Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

1 times kranio sakral terapi

tilbuds-billede
325,-
Ikke aktivt
værdi:
650,-
50%

Deal fra 24/5-2016

Østerbro: Body Lounge

Der fokuseres primært på kranieområdet og ansigtet samt fra ned langs rygsøjlen til korsbenet. Med ganske lette tryk og træk aktiveres kroppen, og man mærker spændingerne langsomt forlade kroppen. Afhjælper piskesmæld, tinnitus, kæbespændinger, diskusprolaps og Iskias smerter.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos TilbudiByen
TilbudiByen

Gyldigt i 6 måneder efter køb.
 
Se alle Body Lounge deals

Yderligere beskrivelse

Går du også og har lidt for travlt i hverdagen, hvor der er ikke er meget tid tilovers til ren og skær afslapning og selvforkælelse? Så var det måske tid til at tage en time ud af kalenderen og nyde en afslappende kranio sakral terapi hos Body Lounge, der er kendt for sine flere gode effekter og særligt afhjælper stress. Migræne, søvnbesvær eller muskelsmerter? Om du hører til dem, der lider af for lidt søvn, stress i kroppen eller ømme muskler i nakke-, skulder og rygområdet, er der hjælp at hente. Med kranio sakral-terapi får du nemlig en behandling, der bringer mange positive resultater med sig. Og lad dig ikke skræmme af navnet. Behandlingen er nemlig dejligt afslappende og drejer sig i bund og grund om at få kroppen i balance, både fysisk og psykisk. Det er en blid og effektiv kropsterapi, der har en dyb og afspændende effekt på både nervesystem, muskler og bindevæv. Der fokuseres primært på kranieområdet og ansigtet samt fra ned langs rygsøjlen til korsbenet. Med ganske lette tryk og træk aktiveres kroppen, og man mærker spændingerne langsomt forlade kroppen. Kranio terapi har da også mange andre gode egenskaber. Behandlingen skulle faktisk også afhjælpe piskesmæld, tinnitus, kæbespændinger, diskusprolaps og Iskias smerter. Tag bussen i regnvejr eller cyklen i solskin! Forkæl dig selv med en pause fra hverdagens aktiviteter og kom ned i gear med én times behagelig kranio sakral-terapibehandilng, der nok skal give dig ny energi og mindre stress. Du finder Body Lounge på Østerbro på Blegdamsvej 84, hvorfor der er rig mulighed for at komme dertil. Få en god cykeltur i solskinsvejr på vejen eller snup en af de mange busser, der kører næsten direkte dertil. Rigtig god fornøjelse!

Ekstra information

Body Lounge,Blegdamsvej 84,2100 København Ø

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 285,-
værdi:
390,-
rabat 27%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kombinationsbehandling af 4 behandlingstyper

Randers: Færgemanns Kropsterapi

Vælg mellem Fysiurgisk massage, Kranio Sakral Terapi, Bindevævsmassage og Organmassage. Du sammensætter din behandling med den faglærte. Behandlingerne supplerer hinanden og giver mulighed for at behandle flere områder.
"Pt. ingen udløbsdato. . Julegaveidé - byt i hele 2019." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
500,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times massage

Haderslev: KT Massage & Coaching

Vælg mellem terapeutisk og wellness massage, eller kombiner de 2 massagetyper. Du får 1 times behandling der sætter kroppen tilbage i balance. Bliver udført af erfarne og certificeret massageterapeuter.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. Booking påkrævet. Julegaveidé - byt i hele 2019." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 275,-
værdi:
675,-
rabat 59%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters Kranio-Sakral Terapi

Ved Ørstedsparken: Caradan Terapi

Med fokus på centralnervesystemet og den kranio-sakrale puls benyttes blide tryk til at løsne membraner, bindevæv og muskler for at påvirke kroppen til selvhelbredelse. Kan bl.a. afhjælpe migræne, koncentrationsbesvær, stress m.m. Få 1, 2 eller 3 behandlinger.
"Til d. 3. jun 2019. Prisen gælder 1 behandling. Behandleren taler engelsk. Tidsbestilling er påkrævet. Julegaveidé - kan returneres indtil 14. januar." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide