Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Brasiliansk voksbehandling med Sugaring

tilbuds-billede
249,-
Ikke aktivt
værdi:
499,-,-
50%

Deal fra 30/6-2018

Hvidovre: Lash care

Professionel “Sugaring” er en meget blid, sikker og effektiv metode til at fjerne hår på kroppen. Den er effektiv på alle typer hud og hår, både til kvinder og mænd. Sukkermassen, som bruges, er en blanding af naturlige ingredienser. Vælg mellem Brazilian eller Hollywood.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos stardeals

Indtil d. 31. dec. Flere sugaring behandlinger fås hos Stardeals
 
Se alle Lash Care deals

Yderligere beskrivelse

Sugaring er en hårfjerningskunst og teknik, som er blevet praktiseret siden 1900 f.Kr og stammer fra Mellemøsten, hvorfor den også sommetider kaldes persisk voksbehandling. Denne behandling fremhæves ofte over almindelig voksbehandling, da den har nogle helt unikke fordele både for dig og miljøet. Sukkermassen som benyttes består blot af sukker, vand og citronsaft, og indeholder således ingen kemikalier. Den klistrer til hårene men ikke huden og kan påføres i stuetemperatur, hvilket minimerer risiko for forbrænding og smerte, som traditionel voks typisk kan medføre. Desuden er den nem at fjerne igen, og udtørrer ikke huden. Sukkermassen masseres ind i huden med hånden ved lunken temperatur. Det er miljøvenligt og er den reneste og mest naturlige måde at fjerne uønsket hår på til nutidens kvinder og mænd. Hos det venlige og professionelle personale hos Lash Care i Hvidovre, kan du netop nu forkæle dig selv med en sugaring hårfjerning - enten Brasiliansk eller Hollywood, og nyde et flot resultat uden unødvendig hudirritation efterfølgende. Brasiliansk hårfjerning: Her fjernes alt hår, på nær en lille stribe eller trekant foran på Venusbjerget. Med en Brasiliansk hårfjerning, fjernes den del af kønsbehåringen, som inkluderer labia pudenti (skamlæbe) og området der strækker sig til endeballerne, og der levnes en smal stribe eller trekant af hår foran. Brasiliansk hårfjerning stammer fra Brasilien, hvor de traditionelle små bikinier gav kvinderne lyst til at passe deres kønsbehåring hertil. I det seneste år er netop denne type af hårfjerning blevet meget populær og har bredt sig til resten af verden. . Hollywood: Her fjernes alt hår, og huden efterlades helt glat. I dag nyder mange den lækre, glatte, rene følelse ved at være helt bar forneden. Hollywood hårfjerning betyder fuldkommen fjernelse af kønsbehåringen med sukkermassen. Værdibeviset fremsendes umiddelbart efter dit køb Værdibeviset gælder til Brasiliansk med sugaring hos Lash Care Værdibeviset er gyldigt til d 31-12-2018 Online booking på www.lash-care.dk eller på 32 15 77 77 Kan med fordel gives i gave til en du holder af. Husk at medbringe værdibeviset Du har selvfølgelig 14 dage returret efter dit køb Køb alle de deals du vil Samarbejdspartneren er Lash Care. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Stardeals.dk er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med levering af tjenesteydelsen. Stardeals.dk er formidler af dette tilbud, så alle spørgsmål vedr.dealen bedes rette til Lash Care.

Ekstra information

Strandmarksvej 182650 Hvidovre

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
595,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Exuviance de Luxe-behandling

Hvidovre: Lash Care

Din behandling varer 90 min. og indeholder:
Rensning • Toner • AHA-peeling • Dybderens • Korrigering af bryn • Kort massage af ansigt, hals, brystparti og skuldre • Specialmaske • Håndmassage • Serum • Dagcreme • Plejende foundation
 
tilbuds-billede
pris 125,-
værdi:
250,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters fiskespa

Hvidovre: Lash Care

Hos Lash Care i Hvidovre har de stor erfaring med denne type fiskespa, og netop nu kan du prøve eller genprøve den anderledes behandling, som mange beskriver som en afslappende og sjov oplevelse, der er perfekt at dele med andre.
" For 2 er prisen 200,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 74,-
værdi:
149,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Voksbehandling af underarme

Odense C: Magic Hair Design

Slip for barbering og uønsket hårvækst i op til 3 til 5 uger.
Hårfjerningen er udført med de bedste produkter, så behandlingen går så nemt som muligt.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. . . " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal forbyen Winefamily dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide