Lækker tapastallerken - for 2

tilbuds-billede
159,-
Gå til tilbud
værdi:
318,-
50%

Deal fra 12/2-2018

Christianshavn: Café B

Tallerkenen er heldigvis stor og delevenlig, så vi synes du skal invitere en du holder af med til en dejlig tapasoplevelse, hvor I sammen kan drømme jer lidt væk til lunere dage.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos stardeals
stardeals

Gælder fra d. 1. mar. - 31. aug.
 
Se alle Café B deals

Yderligere beskrivelse

Synes den danske sommer langt væk? Der er ikke meget fiesta over de mørke dage og kolde temperaturer, men på Café B kommer du lidt tættere p varme himmelstrøg med en delikat tapastallerken med alt det bedste fra det spanske køkken. Netop nu kan du sætte tænderne i lækker tapas for kun 128 kr., normalpris 256 kr. Tallerkenen er heldigvis stor og delevenlig, så vi synes du skal invitere en du holder af med til en dejlig tapasoplevelse, hvor I sammen kan drømme jer lidt væk til lunere dage. Den helt nyåbnede Café B ligger nemt og centralt i Prinsessegade 52 på hyggelige Christianshavn. Tæt på kanalen, og lige over for Vor Frelser Kirke, så I nemt kan kombinere en smagfuld madoplevelse med en frisk spadseretur eller en tur op i Vor Frelser Kirkes utrolige tårn, der giver udsigt over det meste af København. Café B åbner den 1. marts 2018. Køb så mange værdibeviser du vil, og se frem til en herlig tapasdrøm. Værdibeviset fremsendes umiddelbart efter dit køb Værdibeviset gælder til Lækker tapastallerken for to hos Café B på Christianshavn Værdibeviset er gyldigt til d 31-08-2018 Kan med fordel gives i gave til en du holder af. Husk at medbringe værdibeviset Køb alle dem du vil Du har selvfølgelig 14 dage returret efter dit køb Samarbejdspartneren er Cafe B. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Stardeals.dk er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med levering af tjenesteydelsen. Stardeals.dk er formidler af dette tilbud, så alle spørgsmål vedr.dealen bedes rette til Cafe B.

Ekstra information

Cafe B Prinsessegade 521422 Kbk K

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 55,-
værdi:
110,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

To styk boblevafler

Christianshavn: Café B

En boblevaffel (bubble waffel) er oprindeligt en streetfood-favorit fra Hong Kong, hvor man har serveret de luftige vafler, med hvad der bedst kan beskrives som små bløde vaffel-kugler, med alskens fyld såsom ost, pølse og andre sager.
"Gælder fra d. 1. mar. - 31. aug. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 174,-
værdi:
349,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Luksus tapastallerken - for 2

Frederiksberg: Café Kaleidoskop

Glæd dig til bl.a. Chilimarinerede grillede tigerrejer - Laks - Krydderpølse - Seranoskinke - Chorizo - Specialoste - Semi-dried tomater - Cornichoner.
"Ingen udløbsdato, men anbefales anvendt inden 3 mdr. Stedet har en elite-smiley. " - all2day
 
 
tilbuds-billede

Spis ude med rabat i aften

All2day: Besøg "I aften" på All2day.dk

Hvis du vil ud at spise i aften, kan du altid finde gode rabatter i vores "I aften" sektion, hvor vi samler alle rabatter på ledige borde i aften fra Earlybird, R2N m.m.
"På mange restauranter får du frit valg på menukortet og rabat på hele regningen. Også på drikkevarer." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk travelbird TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide