Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Bestseller: Pest Repeller

tilbuds-billede
89,-
Ikke aktivt
værdi:
299,-
70%

Deal fra 13/2-2018

Kom skadedyrene til livs

Med denne skadedyrsbekæmper kan du nyde sommeren uden at blive generet af skadedyr. Samtidig skal du ikke bekymre dig om at bruge gift i hjemmet, da denne skadedyrsbekæmper fungerer via ultralyd.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering. Over 350 har købt.
 
Se alle Pest repeller deals

Yderligere beskrivelse

Hurra sommeren er over os! Men der er en bagside af medaljen, en af sommerens tro følgesvende er nemlig sværme af irriterende myg, myrer, lopper, flåter, mus og andre skadedyr. Med denne deal kan du nyde sommeren uden at være plaget af dem!Effektiv skadedyrsbekæmper Med denne skadedyrsbekæmper kan du nyde sommeren uden at blive generet af skadedyr. Samtidig skal du ikke bekymre dig om at bruge gift i hjemmet, da denne skadedyrsbekæmper fungerer via ultralyd, som betyder at den gør brug af lydfrekvens der er lavere end den mennesker er i stand til at høre, men som er generende for insekter og andre skadedyr. Dette resulterer i at de søger væk fra området. Skadedyrsbekæmperen rækker op til 200 m2, så du vil være fri for skadedyr i hele hjemmet. Hører du til dem der er plaget? Så slå til og nyd din sommer i fred og fordragelighed - fri for skadedyr Specifikationer: Tilslut til enhver stikkontakt Ingen kemiske produkter Miljøvenlig Rækker op til 200 m2 Ubegrænset forbrug - ingen udskiftninger Praktisk natlys Resultater efter bare 1 uge DET FÅR DU: Effektiv skadedyrsbekæmper DEALPRIS 89 kr. inkl. levering Normalpris 179 kr. inkl. levering Normalprisen er tjekket på leverandørens hjemmeside

Ekstra information

Prisen er inkl. levering med PostDanmark til nærmeste posthus VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit. BEMÆRK: LEVERING MAX 9 HVERDAGE EFTER KØB Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare. Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter.  OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail salg@notebook.dk. DealSales tager selvfølgelig det fulde ansvar for, at du modtager dit køb, og du er altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@dealsales.dk, så vil vi være behjælpelige, hvis du har spørgsmål. Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original/ubrudt emballage og ubrugt stand. Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm)  Bærbar.comhttp://www.gadgets.notebookonline.dkLundbyesgade 18 9000 Aalborg

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 69,-
værdi:
199,-
rabat 65%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: Skadedyrsafviser

Kom skadedyrene til livs

Pest Repeller sættes i stikkontakten og udsender elektromagnetiske impulser, der påvirker insekter og skadedyrs nervebaner, så de forsvinder forevigt. Produktet er 100% sikkert for børn og kæledyr.
"Levering: Pris afhænger af køb. Før set hos Dealhunter til 139,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 189,-
værdi:
349,-
rabat 46%
Gå til tilbud Læs mere mere

Elektrisk rengøringsbørste

Tilbehør medfølger

Elektrisk rengøringsbørste med 300 roteringer i minuttet. Hurtigt og nemt får den overstået rengøringen. Den klarer både de steder, der normalt kræver ekstra knofedt, og de steder, der er svære at komme til.
" Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 449,-
værdi:
1269,-
rabat 65%
Gå til tilbud Læs mere mere

Chippendale-bestiksæt med 60 dele

Bliver leveret i gaveæske

Bestikket er produceret i rustfri stål og indeholder IKKE nikkel og er desuden let at rengøre, da det tåler at komme i opvaskemaskinen. Sættet indeholder 12 gafler, 12 skeer, 12 knive, 12 teskeer og 12 kagegafler.
"Gratis levering." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide