Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Forny din hud med filler behandling

tilbuds-billede
1600,-
Ikke aktivt
værdi:
3200,-,-
50%

Deal fra 15/3-2018

Hellerup: Citycare by Bjerregaard

En behandling med fillergel er ideel til at udglatte statiske rynker, som er opstået fordi huden med alderen mister sin spændstighed og fylde. Behandlingen foregår ved at sygeplejersken sprøjter filler ind i rynken i de øverste hudlag med en meget tynd nål, hvorved rynken straks glattes ud.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos stardeals

Book tid over tlf. eller på www.citycare.dk.
 
Se alle Citycare by Bjerregaard deals

Yderligere beskrivelse

Nu har du muligheden for at booste din hud, og få den til at fremstå ung og smuk igen. Efterhånden som vi bliver ældre, gør vores hud det også. Hudens naturlige indhold af hyaluron og kollagen forsvinder med alderen, hvilket gør huden tynd og får huden til at falde sammen og rynke. En filler er en gel bestående af 98% vand og 2% hyaluronsyre, som findes i huden i forvejen, hvilket betyder at du med denne type behandling opnår en fornyet spændstighed og volumen i huden igen. En behandling med fillergel er ideel til at udglatte statiske rynker, som er opstået fordi huden med alderen mister sin spændstighed og fylde. Disse rynker er dem, vi får omkring munden og den markante fure fra næse til mundvig. En filler kan også bruges til at ændre ansigtets træk, eksempelvis ved at give kindbenene mere fylde, gøre kæbelinjen skarpere, hagen mere markant eller forstørre læberne. Hos City Care by Bjerregaard i Hellerup er det professionelle personale klar til at tage imod dig med et smil, og sørger for at du får en behagelig oplevelse i trygge rammer. Behandlingen foregår ved at sygeplejersken sprøjter filler ind i rynken i de øverste hudlag med en meget tynd nål, hvorved rynken straks glattes ud. Resultatet kan ses med det samme. I City Cares klinik anvendes kun ikke-permanent filler, hvilket betyder at behandlingens effekt ikke er varig, men aftager med tiden. Hos City Care vil du kun blive behandlet af højtuddannede sygeplejersker og læger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet af din behandling, som du selv gør, og de arbejder efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Med andre ord er du i trygge, og professionelle hænder, når du læner dig tilbage og lader dit ansigt blive ungt igen. Normalprisen for denne behandling er 3200 kr. Dealpris: 1600 kr. . Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter køb. Værdibevis gælder til 3200 kr til Filler behandling, Værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter. Værdibeviset er gyldigt til 31-08- 2018 Booking skal ske på tlf 71990586 eller på www.citycare.dk Køb alle dem du vil. Samarbejdspartneren er Citycare. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Stardeals.dk er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. Stardeals.dk er formidler af dette tilbud, så alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til:Citycare

Ekstra information

Strandvejen 86 st.2900 Hellerup

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 445,-
værdi:
1200,-
rabat 63%
Gå til tilbud Læs mere mere

75 min. behandling for krop og sind

Ved Ørstedsparken: J Beauty & Wellness

Glæd dig til 75 min. med:
- Ansigtsbehandling med anti-age peeling og LED lysterapi
- Hot stone mave-massage
- Moxibustion
"Indtil 28. feb. 2022. Onsdagslukket. Tidsbestilling påkrævet. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 479,-
værdi:
800,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters ansigtsbehandling

Aarhus C: Wax & Beauty Clinique

Behandlingen er baseret på aktive ingredienser, som frugtsyrer, hyaluron, collagen, vitamin A, C, E, der øger blodcirkulationen, fornyer hudceller, minimere porer og udligner farveforskelle. Den er særligt egnet til antialdring, hudforyngelse, hyperpigmentering, grov struktur og akne.
"Til 12. Jan. Online tidsbestilling." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 350,-
værdi:
700,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters ansigtsbehandling

Nær Kgs. Nytorv: Clinic Asma

Luksus BOOST UP er en effektiv, lækker og afslappende ansigtsbehandling – og helt perfekt til en særlig dag og denne behandling er til dig, som ønsker en frisk, glødende, ensartet og fugtet hud her og nu.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide