Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

3-i-1 Angel fra BabyDan

tilbuds-billede
1495,-
Ikke aktivt
værdi:
4650,-
68%

Deal fra 29/4-2016

Forener funktionerne fra en vugge, en højstol og en stråstol

De individuelle dele Angel Nest, Angel Rest og Angel Feast kan nemt klikkes af og på stellet i en enkelt bevægelse. Du får dermed 3 produkter i ét som kan bruges fra barnet er nyfødt og op til det er i skolealderen.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Myfirstdeal.dk
Myfirstdeal.dk

Levering: 99,-
 
Se alle 3-i-1 Angel deals

Yderligere beskrivelse

Den helt nye Angel serie fra BabyDan er et nyt og revolutionerende koncept, som forener funktionerne fra en vugge, en højstol og en skråstol i ét produkt med det flotte A-formede stel som omdrejningspunktet. De individuelle dele Angel Nest, Angel Rest og Angel Feast kan nemt klikkes af og på stellet i en enkelt bevægelse. Du får dermed 3 produkter i ét som kan bruges fra barnet er helt nyfødt og op til det er i skolealderen. Således bliver Angel et velkendt element i dit barns første år som med sit enkle og svævende udtryk skaber en tryg og rolig atmosfære omkring barnet. Delene kan hver især sammenfoldes, for nem transport eller opbevaring når de ikke er i brug. Angel Nest er den rede dit nyfødte barn kan sove trygt i. Liften har bærehåndtag og kan let og sikkert sættes på stellet og afmonteres igen. Dit barn bæres let rundt i liften, som desuden kan slås sammen for nem transport og opbevaring. Angel Rest er skråstolen, hvori din baby vil sidde sikkert når det hviler, eller får sin første grød. Siddehøjden passer med at barnet kan mades direkte ved bordet. Barnet sidder sikkert og godt uden risiko for at stolen tipper. Skråstolen kan desuden indstilles til liggeposition i en enkelt bevægelse. Angel Feast er stolen hvor dit barn sidder til bords med sine forældre, og som vokser med barnet. Sædet kan nemt vendes 180 grader, afhængigt af om fodstøtten skal bruges eller ej - og dermed uden yderligere justeringer tilpasses flere børn. Bøjlen kan nemt af- og påmonteres uden brug af værktøj. Produktinformation *Farve: Hvid *Stel størrelse: 56,5 x 46,5 x 66 cm *Materiale: Gummitræ *Sammenklappelig stel *Angel Nest (lift) *Angel Rest (skråstolen) *Angel Feast (barnestol) OBS! Meget begrænset antal. Se mere på Tjengo.com

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 159,-
værdi:
338,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: LED lyskæde med 100 pærer

10 meter land

LED-pærer holder el-udgifterne meget mere nede i forhold til tidligere. LeD lyskæder bruger omtrent en ottendedel mindre strøm end gammeldags kæder, og så har de en længere levetid.
"Gratis levering. Vi har ikke set denne kæde billigere på deal. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 39,-
værdi:
99,-
rabat 61%
Gå til tilbud Læs mere mere

Gyroskål til børn

Fås i blå

Er du træt af at børnene spilder på bordet, når de skal lære at spise af tallerken? Med den smarte og unikke Gyro Bowl der er formet som en flyvende tallerken får du en spildfri spiseskål som gør det sjovt for børnene at spise og samtidig slipper du for at de spilder ud over det hele.
"Levering: Pris afhænger af køb. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 469,-
værdi:
938,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

HugAbaby puslevest

0-12 måneder

Den originale HugAbaby puslevest yder ekstra tryghed og comfort og er designet således at indersektionen kan udvides når dit barn vokser, da den har trykknap-funktion i hver side af indersektionen.
"Gratis levering. Julegaveidé - kan returneres indtil 15. januar. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide