Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Brasiliansk voksbehandling med Sugaring

tilbuds-billede
249,-
Ikke aktivt
værdi:
499,-,-
50%

Deal fra 30/6-2018

Hvidovre: Lash care

Professionel “Sugaring” er en meget blid, sikker og effektiv metode til at fjerne hår på kroppen. Den er effektiv på alle typer hud og hår, både til kvinder og mænd. Sukkermassen, som bruges, er en blanding af naturlige ingredienser. Vælg mellem Brazilian eller Hollywood.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos stardeals

Indtil d. 31. dec. Flere sugaring behandlinger fås hos Stardeals
 
Se alle Lash Care deals

Yderligere beskrivelse

Sugaring er en hårfjerningskunst og teknik, som er blevet praktiseret siden 1900 f.Kr og stammer fra Mellemøsten, hvorfor den også sommetider kaldes persisk voksbehandling. Denne behandling fremhæves ofte over almindelig voksbehandling, da den har nogle helt unikke fordele både for dig og miljøet. Sukkermassen som benyttes består blot af sukker, vand og citronsaft, og indeholder således ingen kemikalier. Den klistrer til hårene men ikke huden og kan påføres i stuetemperatur, hvilket minimerer risiko for forbrænding og smerte, som traditionel voks typisk kan medføre. Desuden er den nem at fjerne igen, og udtørrer ikke huden. Sukkermassen masseres ind i huden med hånden ved lunken temperatur. Det er miljøvenligt og er den reneste og mest naturlige måde at fjerne uønsket hår på til nutidens kvinder og mænd. Hos det venlige og professionelle personale hos Lash Care i Hvidovre, kan du netop nu forkæle dig selv med en sugaring hårfjerning - enten Brasiliansk eller Hollywood, og nyde et flot resultat uden unødvendig hudirritation efterfølgende. Brasiliansk hårfjerning: Her fjernes alt hår, på nær en lille stribe eller trekant foran på Venusbjerget. Med en Brasiliansk hårfjerning, fjernes den del af kønsbehåringen, som inkluderer labia pudenti (skamlæbe) og området der strækker sig til endeballerne, og der levnes en smal stribe eller trekant af hår foran. Brasiliansk hårfjerning stammer fra Brasilien, hvor de traditionelle små bikinier gav kvinderne lyst til at passe deres kønsbehåring hertil. I det seneste år er netop denne type af hårfjerning blevet meget populær og har bredt sig til resten af verden. . Hollywood: Her fjernes alt hår, og huden efterlades helt glat. I dag nyder mange den lækre, glatte, rene følelse ved at være helt bar forneden. Hollywood hårfjerning betyder fuldkommen fjernelse af kønsbehåringen med sukkermassen. Værdibeviset fremsendes umiddelbart efter dit køb Værdibeviset gælder til Brasiliansk med sugaring hos Lash Care Værdibeviset er gyldigt til d 31-12-2018 Online booking på www.lash-care.dk eller på 32 15 77 77 Kan med fordel gives i gave til en du holder af. Husk at medbringe værdibeviset Du har selvfølgelig 14 dage returret efter dit køb Køb alle de deals du vil Samarbejdspartneren er Lash Care. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Stardeals.dk er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med levering af tjenesteydelsen. Stardeals.dk er formidler af dette tilbud, så alle spørgsmål vedr.dealen bedes rette til Lash Care.

Ekstra information

Strandmarksvej 182650 Hvidovre

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
950,-
rabat 47%
Gå til tilbud Læs mere mere

'Brow lamination' og øjenvippeløft

Hvidovre: Lash Care

Semipermanent behandling, som ikke er skadelig. Brynet behandles med en plejende keratinvæske. Det er derved muligt at forme og ændre den retning brynet gror, så brynet kommer til at synes længere og fyldigere.
"Pt. ingen udløbsdato. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 369,-
værdi:
599,-
rabat 38%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ansigtsbehandling med lysterapi

Hvidovre: Lash Care

Rens af ansigt • Toner • dermaSEMITA LED-lysterapi • Let dybderens • Maske • Serum • Dagcreme
"Pt. ingen udløbsdato. Tager 60 min. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 179,-
værdi:
299,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Voksbehandlinger - kun for kvinder

Brønshøj: KBH Laser & Beauty Klinik

En skraber fungerer fint til daglig hårfjerning, men den er hård ved huden i det lange løb. Hårfjerning med voks holder hårvæksten nede i flere uger, og samtidig undgår du knopper, nedgroede hår samt ru tør hud.
"Pris gælder voksning af under-ben. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide