Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Manicure eller pedicure

tilbuds-billede
249,-
Ikke aktivt
værdi:
650,-,-
62%

Deal fra 13/2-2018

Østerbro: Beauty Looks Cph

Her kan du få et godt tilbud på 6 forskellige behandlinger med fokus på velvære og pleje af dine fødder og hænder. Vælg mellem bla. en fransk pedicure, en spa-manicure mm.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos TilbudiByen
TilbudiByen

Pris gælder for spa-manicure. Åbent mandag - lørdag.
 
Se alle Beauty Looks deals

Yderligere beskrivelse

Det danske vejr byder på lidt af hvert og dine fødder bærer rundt på dig i både silende regn og i høje temperaturer - mon ikke de har fortjent en ordentlig omgang forkælelse? Og hvad med dine hårdarbejdende hænder? Hos Beauty Looks på hyggelige Østerbro inviterer de dig indenfor i de flotte omgivelser og byder på professionel og personlig betjening. De tager sig god tid til dig og du går altid fra salonen med et nyt look og en positiv oplevelse rigere. Vælg mellem 6 ekslusive behandlinger Hos Beauty Looks kan du vælge lige den behandling der passer til dit behov, og ligegyldigt hvilken behandling du vælger kan du svæve ud af salonen med smukke hænder eller fine, forkælede fødder. Fransk pedicure Her får du først filet dine negle og derefter forsigtigt skubbet neglebåndene tilbage. Til sidst pålægges en hvid samt en klar lak. Eksklusiv spa-pedicure I denne eksklusive pakke kan du først forkæle dig selv med en filing og blidt skub af neglebånd. Derudover er der både peeling, scrub og et lækkert forbad. Herefter får dine fødder en dejlig massage i mineraler, og der bliver påført både en maske og plejende creme. Behandlingen afsluttes med en farvet eller klar lak, hvis du ønsker det. Eksklusiv spa-pedicure og CND Shellac Med denne behandling får du dine fødder forkælet med filing, skub af neglebåd, peeling, scrub, forbad, massage i mineraler, maske og plejende creme. Derudover forbliver dine negle smukke i længere tid med en afsluttende CND Shellac. Eksklusiv spa-manicure Forkæl dine hænder med denne ekslusive manicure indeholdende en filing, blidt skub af neglebånd, peeling, scrub, håndbad, massage i mineraler, maske og en afsluttende plejende håndcreme. Fransk manicure Få klassiske og smukke hænder med en fransk manicure, der indeholder en filing, skub af neglebånd og en afsluttende pålægning af hvid og klar lak. Eksklusiv spa-manicure og CND Shellac Giv hænderne ekstra luksus med en filing efterfulgt af skub af neglebånd, peeling og scrub. Efter et lækkert håndbad får du massage i mineraler og der påføres både en håndmaske og plejende creme. Afslut forkælelsen med den holdbare CND Shellac.

Ekstra information

Beauty Looks Cph,Østerbrogade 111,2100 København Ø

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 440,-
værdi:
800,-
rabat 45%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ansigtsbehandling: Hydradermie lift

Østerbro: Beauty Looks

Hydradermie Lift er en lifting behandling, der ud over at behandle og styrke huden, opstrammer trækkene i dybden gennem muskel gymnastik og efterlader synlige resultater fra den første behandling.
"Udløber ikke pt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
1200,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

Infrarød kropsbehandling

Østerbro: Beauty Looks

Der lægges en Collagenmaske • 30 minutters lysterapi/infrarød sauna til afslappende musik • Ca. 15 minutters kropsmassage • Afsluttende med collagen-creme.
"Værdibeviset udløber ikke. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 250,-
værdi:
500,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Voksning af halvt ben

Østerbro: Beauty Looks

Med en voksbehandling hos Beauty Looks sikres du det bedste resultat, som samtidig efterlader huden blød og glat. Du får voks af halvt ben.
"Værdibeviset udløber ikke. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide