Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Dykkercertifikat på én uge

tilbuds-billede
1995,-
Ikke aktivt
værdi:
4098,-
51%

Deal fra 30/11--0001

Frederiksberg: Ocean Dive.

Med instruktion fra super professionelle certificerede instruktører guides du i at begå dig i det våde element.
Og Ocean Dive stiller alt udstyr til din rådighed, herunder våddragt.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos tipster
tipster

Til den pris kan bedre betale sig at tage certifikatet hjemmefra end at "spilde" tiden på at tage dykkercertifikat på din næste ferie.
Gælder alle lige uger fra uge 16 til uge 38 (24. september).
 

Yderligere beskrivelse

Få den ultimative fede oplevelse - personlig udvikling, udfoldelse og eventyr. Gør det du længe har drømt om - lær at dykke i åbent vand og få dit internationale dykkercertifikat, så du kan begå dig i verdenshavene.Med dit dykkerkursus hos Ocean Dive får du ikke bare et dykkercertifikat. Du får samtidig en uforglemmelig oplevelse, fordi dykningen blandt andet sker sammen med Øresunds hornfisk, torsk, ørred og andre spændende fisk og fauna. Og du kommer til at kunne dykke helt ned på 18 meters dybde.Med instruktion fra super professionelle certificerede instruktører guides du i at begå dig i det våde element. Og Ocean Dive stiller alt udstyr til din rådighed, herunder våddragt. Hos Ocean Dive er du garanteret læring og færdigheder, som sætter dig i stand til at udleve dine vildeste undervands-drømme.Du gennemfører dit dykkerkursus på én uge. På kursusdagene står den på teori på Frederiksberg samt dykning i Vestbadet i Rødovre og i Øresund fra Bellevue. Alle kursusdage møder du hos Ocean Dive på Frederiksberg, som sørger for transport.Ocean Dive har i 10 år gennemført oplevelsesdyk, dykkerkurser og dykkercertificeringer. Og Ocean Dive er Københavns 2. største dykkercenter og et af Danmarks mest anvendte. Dykkercentret er anerkendt for sine professionelle dykkerkurser for både øvede og nybegyndere.Ocean Dive har tilknyttet 8 certificerede, engagerede og passionerede dykkerinstruktører - nogle af de allerdygtigste dykkerinstruktører i Danmark. Og dykkercentret råder over noget af det bedste og bredeste udvalg af dykkerudstyr. Det er det udstyr, Ocean Dive tilbyder sine kursister.Ocean Dive er ikke alene certificeret til at uddanne dykkere, de er også certificeret til at uddanne instruktører. Og hos Ocean Dive har sikkerhed og færdighedslæring førsteprioritet. Derfor indeholder dykkerkurser både teori, dykning i svømmehal og Open Water i Øresund.I dykkercentret på Frederiksberg er alt dykkerudstyr som nyt og altid tjekket i henhold til alle sikkerhedsforskrifter og planer. Derfor er sikkerheden altid i top hos Ocean Dive.Ud over dykkercentret i Danmark, har Ocean Dive etableret dykkercenter i Thailand med 30 fuldtidsansatte og flere dykkerbåde. Og Ocean Dive arrangerer et hav af dykkerture i både ind- og udland, herunder selvfølgelig ture til Thailands pragtfulde koral- & undervands-verden.Hos Ocean Dive kan du også købe det nyeste dykkerudstyr og verdenens mest anerkendte mærker som Scubapro, OMS, Subgear og Fourth Element. Og Ocean Dive har altid det rigtige udstyr til den helt rigtige pris.

Ekstra information

Værdibeviset indløses hos Ocean Dive Dit dykkerkursus bliver gennemført på én uge - mandag og onsdag kl. 18-21, tirsdag og torsdag kl. 18-22 samt lørdag og søndag kl. 9-16 (ved afslutning om søndagen får du dit dykkercertifikat)Kurser afholdes i alle lige ugerFørste kursus afholdes i uge 16 og sidste kursus afholdes i uge 38 2012Værdibeviset udløber 24. september 2012 Ocean Dive Søndre Fasanvej 472000 FrederiksbergÅbningstider:Mandag - fredag, kl. 11:30-18Lørdag, kl. 10-14 www.oceandive.dk Rutevejledning

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Kun BORNHOLMERE må se dette

Tip: Hvis du ikke er bornholmer, bør du ikke kunne læse dette

Lokale tilbud er kun interessante i nærområdet. Hvis du læser denne tekst og ikke bor på Bornholm, skal du have ændret dine indstillinger, så du kun ser lokale tilbud nær dig. Se hvordan.
"Du kan få vores nyhedsbrev næsten som du ønsker det. Læs mere" - all2day
 
 
tilbuds-billede

Tip: Anbefalinger fra All2day

All2day.dk: Aktuelle deals, som vi anbefaler

Nogle tilbud skiller sig særligt ud ved fx at give frit valg i en hel butik eller på hele menukortet. Eller ved fx at give mulighed for at afprøve noget gratis. Vi har samlet alle de aktuelle deals, som vi anbefaler.
"Sig endelig til hvis du mener, vi har overset en god deal..." - all2day
 
 
tilbuds-billede

Få Kolding deals på Facebook

Kolding: "Like" vores Kolding-side og se lokale tilbud

Hvis du ikke vil gå glip af de gode tilbud i Kolding, kan du være først til at få besked om de lokale deals via Facebook.
"Du kan også finde tilbuddene på all2day.dk og i vores nyhedsbrev, men på Facebook får du hurtig og direkte besked." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk travelbird TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide