Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

TurboStick TT-VS9-støvsuger

tilbuds-billede tilbuds-billede
349,-
Ikke aktivt
værdi:
599,-
42%

Deal fra 8/11-2018

Fungerer også som håndholdt

TurboStick støvsugeren er af den nye generation af cyclonic vacuum med "ultra-silent" teknologi som stadigvæk har den kraft der skal til at holde dit hjem rent. Den suger med 800W og fungerer både på gulv og gulvtæpper.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos plusdeal

Levering: 45,-.
 
Se alle Støvsuger deals

Yderligere beskrivelse

Leveringstiden er 8-10 hverdage efter dit køb. TurboStick støvsugeren er af den nye generation af cyclonic vacuum med "ultra-silent" teknologi som stadigvæk har den kraft der skal til at holde dit hjem rent. Den suger med 800W og fungerer både på gulv og gulvtæpper. Det er en 2-in 1 model, da der både er stick og håndholdt støvsuger med. Den håndholdte gør det nemt for dig at rengøre hjemmet efter små uheld, som krummer på bordet og stolene efter morgenmaden.Produktspecifikationer:?Mærke: StormStickModel: TurboStick TT-VS9Type: 2-in 1 støvsuger og håndholdtDetaljer:800W max220-140V 50/60 HzNem at rengøreCyclone med filterApproval: CE/ROHS 2.0/ LFGB/ERP/REACHEco friendlyMedfølger:5 m. kabelBørste med 180 graders hoved?Normalpris: kr. 599,- / Kampagnepris: kr. 349,- Leveringstiden er 8-10 hverdage efter dit køb. TurboStick støvsugeren er af den nye generation af cyclonic vacuum med "ultra-silent" teknologi som stadigvæk har den kraft der skal til at holde dit hjem rent. Den suger med 800W og fungerer både på gulv og gulvtæpper. Det er en 2-in 1 model, da der både er stick og håndholdt støvsuger med. Den håndholdte gør det nemt for dig at rengøre hjemmet efter små uheld, som krummer på bordet og stolene efter morgenmaden. Produktspecifikationer: ?Mærke: StormStick Model: TurboStick TT-VS9 Type: 2-in 1 støvsuger og håndholdt Detaljer: 800W max 220-140V 50/60 Hz Nem at rengøre Cyclone med filter Approval: CE/ROHS 2.0/ LFGB/ERP/REACH Eco friendly Medfølger: 5 m. kabel Børste med 180 graders hoved ?Normalpris: kr. 599,- / Kampagnepris: kr. 349,-

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 799,-
værdi:
1699,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ledningsfri støvsuger

Genopladelig

Smart og genopladelig støvsuger fra Royalty Line med 2 sugeniveauer og stærk aluminiumrør. Den har LED-lys og en smart motor på sugehovedet, som børster samtidig med den suger.
"Levering: Pris afhænger af køb." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
299,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hårfjernerbørste

Til støvsuger

Home Pet hårfjernerbørste til støvsuger! Det er det perfekte tilbehør til støvsugere, som giver mulighed for at fjerne hår fra kæledyr på hurtig og nem vis (fra sofaer, tæpper, dyner, biler, osv.).
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 329,-
værdi:
699,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Elektrisk rengøringsbørste

Tilbehør medfølger

Elektrisk rengøringsbørste med 300 roteringer i minuttet. Hurtigt og nemt får den overstået rengøringen. Den klarer både de steder, der normalt kræver ekstra knofedt, og de steder, der er svære at komme til. Indeholder skrubber, stang, rund børste, flad mikrofiber børste og hjørnebørste.
"Gratis levering. Over 200 har købt." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide