Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Brasiliansk voksbehandling med Sugaring

tilbuds-billede
249,-
Ikke aktivt
værdi:
499,-,-
50%

Deal fra 30/6-2018

Hvidovre: Lash care

Professionel “Sugaring” er en meget blid, sikker og effektiv metode til at fjerne hår på kroppen. Den er effektiv på alle typer hud og hår, både til kvinder og mænd. Sukkermassen, som bruges, er en blanding af naturlige ingredienser. Vælg mellem Brazilian eller Hollywood.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos stardeals

Indtil d. 31. dec. Flere sugaring behandlinger fås hos Stardeals
 
Se alle Lash Care deals

Yderligere beskrivelse

Sugaring er en hårfjerningskunst og teknik, som er blevet praktiseret siden 1900 f.Kr og stammer fra Mellemøsten, hvorfor den også sommetider kaldes persisk voksbehandling. Denne behandling fremhæves ofte over almindelig voksbehandling, da den har nogle helt unikke fordele både for dig og miljøet. Sukkermassen som benyttes består blot af sukker, vand og citronsaft, og indeholder således ingen kemikalier. Den klistrer til hårene men ikke huden og kan påføres i stuetemperatur, hvilket minimerer risiko for forbrænding og smerte, som traditionel voks typisk kan medføre. Desuden er den nem at fjerne igen, og udtørrer ikke huden. Sukkermassen masseres ind i huden med hånden ved lunken temperatur. Det er miljøvenligt og er den reneste og mest naturlige måde at fjerne uønsket hår på til nutidens kvinder og mænd. Hos det venlige og professionelle personale hos Lash Care i Hvidovre, kan du netop nu forkæle dig selv med en sugaring hårfjerning - enten Brasiliansk eller Hollywood, og nyde et flot resultat uden unødvendig hudirritation efterfølgende. Brasiliansk hårfjerning: Her fjernes alt hår, på nær en lille stribe eller trekant foran på Venusbjerget. Med en Brasiliansk hårfjerning, fjernes den del af kønsbehåringen, som inkluderer labia pudenti (skamlæbe) og området der strækker sig til endeballerne, og der levnes en smal stribe eller trekant af hår foran. Brasiliansk hårfjerning stammer fra Brasilien, hvor de traditionelle små bikinier gav kvinderne lyst til at passe deres kønsbehåring hertil. I det seneste år er netop denne type af hårfjerning blevet meget populær og har bredt sig til resten af verden. . Hollywood: Her fjernes alt hår, og huden efterlades helt glat. I dag nyder mange den lækre, glatte, rene følelse ved at være helt bar forneden. Hollywood hårfjerning betyder fuldkommen fjernelse af kønsbehåringen med sukkermassen. Værdibeviset fremsendes umiddelbart efter dit køb Værdibeviset gælder til Brasiliansk med sugaring hos Lash Care Værdibeviset er gyldigt til d 31-12-2018 Online booking på www.lash-care.dk eller på 32 15 77 77 Kan med fordel gives i gave til en du holder af. Husk at medbringe værdibeviset Du har selvfølgelig 14 dage returret efter dit køb Køb alle de deals du vil Samarbejdspartneren er Lash Care. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Stardeals.dk er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med levering af tjenesteydelsen. Stardeals.dk er formidler af dette tilbud, så alle spørgsmål vedr.dealen bedes rette til Lash Care.

Ekstra information

Strandmarksvej 182650 Hvidovre

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 599,-
værdi:
1500,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Fedtfrysning

Hvidovre: Lash Care

Behandlingen tager ca. 30- 60 min. En fedtfrysningsbehandling fjerner ca. til 26 til 40% fedtceller i det behandlede område efter første behandling, men det endelige resultat ses først efter 2-4 mdr.
" 1 påsætning." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
799,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

DermaOxy oxygen lift

Hvidovre: Lash Care

DermaOXYs behandlinger og plejeprodukter tilfører huden fugt med aktiv hyaluronsyre, som er hudens egen fugtgiver. Derudover sikrer en bred pallette af antioxidanter en aktiv vitamintilførsel, der er med til at aktivere og understøtte hudens egen celle- og kollagen produktion.
" Værdibeviset gælder straks efter køb." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 375,-
værdi:
650,-
rabat 42%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hårfjerning med sugaring

Hvidovre: Lash Care

Professionel “Sugaring” er en meget blid, sikker og effektiv metode til at fjerne hår på kroppen. Den er effektiv på alle typer hud og hår, både til kvinder og mænd. Her får du en brasiliansk + mellem ballerne hårfjerning.
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide