Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Bestseller: Sandwich, drikke og dessert - for 2

tilbuds-billede
99,-
Ikke aktivt
værdi:
246,-,-
60%

Deal fra 25/5-2016

Ved Kultorvet: Croissant'en

Vælg selv en sandwich, hvor det bl.a. er muligt at vælge fyld som kylling & bacon, røget laks og meget mere. Derudover får du også en kaffe/te/kakao efter eget valg, 1 flaske kildevand samt en valgfri kage.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos tipster
tipster

Gælder til d. 1. september. Over 400 har købt denne deal.
 
Se alle Croissant'en deals

Yderligere beskrivelse

Midt i Indre By - tæt på alt - finder du Café Croissant'en. Den franske fortovscafé har i mere end 30 år forkælet københavnerne med herlige spiser og lækkerier. Her kan du sidde og nyde solen ude og inde med udsigt til smukke Rosenborg Slot og det skønne liv i gågaden. Og med Københavns allerbedste placering har Croissant'en serveret lækre sandwich, fløjlsblød kaffe og himmelske kager for de fleste københavnere og alle byens turister.Med Dagens tilbud vælger du frit mellem caféens 11 fantastiske sandwich-kreationer. Her er der sandwich for enhver smag, serveret i økologiske fuldkornsboller, franske baguettes samt i foccacia med rosmarin, olivenolie og havsalt. Nyd sandwich med kylling, sprød bacon og hjemmelavet karry-æbledressing. Få foccacia med roastbeef, syltede rødløg og pebercreme. Smag sandwich med røget nordsø laks & wasabicreme og vegetar-sandwich med pesto genovese, grillet peberfrugt og mozzarella. Få chorizo-sandwich med parmesan, humus og pesto. Få økologisk fuldkornsbolle med chicken satay & indonesisk jordnøddesauce samt mange andre fantastiske sandwich-varianter. Du får fløjlsblød Illy kaffe - latte, cappuccino eller espresso efter eget valg. Du kan også vælge økologisk fairtrade the, chai latte eller varm chokolade, hvis du er mere til det. Til dit måltid får du kildevand og lækker kage. Vælg mellem nødderose - lækker mazarinkage med hasselnødder og chokoladeovertræk - og Sarah Bernhardt med bund af makron, chokolade-creme & overtræk af mørk belgisk chokolade.Nyd herlighederne i den hyggelige franske fortovscafé eller bestil ?to go? og tag dem med hjem eller med på en sommertur i Kongens Have.Café Croissant'en har i en halv menneskealder med smil og udsøgt betjening serveret lækker frokost for københavnerne. Og den franske fortovscafé er kendt af de fleste for sine lækre sandwich og friskbryggede kaffe. Her elsker folk at dumpe ind og sidde ude ved café-bordene i det herlige danske sommervejr.Med sin placering i gågaden kun få meter fra Nørreport Station, Kultorvet og Strøget er der ingen vej uden om den kendte franske fortovscafé. Her spiser københavnerne frokost og det tidlige lette aftenmåltid. Her bydes på kvalitets-kaffe, croissanter, sandwich og lækre salater ?to stay? og ?to go?. Og til de morgenfriske er der altid friskbagt morgenbrød.Hos Croissant'en bruges kun de allerbedste råvarer og kvalitetsprodukter. Her bages brød og croissanter dagen lang, så resultatet altid er i top. Her kan du få blandet din helt egen salat, få grillede varme sandwich og meget andet.I den franske fortorvscafé bydes du altid på udsøgt kvalitetskaffe fra Illy. Det familiedrevne italienske kaffehus, der siden 1933 har kælet for sin kaffeproduktion - og det kan sandelig smages!

Ekstra information

Croissant'enFrederiksborggade 31360København Ktlf.: 33133028

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 79,-
værdi:
133,-
rabat 41%
Gå til tilbud Læs mere mere

Valgfri sandwich og en kop kaffe

Frederiksberg: Ø Ven Café

Vælg f.eks. mellem klassikere med kylling, avocado eller tun, eller prøv en af specialiteterne med grillet aubergine eller æggesalat.
" Indtil 23. juni. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
228,-
rabat 48%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Stjerneskud

Helsingør: Klaptræet

- 1 stjerneskud
- Hjemmelavet chokoladekage
- En kop friskkværnet Lavazza-kaffe/te
" Stedet har en glad smiley og får
4.4 af 5 stjerner (70 brugere)
Over 200 har købt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 188,-
værdi:
289,-
rabat 35%
Gå til tilbud Læs mere mere

3-retters mexicansk menu

Istedgade: Restaurant Señorita

- Klassisk nacho anretning med guacamole, ost, salsa og jalapeños.
- Burrito-servering med kylling, oksekød eller vegetar
- Bananasplit, is, irsk eller mexicansk kaffe
"Udløber ikke pt. Bestil 24 timer i forvejen . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide