Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Strømlinet parkeringsskive

tilbuds-billede
449,-
Ikke aktivt
værdi:
899,-
50%

Deal fra 18/4-2016

Jacob Jensen

Med et radiostyret ur kan du altid være sikker på skiven er sat. Den indstiller sig selv, og stopper tiden på uret når du har holdt i 30 sekunder. Parkeringsskiver er påbudt i alle biler, og denne smukke version skal blot sættes i ruden.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos plusdeal

Levering: 50,-
 
Se alle parkeringsskive deals

Yderligere beskrivelse

P-skiven er påbudt i alle biler, så hvorfor ikke vælge en strømlinet og ultramoderne model, i den klassiske JACOB JENSEN-kombination af sort og sølv? Nogle gange ønsker du dig blot nogle få timer tilbage i tiden. Og i særdeleshed i situationen, hvor du har glemt at sætte p-skiven. P-skiver er påbudt i alle biler, den er synlig både ude og inde fra bilen. Den er en del af bilens signalværdi. Det stiller høje krav til designet. Dertil kommer kravet om stilfærdigt og elegant, at sørge for automatisk tidsindstilling. JACOB JENSEN design er kendetegnet af helhedstænkning, der er arbejdet med detaljer og æstetik, som krydres med noget uventet, noget magisk. Det gør sig også gældende i designet af JACOB JENSEN P-timer. Den er trådløs og kræver derfor ikke værkstedsmontering. Alt er indeholdt i den cirkelformede P-timer. Med tre diskrete klæbepuder er den klar efter udpakning til at sætte i forruden. Det tager ingen tid. Dertil kommer, at tiden automatisk stopper i det øjeblik, bilen parkeres. P-timeren indeholder et radiostyret ur, du altid kan stole på. Det indstiller sig selv efter verdensuret i Frankfurt. Når bilen står stille i 30 sekunder, stopper tiden på uret automatisk - og parkeringsskiven er selvfølgelig godkendt af færdselsstyrelsen. Produktspecifikationer Mål (Ø): 10 cm Farve: Sort og sølv Ledningsfri Kræver ikke værkstedsmontering Batteri skiftes en gang årligt Indeholder et radiostyret ur, som indstiller sig efter Verdensuret i Frankfurt Godkendt af færdselsstyrelsen i Denmark Design: Jacob Jensen

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
239,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Nøgle-tracker

Til både iPhones og Android-telefoner

Har du forlagt dine nøgler eller kan du ikke bilen på parkeringspladsen, så kan du ved hjælp af denne tracker og medfølgende app hurtigt og nemt lokalisere dine nøgler eller bil ved hjælp af et kort.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
819,-
rabat 70%
Gå til tilbud Læs mere mere

S2 Bluetooth Smartwatch

Vandtæt

Dette smartwatch kan ringe og underrette dig med opkald og viser kontaktnavne. Du kan også modtage alarmer og underretninger fra Facebook, Twitter, Line, Skype & WhatsApp. Den har stillesiddende og anti-tab advarsel, såvel som vækkeur og opgavealarm.
"Levering 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
699,-
rabat 57%
Gå til tilbud Læs mere mere

HD-bilkamera med eller uden SD-kort

Fra Smileyphone

Optag hændelser som biluheld, tyveri og hærværk med Dashcam, så du altid har dokumentation, hvis uheldet er ude. Kameraet har bevægelsessensorer, 170 graders linse, automatisk tænd/sluk og kan optage om natten. Fås med og uden SD-kort.
"Gratis levering. 299,- gælder uden SD-kort." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk travelbird TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide