Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Strømlinet parkeringsskive

tilbuds-billede
449,-
Ikke aktivt
værdi:
899,-
50%

Deal fra 18/4-2016

Jacob Jensen

Med et radiostyret ur kan du altid være sikker på skiven er sat. Den indstiller sig selv, og stopper tiden på uret når du har holdt i 30 sekunder. Parkeringsskiver er påbudt i alle biler, og denne smukke version skal blot sættes i ruden.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos plusdeal

Levering: 50,-
 
Se alle parkeringsskive deals

Yderligere beskrivelse

P-skiven er påbudt i alle biler, så hvorfor ikke vælge en strømlinet og ultramoderne model, i den klassiske JACOB JENSEN-kombination af sort og sølv? Nogle gange ønsker du dig blot nogle få timer tilbage i tiden. Og i særdeleshed i situationen, hvor du har glemt at sætte p-skiven. P-skiver er påbudt i alle biler, den er synlig både ude og inde fra bilen. Den er en del af bilens signalværdi. Det stiller høje krav til designet. Dertil kommer kravet om stilfærdigt og elegant, at sørge for automatisk tidsindstilling. JACOB JENSEN design er kendetegnet af helhedstænkning, der er arbejdet med detaljer og æstetik, som krydres med noget uventet, noget magisk. Det gør sig også gældende i designet af JACOB JENSEN P-timer. Den er trådløs og kræver derfor ikke værkstedsmontering. Alt er indeholdt i den cirkelformede P-timer. Med tre diskrete klæbepuder er den klar efter udpakning til at sætte i forruden. Det tager ingen tid. Dertil kommer, at tiden automatisk stopper i det øjeblik, bilen parkeres. P-timeren indeholder et radiostyret ur, du altid kan stole på. Det indstiller sig selv efter verdensuret i Frankfurt. Når bilen står stille i 30 sekunder, stopper tiden på uret automatisk - og parkeringsskiven er selvfølgelig godkendt af færdselsstyrelsen. Produktspecifikationer Mål (Ø): 10 cm Farve: Sort og sølv Ledningsfri Kræver ikke værkstedsmontering Batteri skiftes en gang årligt Indeholder et radiostyret ur, som indstiller sig efter Verdensuret i Frankfurt Godkendt af færdselsstyrelsen i Denmark Design: Jacob Jensen

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 125,-
værdi:
269,-
rabat 54%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Smartphoneholder til bilen

Smart og praktisk

Holderen kan drejes 360°, vippes 90° og kan justeres. Der medfølger skive med selvklæbende tape til montering på f.eks. instrumentbrættet, hvis du hellere vil montere på denne måde i stedet for sugekoppen.
"Gratis levering. Over 150 har købt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
1199,-
rabat 83%
Gå til tilbud Læs mere mere

Mystery mobil pakke

Med 5-7 gadgets

Kan du heller ikke få for mange gadgets og lækre ting til din telefon, så er denne deal helt sikkert lige noget for dig. Her får du nemlig en mystery pakke hvor du ikke ved hvad du får i pakken før du pakker den op. Fås til flere forskellige smartphones, f.eks iPhone eller Android.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 189,-
værdi:
378,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bluetooth receiver

Mini Jack model H166

Med denne bluetooth minijack adapter er det muligt at overføre lyd via Bluetooth til en ikke-Bluetooth kompatibel enhed. Du kan derfor tilføje bluetooth understøttelse til din receiver, bil-stereo, aktive højttaler el. lign.
"Gratis levering. . " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide