssensorer til at registrere snorkelyde. Derefter masserer den hypoglossale nerve og underkæbemuskler med vibrationsimpulser af forskellige frekvenser. Dette fremmer muskelopstramning, justerer vejrtrækningsrytmen og gør vejrtrækningen lettere. Betydelig anti-snorking effekt: Brug den i 2-3 uger, og du vil bemærke, at din vejrtrækning bliver mere stabil, og snorkelydene reduceres markant. Fortsæt med at bruge den i omkring 30 dage, og din vejrtrækning bliver gradvist mere stabil. Dette giver dig og din familie mulighed for at nyde en fredelig nattesøvn. Manuel målingstolerance er 2-5g. Vi værdsætter din forståelse for eventuelle små variationer. Pakken inkluderer: 1 Intelligent snorkeanordning 1 USB datakabel 2 Ørestropper Stop snorken og få den dybe søvn, du fortjener med vores Stop Snorke Bærbar Health Care enhed. Bestil nu og begynd at nyde en mere forfriskende nattesøvn allerede i aften! DET FÅR DU: 1 stk. produkt 1 DEALPRIS 299 kr. inkl. levering Normalpris 499 kr. inkl. levering Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Ekstra information

Prisen er inkl. levering med PostNord til nærmeste pakkeshop VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: LEVERING MAX 12 HVERDAGE EFTER KØB Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail info@houseofhansen.dk Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm) HOH v/Jan Djerberghttp://www.dealsales.dkFarendløsevej 54 Port 6, 4100 Ringsted

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
199,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Form til kæmpe isterninger

Sikrer at din drink forbliver kold

Smart silikonefom til kæmpe isterninger, der er gode i sommervarmen. Har plads til at lave 8 store isterninger. Selve formen er lavet af silikone gummi som tåler helt ned til minus 40 grader.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
129,-
rabat 78%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: Grøntsagstwister

Perfekte redskab til køkkenet

Pift hurtigt og nemt dine grøntsager op, og gør dem langt mere ind-bydende at se på samt sjovere at spise. Twisteren er velegnet til f.eks. squash, agurker m.m.
"Levering: 29,-. Er før set på deal til 79,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 259,-
værdi:
349,-
rabat 26%
Gå til tilbud Læs mere mere

Knivsæt med knivblok i træ

Består af 7 dele

Et komplet knivesæt af høj kvalitet med original blok i form af en spartansk soldat. Den perfekte løsning til at takle de bedste kulinariske slag i de bedste køkkener. Velegnet til opvaskemaskine.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide