Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Slankebehandling med ultralyd Cavitationn

tilbuds-billede
400,-
Ikke aktivt
værdi:
800,-,-
50%

Deal fra 6/3-2018

Hvidovre: Lash care

Med en slankebehandling hos Lash Care i Hvidovre, kan du hjælpe dig selv på vej tilbage til en slankere figur. Ikke alle kender endnu til den smarte ultralydsbehandling, hvor fedtceller ødelægges med en særlig ultralydsfrekvens på 40 Khz.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos stardeals

Gælder til d. 1. maj.
 
Se alle Lash Care deals

Yderligere beskrivelse

Julen og nytåret er efterhånden langt væk, men måske julemaden og de lange hyggelige vinteraftener indenfor alligevel har sat sine spor? Med en slankebehandling hos Lash Care i Hvidovre, kan du hjælpe dig selv på vej tilbage til en slankere figur. Ikke alle kender endnu til den smarte ultralydsbehandling, hvor fedtceller ødelægges med en særlig ultralydsfrekvens på 40 Khz. Dette får fedtceller til at briste og frigive deres indhold i kroppen, som efterfølgende udskilles. Cavitation er særligt effektivt på problemområderne, hvor dine fedtophobninger kan være ekstra svære at slippe af med trods god kost og træning. For mange sidder disse områder særligt omkring lår, hofter og mave. Denne slankebehandling er modsat kost- og motionsændringer ganske behagelig, smertefri og uden bivirkninger. Det anbefales, at du drikker meget vand efter behandlingen for at hjælpe din krop med udrensningen. Fordele med Cavitation behandling Reducerer mængden af fedtceller og slanker derved det behandlede område. Behandler og afhjælper cellulitis Hjælper med at opstramme og forme kroppen Stimulerer collagenet i huden, så huden opstrammes Hurtigt, effektivt og sikkert Ingen ubehagelige bivirkninger Behandlingen foregår i trygge rammer og udført af det professionelle og smilende personale hos Lash Care. Book tid hos Lash Care allerede i dag, og sæt kryds i kalenderen til et skridt mod en slankere tilværelse. Lash Care anbefaler, at du ankommer til klinikken lidt før behandlingen, hvor du kan nyde en forfriskning inden du læner dig tilbage. Følgende personer kan ikke behandles: Overvægtige Gravide Personer med pacemaker Personer som er alvorlig syge Kræftpatienter Epilepsiramte Personer med blodsygdomme, åbne sår eller infektion i behandlingsområdet Læs mere om behandlingen og vigtig information inden på http://lash-care.dk/cavitation/ Adresse: Strandmarksvej 18, 1 2650 Hvidovre Ved Frihedens Butikscenter og ca.200m fra Frihedens station Kontakt og åbningstider: Tlf: + 45 32 15 77 77 Mail: kontakt@lash-care.dk Mandag 10.00-17.00 Tirsdag 10.00-17.00 Onsdag 10.00-17.00 Torsdag 11.00-18.00 Fredag 10.00-17.00 Lørdag 10.00-15.00 efter aftale . Du har selvfølgelig 14 dages returret efter dit køb Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter køb. Værdibevis gælder til 1 x Slankebehandling med ultralyd Cavitation Værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter. Booking skal ske på 32 15 77 77 eller på www.lash-care.dk Værdibeviset er gyldigt til 01-05- 2018 Husk at medbringe værdibeviset Samarbejdspartneren er Lash Care. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Stardeals.dk er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. Stardeals.dk er formidler af dette tilbud, så alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til:Lash Care

Ekstra information

Lash Care Strandmarksvej 182650 Hvidovre

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
950,-
rabat 47%
Gå til tilbud Læs mere mere

'Brow lamination' og øjenvippeløft

Hvidovre: Lash Care

Semipermanent behandling, som ikke er skadelig. Brynet behandles med en plejende keratinvæske. Det er derved muligt at forme og ændre den retning brynet gror, så brynet kommer til at synes længere og fyldigere.
"Pt. ingen udløbsdato. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 369,-
værdi:
599,-
rabat 38%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ansigtsbehandling med lysterapi

Hvidovre: Lash Care

Rens af ansigt • Toner • dermaSEMITA LED-lysterapi • Let dybderens • Maske • Serum • Dagcreme
"Pt. ingen udløbsdato. Tager 60 min. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 390,-
værdi:
650,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Få strammet huden op med lipomassage

Østerbro: DS Therapy

LPG Lipomassage er en effektiv behandling, der fokuserer på lokale fedtdepoter, cellulite og figur. Behandlingen er en ikke-invasiv måde at forme kroppen på, den mindsker cellulite og hjælper med at forbedre den generelle hudkondition.
" Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide