Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Bestseller: Frokostanretning - for 4

tilbuds-billede
449,-
Ikke aktivt
værdi:
916,-,-
51%

Deal fra 22/9-2021

Vesterbro: Restaurant Fridas

Frokosten bliver serveret af to omgange, og I får:
Marinerede sild m/løg og kapers • Røget laks m/asparges • Krabbesalat • Lun mørbradbøf m/ bløde løg og hjemmelavet agurkesalat • Roastbeef m/hjemmelavet remoulade og peberrod • To slags ost m/kiks.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Til 31. aug. Stedet har en elite-smiley og får
4.2 af 5 stjerner (833 brugere)
. Udvidet fortrydelsesret Over 200 har købt.
 
Se alle Restaurant Fridas deals

Yderligere beskrivelse

Hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af frokosten? Lækker frokostanretning for 4 personer på Restaurant Fridas på Gammel Kongevej, du får ##50% ::50% %%rabat og betaler kun kr. ##398::498%%,- (normalpris kr. 996,-).  På Restaurant Fridas får du en skøn blanding af hygge, herlig stemning, dejlig mad og masser af charme, og med dette tilbud kan du invitere familie eller venner på frokost i den populære restaurant.  Den dejlige frokost bliver serveret af to omgange, og I får:  Marinerede sild m/løg og capers Røget laks m/asparges Krabbesalat Lun mørbradbøf m/ bløde løg og hjemmelavet agurkesalat Roastbeef m/hjemmelavet remoulade og peberrod To slags ost m/kiks. Om stedet Fridas’ er etableret i 1954 – og fungerede i mange år hovedsageligt som hyggelig Bodega. Da stedet blve overtaget af nye ejere i 2000 var planen at omdanne Fridas’s til et spisested, men stadig således at det er naturligt at dumpe ind til en drink eller to. Denne blanding af restaurant og bodega sætter gæsterne pris på, og Frida’s er i dag bl.a kendt for den uformelle tone og den skønne servering af velkendte danske retter som kalvelever, wienerschnitzel og lækkert smørrebrød. Frida’s motto:  Det er usømmeligt at leve for at spise, men da dette er nødvendigt for at leve, bør vi opfylde denne pligt, som alle andre pligter med glæde og på den fornøjeligste måde. Benyt dig af tilbuddet i dag og bestil bord til en hyggelig madoplevelse på Restaurant Fridas..        "Efter en sen eftermiddags biotur, var vi på Fridas og spise dejlig mad 3 fik en dejlig klassisk rejecocktail som var dejlig frisk, 1 fik gode tarteletter alle godt tilfredse2 fik den mest fantastiske kalvelever og 2 fik Fridas gryde med mørbrad Alt i alt en dejlig oplevelse med lækker mad super god vin og dejlig betjening".  -  Emily "Rigtig god mad og hyggelig stemning. Betjeningen rigtig god og venlig. Ingen problemer at få fat i betjening" . -  Yvonne "Et helt igennem fantastiske sted, god atmosfære, hyggelig og professionel betjening og sidst men ikke mindst MEGA god mad" . -  Ole "Et herligt sted at komme - service er meget fin - både frokost og middag kan anbefales hvis man ikke er kalorieforskrækket - prøv fx stegt lever som man ellers sjældent får - eller mørbradgryde - det er virkelig en god oplevelse til meget overkommelige priser"  -  Finn "Pragtfuld spise- og hyggested. Udendørs siddepladser med flot udsigt" . -  John "Hyggeligt spisested, med masser af charme og sjæl. Vi kom en gruppe 24 og havde forudbestilt maden. De havde helt styr på det, og alle fik en god oplevelse" . -  Mia "Elsker Fridas. Har byens bedste fiskefileter. Kokken er i topklasse. Ikke for de fedtforskrækkede"  -  Birgitte

Ekstra information

Gammel Kongevej 5 1610 København V33 31 65 10

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 69,-
værdi:
165,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

Æggekage på Stauning Havn

Skjern: Restaurant Stauning Havn

Æggekagen serveres med hjemmesyltede rødbeder, tomater, purløg, sennep og rugbrød, og giver sammen med udsigten over Ringkøbing Fjord det perfekte afsæt for en god frokostoplevelse.
" Indtil d. 13. jun. Tir. - fre. Får
4.2 af 5 stjerner (729 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 139,-
værdi:
269,-
rabat 48%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Frokostplatte med 4 anretninger

Nyhavn: Restaurant Gilleleje

- Æg og rejer med mayonnaise
- Smørstegt rødspættefilet med remoulade og citron
- Kyllingesalat med æbler og bacon
- Roastbeef med remoulade, agurkesalat og sprøde løg
"Til 3. juli. Over 350 har købt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 250,-
værdi:
485,-
rabat 48%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 3 retter på Gl. Humlebæk Kro

Humlebæk: Gl. Humlebæk Kro

Der findes næppe et hyggeligere spisested end Gl. Humlebæk Kro, der har eksisteret siden 1740. Her møder du hjemlig hygge, der leder tankerne hen på jagtstuer, landevejsrejsende og simplere tider, og den veltillavede mad kunne gøre selv enhver rejsende konge lykkelig indeni.
" Indtil d. 31. aug. Stedet har en glad smiley og får
4.2 af 5 stjerner (1243 brugere)
Over 400 har købt." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide