Stenovns brændefyr

tilbuds-billede
2599,-
Gå til tilbud
værdi:
3199,-
19%

Deal fra 15/6-2018

Opvarmning af ovn ca. 15 min.

Bag pizza på 3 min. i det mobile stenovns brændefyr, som sørger for, at pizzaerne får en særlig tynd og sprød bund og giver en helt speciel og delikat smag.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos plusdeal

Levering: 350,-
 
Se alle stenovns brændefyr deals

Yderligere beskrivelse

Denne brændefyrede pizzaovn, der er produceret i Mexico, kan opvarmes til ca. 350 grader celcius og i løbet af kun 15 minutter, kan du have pizzaovnen klar til at bage pizza. Bag den ene pizza efter den anden - I løbet af blot 20-30 minutter vil der være fyldt med pizzaer på middagsbordet.  Det tager ca. 2-4 minutter at bage en pizza ved almindelig varme på 300-350 grader celcius, og der er plads til at bage en pizza ad gangen i normalstørrelse, dvs. ca. 30-35 cm i diameter Sådan starter du pizzaovnen op: Først placerer du små pinde og kviste i den bagerste del af ovnen - husk, de skal være tørre Placer et eller to større stykker træ ovenpå de mindre, når de er tændte Når du kan mærke varmen for alvor ved at holde hænderne nogle centimeter fra ovnen, da er det tid til at starte med at bage dine pizzaer Den ideelle bage temperatur er ca. 300-350 grader celcius. Husk, at vende pizzaen løbende, så hele pizzaen bliver bagt Produktspecifikationer: Mærke: Stonevang Products Type: Brændeovnsfyret stenovn Mål: Diameter: 78 cm Højde: 46 cm Vægt: 40 kg Farve: Brun Materiale: Støbejern Opvarmning af ovn: Ca. 15 min. Bagetid: 2-4 min. Normalpris: kr. 3.199,- / Kampagnepris: kr. 2.599,-

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
239,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Grillhandske med slip-let belægning

Onesize i 7 farver

Handsken er slip-resistant i 100% food grade silikone. God til både grill i haven eller bare til at tage bradepanden ud af ovnen. Fås i farverne rød, sort, grøn, blå, grå, lilla og orange.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
248,-
rabat 64%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Windstopper handsker med touch

Udendørs handsker til både kvinder og mænd

Perfekte som sportshandsker. De stopper for vinden og holder varmen ved bl.a. cykling, ved motorcykel-kørsel, hvis du står på ski osv. Touch funktion gør at du kan betjene din smartphone eller din tablet.
"Gratis levering. Over 700 har købt denne deal. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 500,-
værdi:
1000,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Elektronisk husnummer

Nemt at montere

Det elektroniske husnummer er med røde dioder, så derfor lyser det op både nat og dag og derved har alle mulighed for at finde dig, uden at gå forgæves. Vælg mellem 1 (500,-), 2 (550,-) eller 3 (650,-) cifre.
"Gratis levering. Returret indtil 15. januar. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk travelbird TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide