Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Sous vide-cirkulator

tilbuds-billede
499,-
Ikke aktivt
værdi:
899,-,-
44%

Deal fra 21/9-2018

Til at langtidsvarme mad

Det er en nem måde at langtidsvarme dine fødevarer på i et vandbad. På denne måde har du kontrol over temperaturen og du undgår derved at overstege dit kød. Ved at bruge Sous Vide, aktiveres enzymerne i kødet, bindevævet nedbrydes og du får et perfekt stykke mørt kød.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Whatelse

Levering: 39,-.
 
Se alle sous-vide deals

Yderligere beskrivelse

Elsker du god mad og sætter en dyd i at lave mad fra bunden af? Hvis du kan sige ja til dette, ved du også at det ofte kræver mange timers arbejde i et køkken.- Med En Sous Vide fra Melissa undgår du at skulle stå og svede flere timer over kødgryderne, da den kan passe sig selv i alt fra 1- til 10 timer, afhængigt af hvad du vælger at lave. Det smarte ved denne udgave er også at den er lille og lige til at gemme væk i køkkenskuffen. Melissa Sous Vide Stav er en nem måde at langtidsvarme dine fødevarer på i et vandbad. På denne måde har du kontrol over temperaturen og du undgår derved at overstege dit kød. Ved at bruge Sous Vide, aktiveres enzymerne i kødet, bindevævet nedbrydes og du får et perfekt stykke mørt kød. Staven fungerer som en dyppekoger, hvor du kan bruge en gryde eller et fad som "bad". Du sætter blot Sous Vide staven på kanten, tænder og så er du kørende. Produktspecifikationer: Mærke: Melissa Model: Sous Vide circulator Type: Stav Effekt i watt: 800 Cirkulationspumpe: Ja Kapacitet i liter: 8 Grader i °C: 5-100 Interval i °C: 0,1 Vægt i kg: 1,4 Mål i cm (HxBxD): 33,0 x 6,0 x 9,6 Normalpris: kr. 899,- / Kampagnepris: kr. 499,

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 609,-
værdi:
1299,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

Komplet sous side-sæt

Med vakuumpakker

Med en Sous vide bliver det let som en leg at tilberede kød perfekt HVER gang. En Sous vide er en intelligent stav med et varmelegeme i. Staven placeres i en stor gryde eller skål som fyldes med vand – Staven holder vandet på en konstant ønsket temperatur.
" Levering fra 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 109,-
værdi:
139,-
rabat 22%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lufttryk proptrækker til vin

Nem at anvende

Denne manuelle proptrækker er meget let og kompakt, den svarer i størrelse til en pen, så den fylder meget lidt plads og kan transporteres overalt og opbevares nemt.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
59,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart frugtkniv

Lille og effektiv skræller til din sunde madvaner

Lille og ukompliceret redskab til at skrælle dine frugter. Den skræller let al skræl af æbler og andre frugter. Den lille skærer uden problemer ridser i citrusfrugter, så det bliver let at fjerne den tykke skal. er lette at dele.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide