Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Intelligent robotstøvsuger

tilbuds-billede
1599,-
Ikke aktivt
værdi:
3275,-,-
51%

Deal fra 12/6-2018

Fra Lilin

B3000 robotstøvsugeren tilhører nyeste generation af intelligente robotstøvsugere, og er fra en af de største producenter af robotstøvsugere. Den er super enkel at anvende og er konstrueret med primær fokus på enkel betjening, effektiv støvsugning og holdbarhed.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Whatelse

Levering 79,-.
 
Se alle Robotstøvsuger deals

Yderligere beskrivelse

B3000 robotstøvsugeren tilhører nyeste generation af intelligente robotstøvsugere, og er fra en af de største producenter af robotstøvsugere. Den er super enkel at anvende og er konstrueret med primær fokus på enkel betjening, effektiv støvsugning og holdbarhed. Robotstøvsugeren er udstyret med to sidebørster, hvilket sikrer, at den kommer helt ud i alle hjørner og gør effektivt rent langs paneler og derudover samler alt støvet, som den møder på sin vej, så det kan suges op i støvbeholderen. Mindre forhindringer, såsom løse tæpper og dørtrin, klarer den uden problemer, så du behøver ikke at være hjemme for at holde øje med den. Robotstøvsugeren kan støvsuge alle typer hårde gulve og korthårede gulvtæpper og er kun 90 mm høj, så den kan komme ind under næsten alle møbler. Derudover har den trappe og niveau-sensorer, som forhindrer, at den falder ned ad trapper eller trin. B3000 robotstøvsugeren anvender ikke støvsugerposer, men har derimod en støvbeholder, der blot skal tømmes og kan bruges igen og igen. Robotten er velegnet til alle typer underlag og fliser på nær gulvtæpper med lange frynser eller meget langhårede tæpper, da der er risiko for, at robotten sætter sig fast på den type underlag.   Den er programmerbar, så du kan indstille den til at støvsuge på bestemte tidspunkter hver dag, og den vender selv tilbage til ladestationen, når den har brug for opladning.  Produktspecifikationer: Mærke: Lilin Type: Robotstøvsuger Model: B3000 Mål: Højde: 90 mm Farve: Mørkegrå/sort Drifttid: 90 min. per opladning Detaljer: Fjernbetjening og stemmestyring Virtuel væg, så et område kan afgrænses (langhåret tæppe, løse ledninger mv.) Sensorfunktion, som forhindrer støvsugeren i at falde ned ad trapper og trin Bakteriedræbende UV-lys LED-touch screen 0.3 l. støvbeholder, som kan rengøres og vaskes med vand HEPA-filter og tosidede børster Normalpris: kr. 3.275,-. Kampagnepris: kr. 1.599,-.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
1149,-
rabat 57%
Gå til tilbud Læs mere mere

Effektiv robotstøvsuger

Smart hushjælp

Nu kan du bare sætte dig til rette i sofaen med en god bog og en dejlig varm kop kaffe - og bare nyde det. Du behøver ikke at løfte en finger, for det gør rorbotstøvsugeren for dig.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
699,-
rabat 79%
Gå til tilbud Læs mere mere

Tredelt power børstesæt

Børstesættet er ridesfrit

Børstesættet er ridesfrit, lavet i nylon og kommer i et sæt á 3 forskellige størrelser. Du kan vælge ml. farverne gul, rød, hvid, grøn og blå.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 189,-
værdi:
289,-
rabat 35%
Gå til tilbud Læs mere mere

Roterende vaskebørste til bil m.m.

Lad værktøjet gøre arbejdet

Rengøring af bil, motorcykel, cykel, vinduer, sko m.m. bliver hurtigt og nemt med Brush Hero Fælgbørste.
"Levering: Pris afhænger af samlet køb" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide