Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Bestseller: 1 times kajaksejlads

tilbuds-billede
95,-
Ikke aktivt
værdi:
195,-,-
51%

Deal fra 4/5-2017

Vesterbro: Kajakhotellet

Nyd 1 times kajaksejlads i byens smukke kanaler. Du bliver udstyret med kajak, pagaj og redningsvest. Du lægger din egen sejlrute og vælger selv, om du vil leje en havkajak eller en ”sit on top” begynder-kajak.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos tipster
tipster

Over 350 har købt. Du behøver ikke have sejlet kajak før.
 
Se alle Kajakhotellet deals

Yderligere beskrivelse

Invitér venner, familie og kæreste på kajaksejlads i byens hyggelige kanaler. Læg jeres egen sejlrute og nyd en solrig forårs- eller sommerdag på vandet med havluft, saltvandssprøjt og udsigt til Københavns smukke bygninger, spir og tårne. Sejl under Langebro, Knippelsbro og oplev Københavns største broer nedefra. Se Skuespilhuset, Operaen og Den Lille Havfrue fra 1. parket. Glid lydløst gennem Københavns smukke kanaler og nyd udsigten til byens gamle prægtige bygningsværker. Tag på sightseeing og oplev Christiansborg, Thorvaldsens Museum, Børsen og Vor Frelser Kirke fra vandsiden.Med Dagens tilbud får du en helt ekstraordinær og sjov byoplevelse, som du kan dele med venner, familie og kæreste. Køb ét eller flere værdibeviser - du bestemmer selv, hvor mange I skal på tur, og hvor mange timer I skal være på vandet. Du bliver udstyret med kajak, pagaj og redningsvest. Du lægger din egen sejlrute og vælger selv, om du vil leje en havkajak eller en ?sit on top? begynder-kajak. Og hos Kajakhotellet kan du deponere det, du ikke skal bruge på turen, og nøjes med at have det med, som kan tåle vand. Invitér venner, familie og kæreste med til den sjoveste sommerfest og komsammen på vandet i byens hyggelige kanaler.Åbningen af Kajakhotellet i 2006 blev startskuddet til en succesombrust københavner-virksomhed. Og helt i tråd med byfolkets trang til fysisk udfoldelse, friluftsliv og udfordringer i det våde element byder Kajakhotellet på den sjoveste vandoplevelse midt i København.Til glæde for alle livsnydere, legesyge turister og københavnere kan byens havneområder udforskes i kajak fra Kajakhotellets indkvartering under 'Bølgen' i Københavns inderhavn. Og fra sin fremtrædende placering over for Bjarke Ingels havnebad inviterer Kajakhotellet på kajakeventyr i Københavns Havn og i byens smukke kanaler.Kajakhotellet er Danmarks største kajakudlejer og arrangør af kajakkurser. Her arrangeres kajakture på Grønland, langture rundt i de danske farvande, på kajak-polo og firmaarrangementer. Her møder du engagement og personlig service, højt humør og folk, som elsker at dele ud af deres kunnen og viden.Sæt dig godt tilrette i én af Kajakhotellets fede kajakker og tag på sightseeing i Danmarks smukke hovedstad. Oplev København fra vandsiden og udforsk byens charmerende kanaler på egen hånd. Nyd en fantastisk forårs- eller sommerdag på vandet med venner, familie og kæreste. Du behøver ikke at have sejlet kajak før.

Ekstra information

Kajakhotellet Kalvebod BryggeKalvebod Brygge 71560København Vtlf.: 28751111

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
344,-
rabat 42%
Gå til tilbud Læs mere mere

4 timers klatring i GoMonkey klatreparker

Gladsaxe, Kolding eller Odense: GoMonkey

T MPopulære GoMonkey er tilbage med et vildt klatretilbud til de små nysgerrige abekatte og til de store gorillaer! For under 200 kroner kan du slippe din indre klatretøs og tarzan fri til en dag med sjov, adrenalinsus, klatreudfordringer, lange fede svævebaner, frit fald og godt til ganen.
" Indtil d. 30. jun. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 50,-
værdi:
100,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Tilbud på 9-hullers golf hos Ølands Golfklub

Brovst: Ølands Golfklub

Glæd dig til en hyggelig golfdag, hvor du kan udfordre familien, vennerne eller kollegerne på den udfordrende og flotte 9-hullersbane hos Øland Golfklub. Her vil I både møde både sandbunkere, lumske vandhazarder og drilagtige greens.
" Indtil d. 31. okt. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
500,-
rabat 30%
Gå til tilbud Læs mere mere

Leje af jolle til fiskeri - op til 4 personer

Egå: Aarhus Vandsportscenter

Du får 24 timers leje af Quicksilver-jolle med ekkolod og plads til 4 personer, inkl. 5 liter benzin samt introduktion.
"Hele 2024. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide