Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Effektiv fedtfrysning med to hoveder

tilbuds-billede
1395,-
Ikke aktivt
værdi:
2600,-,-
46%

Deal fra 17/7-2018

Frederiksberg: Nanis Beauty Salon

Behandlingen kan anvendes til de genstridige fedtdepoter, som kan være svære at træne væk eller hvis du blot vil slankes på udvalgte dele af kroppen. Der ses begyndende resultat efter 2 uger.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos stardeals

Indtil 31. dec.
 
Se alle nanis beauty salon deals

Yderligere beskrivelse

Det er er den tid på året, hvor vi gerne vil tage os ekstra godt ud. Vi vil gerne kunne trække i det lette sommertøj, slentre gennem gaderne, og slænge os på stranden med god selvtillid. Mange af os har dog genstridige fedtdepoter på kroppen, der trods sund kost og motion nægter at give slip - og det kan sætte en dæmper på ellers fantastiske sommerdage. Reduktion af disse genstridige områder uden en fedtsugning lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke længere! Med fedtfrysning fryses fedtcellerne ved hjælp af et kontrolleret kølingssystem, og fjerner fedtet helt uden brug af kirurgi. Metoden er sikker og effektiv, og reducerer 20-25 % af fedtcellerne i det behandlede område. Nanis Beauty Salon på Frederiksberg har flotte anmeldelser fra tilfredse kunder, og har mange års professionel erfaring med slankebehandlinger - så du kan roligt overlade din krop i trygge hænder. Med denne behandling anvendes to hoveder, og er således egnet til personer med mindre områder. Se også vores deal med fedtfrysning med fire hoveder, hvis du har større områder, der skal behandles. Behandlingen kan anvendes til de genstridige fedtdepoter, som kan være svære at træne væk eller hvis du blot vil slankes på udvalgte dele af kroppen. Behandlingen er minimal invasiv og uden risici sammenlignet med fx en fedtsugning, og er til dig, som gerne vil undgå kirurgi og passe på din krop. Behandlingen foregår ved at applikatoren suger fedtvævet ind ved et vakuumtryk, hvorefter der tilføres en kontrolleret kulde, som medfører at fedtcellerne går til grunde. Herefter transporteres de væk via lymfesystemet og udskilles naturligt. Der ses begyndende resultat efter 2 uger, og det endelige resultat ses efter ca. 8-12 uger. Behandlingen kan gentages efter 12 uger, hvis du ønsker yderligere fedtreduktion. Med denne deal får du: Fedtfrysning med to hoveder Velegnet til mindre problemområder Fjernelse af fedt uden smerte og uden bivirkninger Normalprisen for denne behandling er 2600 kr. Dealspris: 1395 kr. Gå sommeren i møde med den selvtillid, du fortjener. Ring og bestil din tid allerede i dag på: 48 42 44 80 Det søde og professionelle personale ser frem til at tage imod dig. Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter køb. Værdibevis gælder til 1x Fedtfrysning med 2 hoveder - Nanis Beauty Salon på Frederiksberg Værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter. Værdibeviset er gyldigt til 31-12- 2018 Book tid på 20 63 44 20 eller på 48 42 44 80 Udskriv dit værdibevis og aflever det i klinikken. Køb alle dem du vil Du har 14 dage returret Samarbejdspartneren er Nanis Beauty Salon . Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Stardeals.dk er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. Stardeals.dk er formidler af dette tilbud, så alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til: Nanis Beaty Salon

Ekstra information

Godthåbsvej 1682000 Frederiksberg

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 325,-
værdi:
650,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Få strammet huden op med lipomassage

Østerbro: DS Therapy

LPG Lipomassage er en effektiv behandling, der fokuserer på lokale fedtdepoter, cellulite og figur. Behandlingen er en ikke-invasiv måde at forme kroppen på, den mindsker cellulite og hjælper med at forbedre den generelle hudkondition.
" Pt. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 999,-
værdi:
2000,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters fedtreducering

Værløse: Anti aging center

Få de overflødige fedtdepoter væk. Farvel til topmave, håndtag på sidebenene eller lignende lokale fedtdepoter med en risiko- og smertefri "Proshockice-behandling".
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
950,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

Slankebehandling med lipolaser

Østerbro: Mind Body and Soul

Med slankebehandling får du en omgang med Lipolaser og med EMS. Det vil sige at du får nedbrudt fedtcellerne på 20 minutter, derefter får du sat skub i udrensningen med EMS behandlingen.
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal forbyen Winefamily dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide