Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Bøjlefri blonde BH

tilbuds-billede
69,-
Ikke aktivt
værdi:
359,-,-
81%

Deal fra 29/5-2018

Blød og behagelig med pudeindlæg

Fås i blød kombination af polyamid og spandex. Den flotte BH har en V-udskæring både foran og bagpå og er nærmest ikke synlig under tøjet. Vælg mellem M, L, XL og XXL. Fås i sort, hvid og beige.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos bigsaver
bigsaver

Levering: 29,-
 
Se alle bh deals

Yderligere beskrivelse

HØJDEPUNKTER 1 stk. Bøjlefri blonde BH top Inkl. pudeindlæg Vælg mellem størrelserne Medium, Large, X-Large eller XX-Large (se størrelsesguide) Vælg mellem farverne sort, hvid, beige eller bordeaux Specifikationer * V-udskæring foran og bagpå * Føl dig smuk og feminin indefra * Pæn og nærmest ikke synlig under tøjet * Blondestoffet er blødt og kradser ikke eller noget i den stil * Behagelig at have på * Oplagt når du for eksempel skal slappe af * Materiale: Polyamid og spandex BETINGELSER Levering & Tracking * Senest 2-3 uger efter kampagnen afsluttes. * Produktet sendes til den adresse, du indtaster ved købet her på siden. * Alle produkter sendes med tracking nummer. Betaling * Beløbet vil blive trukket fra din konto efter du har modtaget dit værdibevis. * Prisen er eksklusiv fragt (29 kr.) - uanset antal. OM DEALEN Åh, der findes næsten ikke noget så godt som øjeblikket, hvor du slipper dine bryster fri fra en hel dags fangenskab i BH; havde bryster følelser og kunne de afgive lyde, ville de uden tvivl fejre det med et glædeshvin. Uanset hvor godt det føles, er der nogle situationer og sammenhænge, hvor det ikke er passende at lade brysterne hænge. Og der kommer denne lækre og smukke BH-top ind i billedet. Behagelig- og sexet! - alternativ til traditionel BH Kan du ikke lade brysterne hænge frit, er denne flotte, ultrafeminine og sexede BH i blondestof det næstbedste. I den kan du slippe dine bryster fri med måde og uden at miste kontrollen over dem. Den er også perfekt til dig, som en traditionel BH ikke er et godt match til, uanset hvad grunden til det måtte være. Unikke detaljer Blonde BH?en har de fineste detaljer. For eksempel har den en smuk og klædelig V-udskæring både foran og bagpå. Perfekt under og uden tøjet BH?en er næsten ikke synlig under tøjet og kan derfor bruges til det hele. Du kan også udnytte, at den er så fin, som den er, og for eksempel bruge den under en løs, ærmeløs top med vid ærmegab, så man kan ane BH?en under. Du behøver ikke bekymre dig for, om din kæreste vil synes om den, for det vil han med garanti. BH?en er nemlig super forførende, fordi den både er fræk og uskyldig på samme tid. Størrelsesguide Small brystvidde 79-87 cm, passer til 70B-D, 75A-C. Medium brystvidde 86-94 cm, passer til 75C-D, 80A-C. Large brystvidde 93-101 cm, passer til 80C-D, 75A-C. X-Large brystvidde 100-108 cm, passer til 85C-D, 90A-C. - - - Udsalgsprisen er fra the99inspirations.com . dealen sælges af Nord Trading Limited Cvr.: 2692559 Kontakt Mail: kundeservice@bigsaver.dk mere om dealen

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
369,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kropskorrigerende BH med push up effekt

Fås i flere farver og størrelser

Denne utrolige bh er blevet populær på ingen tid og kan bruges uanset om du har brug for at få korrigeret holdning eller ej. BH'en giver støtte til ryggen og løft til brysterne og kan bruges til både hverdag og til sport.
"Gratis levering. Prisen er for 1" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
498,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

5 fine blonde bh'er

Giver god støtte

Du får 5 bh'er i samme deal, hvoraf 2 af dem er sorte, 2 af dem er hvide og den sidste er beige, og du kan sagtens maskinvaske bh'en uden at være bange for, at den mister pasformen.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
499,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

5 Yoga- og sports BHer

Passer perfekt til sport

Med dette tilbud får du 5 stk. behagelige yoga- & sports BH'er (2 sorte, 2 hvide, 1 beige) som er fremstillet i materialerne spandex og nylon - åndbare materialer, som gør dem behagelig at have på.
"Gratis levering. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide