Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

E-bog af Søren Lynge

tilbuds-billede
349,-
Ikke aktivt
værdi:
895,-
61%

Deal fra 22/4-2016

Pjel dig selv

Med "Tanker" af Søren Lynge får du en masse inspiration, konkrete redskaber og brugbar viden, som lærer dig at skabe en mere problemløst og lykkeligt liv, og at udvikle dine egne personlige færdigheder.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

E-bogen leveres til den e-mail adresse.
 
Se alle bog - plej dig selv deals

Yderligere beskrivelse

Med e-bogen "Tanker" af Søren Lynge får du igen kontrol over dit liv samt mental balance. "Tanker" guider dig til et mentalt sundere liv med en masse praktiske øvelser og brugbar viden, som hjælper dig til at sortere i negative tanker, komme i mental balance og turde få succes og fremgang. Mange danskere og især unge mennesker døjer med lavt selvværd og negative tanker om sig selv. Er man stresset i sin hverdag, har man ikke overskud til at komme i kontakt til sig selv og nære sine inderste drømme. Med startpakken "Tanker" af Søren Lynge får du en masse inspiration, konkrete redskaber og brugbar viden, som lærer dig at skabe en mere problemløst og lykkeligt liv, samt at udvikle dine egne personlige og sociale færdigheder. Du lærer at få dine tanker til at fokusere på positive ting frem for de negative, og dermed ikke bruge din energi på ting, du alligevel ikke kan ændre. Den 40 siders e-bog er en investering i dig selv og dit liv, idet du også lære at udvikle nye og bedre livsstrategier samt at mindske og løse dine problemer. "Tanker" har allerede forandret tudindvis af menneskers liv, og du kan blive en af dem. Med ny viden samt forskellige øvelser til selvrefleksion vil du lære at få bugt med: Stress Angst Negative tanker Da?rlige vaner Problemer Frustrationer Da?rligt selvværd Ikke at have fokus pa? dit liv og din fremtid At være alene i din proces om at vokse personligt og professionelt DET FÅR DU: 1 stk. e-bog "Tanker" af anerkendt ekspert i mental sundhed Søren Lynge DEALPRIS 349 kr. (sendes som pdf på e-mail)Normalpris 895 kr. (sendes som pdf på e-mail) E-bogen vil senest 20. april blive tilsendt inden til den e-mail adresse, du har angivet i din profil på DealSales.dk Normalprisen er tjekket på leverandørens hjemmeside d. 21. marts 2016

Ekstra information

E-bogen leveres til den e-mail adresse, som du har angivet i din profil på DealSales.dk. VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. BEMÆRK: LEVERING SENEST 20. APRIL, TIL DEN MAIL-ADRESSE DU HAR ANGIVET I DIN PROFIL PÅ DEALSALES.DK Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail mplynge@me.com - DealSales tager selvfølgelig det fulde ansvar for, at du modtager dit køb, og du er altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@dealsales.dk, så vil vi være behjælpelige, hvis du har spørgsmål Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand  CKU Center for Kognitiv Udvikling. http://www.dreamcenter.dk Ågerupvej 66 2650 Ballerup

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 162,-
værdi:
329,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Interaktiv bog "Sammen med tigeren"

Fra Easylearn.dk

Lær om tigerens spændende liv, adfærd, fysik og levevis i denne spændende og interaktive bog med flotte 3D grafiske billeder og augmented reality med levende 3D animationer.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
238,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bog: "Mand søges!" af Anette Sundby

En god gave til manden

Aner du ikke, hvad du skal give din far, fætter, farbror, bror, onkel, svigerfar? 'Mand søges!'er en kærlig håndsrækning til mænd på 50+, der trænger til at se på sit liv med nye øjne.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
497,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Scor på Nettet

Over 200 siders e-bog, 6 timers e-lydbog + bonusmateriale

Bogen hjælper dig med at finde den rette site for netdating og giver dig de rette redskaber og den bedste opskrift på netdating.
"Ved køb modtager du et download-link." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide