Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Mini powerbank

tilbuds-billede
19,-
Ikke aktivt
værdi:
99,-,-
81%

Deal fra 2/7-2017

Fås i 6 farver

Undgå at din smartphone, tablet og lignende løber tør for strøm, når du er på farten. Denne mini powerbank kan være i lommen eller tasken, så oplagt at tage med på farten.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Levering 39,-
 
Se alle Powerbank deals

Yderligere beskrivelse

Smart Powerbank som passer godt i lommen eller i tasken, så er du altid sikker på at have ekstra strøm.Powerbank på 2.600 mAh Sørg altid for at have strøm, når du er på farten, med denne lille smarte powerbank! Powerbanken har en batterikapacitet på 2.600 mAh, som svarer til 1 fuld opladning på en iPhone 5. Den kan naturligvis benyttes til alle smartphones eller tablets. Powerbanken er kun 2 x 9 cm., og er dermed meget nem at have med sig Den leveres uden ladekabel, da de fleste har disse kabler liggende fra andre enheder. Ladekablet er med USB-stik i den ene ende og micro-usb i den modsatte ende. Ladekablet kan tilkøbes i fald man ønsker dette, det koster 20 kr., Ladekablet ligger som variant på tilbuddet, og kan tilføjes indkøbskurven på samme måde som den ønskerde farve på powerbanken. Powerbanken fåes i følgende farver: Blå Rød Lilla Sort Pink Sølv DU KAN VÆLGE FØLGENDE: 1 stk. Powerbank på 2.600 mAh i valgfri farve DEALPRIS 19 kr. eksl. fragt (der pålægges fragt på 39,-kr pr. powerbank i købsprocessen) Normalpris 99 kr. eksl. fragt USB/Micro-usb ladekabel DEALPRIS 20 kr. inkl. fragt Normalpris 69 kr. eksl. fragt Normalprisen er bekræftet af leverandøren.

Ekstra information

Fragt på 39 kr. pålægges pr. produkt i købprocessen for levering med PostNord til nærmeste postudlevering VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: LEVERING MAX 9 HVERDAGE EFTER KØB Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes direkte til forhandleren på mail: salg@notebook.dk Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm) Bærbar.comhttp://www.gadgets.notebookonline.dkLundbyesgade 18 9000 Aalborg

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 109,-
værdi:
609,-
rabat 82%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: Solcellestrømbank med høj kapacitet

Vejrbestandig og vandtæt

Med dagens deal får du en vejrbestandig solcellestrømbank med en høj kapacitet på 20000 mAh, med et kompakt design, som du kan tage med dig overalt. Velegnet til vandreture, camping, skiløb eller bare have som ekstra strømforsyning i tilfælde af krise.
"Levering: 29,- Før ser på deal til 189,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
214,-
rabat 54%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ultra tynd powerbank

Vejer 60 gram

Kan bruges til alle smartphones og tablet - altid ekstra strøm med på farten. Perfekt til strand-, fly-, eller festivals ture. Kan passe i alle punge.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
379,-
rabat 74%
Gå til tilbud Læs mere mere

USB-stik til iPhone og PC

Tekstur: Mat

Det har en Micro usb-forbindelse og en usb type-C-forbindelse, hvilket betyder, at det også er kompatibelt med næsten enhver android-telefon samt nyere Macbooks. Det er nemt at overføre filer mellem din telefon, tablet, pc, Macbook og meget mere.
" Levering: 29,-." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide