Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

12 flasker Castillo San Carlos vine - rødvin, hvidvin og rosévin

tilbuds-billede
549,-
Ikke aktivt
værdi:
1069,-,-
49%

Deal fra 17/6-2017

Rødvin, hvidvin og rosévin

Du får både rød-, hvid- og rosévin af typen Castillo San Carlos, der er fremstillet på et nøje udvalg af druer fra Tempranillo vingårdene i Spanien.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering.
 
Se alle vin deals

Yderligere beskrivelse

Nyd 12 flasker velsmagende vin med et udvalg på både rød-, hvid- og rosévin af typen Castillo San Carlos, så du kan nyde et dejligt glas vin til maden eller på de lune sommeraftener i godt selskab. Vinpakke med 12 flasker vin Denne vinpakke lader dig nyde et velsmagende glas vin, når du har lyst - til en skøn middag, en hyggeaften i gode venners lag, en aftenstund alene på terassen eller hvad det nu måtte være. Pakken har et udvalg på 12 flasker à 3 forskellige Cañadas vine, så du har mulighed for at akkompagnere den helt rigtige vin med det rigtige måltid. Du får både rød-, hvid- og rosévin af typen Castillo San Carlos, der er fremstillet på et nøje udvalg af druer fra Tempranillo vingårdene i Spanien. De klimatiske karakteristika for landet sammen med vinificeringsprocessen, der er udviklet med de mest moderne teknologier, lader druen udvikle alle de aromaer, som kendetegner den. Du får hele 12 flasker skøn vin, der er fordelt således: 4 flasker Castillo San Carlos rødvin, der er fremstillet af druer fra Tempranillo vingårdene, hvor de er plukket, når de har opnået deres optimale modenhed. Rødvinen har en granatrød farve med violette nuancer. Den har en aroma af røde frugter samt en god, tannisk balance. Den er varm på tungen med en smule syre, hvilket gør den utrolig behagelig. Rødvinen passer godt sammen med alle typer mad, især kød og ris, og har en alkoholprocent på 12%. 4 flasker Castillo San Carlos hvidvin, der er udviklet med et udvalg af druer fra sorten Airén. Den har en sart, gul farve, og den har en skøn duft af hvide frugter. Vinen har en tør, frisk og let fornemmelse på tungen med en moderat surhedsgrad. Hvidvinen nydes bedst sammen med lette måltider, fx supper, fisk, fjerkræ eller skaldyr. Den har en ideel serveringstemperatur på 8-10 ºC samt en alkoholprocent på 11,5%. 4 flasker Castillo San Carlos rosévin, der er fremstillet på et udvalg af druer, der bliver opblødt med deres skind i nogle timer, indtil den opnår den karakteristiske lyserøde farve. Netop dette udvalg er vigtigt i udviklingen af denne vin, som kombinerer traditionel vinavl med de mest moderne vinfremstillingsteknikker. Rosévinen har en lyserød farve, og den har en frugtig aroma af jordbær, hindbær og brombær. Det er en tør vin, der har en frisk og let smag takket være den behagelige surhedsgrad. Vinen går godt sammen med lette måltider, pasta og skaldyr. Den idelle serveringstemperatur er 9-11ºC, og den har en alkoholprocent på 11,5%. DET FÅR DU: Vinpakke med 12 flasker Castillo San Carlos vin - 4 fl. rødvin, 4 fl. hvidvin samt 4 fl. rosévin DEALPRIS 549 kr. inkl. levering Normalpris 1069 kr. inkl. levering Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Ekstra information

Prisen er inkl. levering med PostNord til den adresse du har angivet i din profil på DealSales.dk VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: LEVERING UGE 27-29 Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail contact@karpedeal.com Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm) Karpedeal SL. http://karpedeal.com/gb/Calle Capitan Haya 1, 4ta planta 28020 Madrid

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 109,-
værdi:
139,-
rabat 22%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lufttryk proptrækker til vin

Nem at anvende

Denne manuelle proptrækker er meget let og kompakt, den svarer i størrelse til en pen, så den fylder meget lidt plads og kan transporteres overalt og opbevares nemt.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
249,-
rabat 64%
Gå til tilbud Læs mere mere

Flaske til isterninger

Hav iskoldt vand med dig eller lav små iskugler

Lav iskugler ved at hælde vand i flasken ved at lægge den i fryseren. Så har du flotte iskugler til dit isvand eller frosne limonade. Du kan også tage flasken med på turen til stranden eller skoven. Så har du iskoldt vand på turen.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
59,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart frugtkniv

Lille og effektiv skræller til din sunde madvaner

Lille og ukompliceret redskab til at skrælle dine frugter. Den skræller let al skræl af æbler og andre frugter. Den lille skærer uden problemer ridser i citrusfrugter, så det bliver let at fjerne den tykke skal. er lette at dele.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide