Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

2 timers klatring med instruktør

tilbuds-billede
175,-
Ikke aktivt
værdi:
350,-,-
50%

Deal fra 13/3-2017

Refshaleøen: Blocs & Walls

Få en oplevelse ud over det sædvanlige sammen med en instruktør, som sikkert og kompetent introducerer dig til de høje vægge. Du får stillet alt udstyr til rådighed, herunder klatresko, reb og seler.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos tipster
tipster

Se alle Blocs & Walls Københavns Klatrecenter deals

Yderligere beskrivelse

B&W's gamle skibshaller på Refshaleøen er omdannet til Nordeuropas største klatrehal. 2.200 m2 klatrevæg kalder på nybegyndere og erfarne - voksne og børn - som bydes på klatring med sværhedsgrader og hældninger på alle niveauer. Her kan du teste dit vovemod og pirre din højdeskræk. Her klatrer du iført reb & seler sammen med Danmarks dygtigste klatreinstruktører. Få vilde adrenalinkick og sjove oplevelser sammen med venner, veninder og arbejdskollegaer i Nordeuropas største klatremekka.Med Dagens tilbud får du klatreoplevelser i verdensklasse. Få 2 timers klatring med dygtige certificerede instruktører i B&W?s gamle skibshaller. Du får stillet alt udstyr til rådighed, herunder klatresko, reb og seler. Og al klatring foregår under instruktørens nøje overvågning og vejledning. Få udfordrende oplevelser højt hævet over den travle hverdag. Invitér til fødselsdagsfest, polterabend, firmafest og til sjove dage sammen med vennerne. Klatring hos Blocs & Walls er for nybegyndere og erfarne i alle aldre.Nordeuropas største klatrecenter Blocs & Walls er rykket ind i B&W's gamle skibshaller. Danmarks mest anerkendte arkitekter og verdens førende klatrevægsproducenter har omdannet B&W til et fantastisk klatremekka for nybegyndere, elite-klatrere, børn og voksne.Blocs & Walls byder på enestående bjerg-lignende områder for begyndere og klatrevægge på alle niveauer. Her er der konkurrenceområder for verdens bedste bjerg-atleter og plads til over 600 tilskuere. Og det summer af liv og glade mennesker i den kæmpe klatrehal, som byder på masser af action og masser at se på.Blocs & Walls har klatrefaciliteter i verdensklasse. Fra 1. salen i Café B&W er der udsigt udover hele klatrehallen. Her er helt nye omklædnings- og badefaciliteter, lounge-områder og hyggelige oaser, hvor klatrere og tilskuere kan slå sig ned.Siden Blocs & Walls slog dørene op for første gang, har successen og begejstringen været enorm. Nu kan københavnere og bymennesker bestige bjerge, stejle bjergsider og tinder i vores elskede hovedstad.

Ekstra information

Blocs & Walls - Københavns KlatrecenterRefshalevej 163 D1432København Ktlf.: 32572500

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 69,-
værdi:
400,-
rabat 83%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 timers bowling - op til 6 personer

Assens: Assens Bowling Center

Få stimuleret dit konkurrence-gen i en kamp om point og ære blandt vennerne, eller giv ungerne en sjov oplevelse, hvor de kæmper mod hinanden på bowlingbanens præmisser
" Indtil 30. okt. Ekskl. skoleje. Billigste pris på deal til dato." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 129,-
værdi:
256,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 timers bowling

Otterup: Otterup Bowlingcenter

nviter vennerne eller familien på et par underholdende timer i selskab med lyden af væltende kegler, godt humør og masser af grin - og selvfølgelig lækker mad fra Bielers Gourmet.
"Udvidet fortrydelsesret Gælder til d. 1. okt. Booking er påkrævet. Stedet har en elite-smiley" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 200,-
værdi:
300,-
rabat 33%
Gå til tilbud Læs mere mere

Gavekort til Aarhus Sail Event

Aarhus: Kaj 45

Tag med på en sejlads ombord på det kulturhistoriske og bevaringsværdige træskib M/S TUNØ. Sejl med på en guidet havnerundfart og se verdens største og smukkeste sejlskibe fra vandsiden. Ombord er der mulighed for at købe drikkevarer og kaffe/te.
"Indtil 31. dec." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide