Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Bluetooth-høretelefoner

tilbuds-billede
279,-
Ikke aktivt
værdi:
899,-,-
69%

Deal fra 8/11-2018

Foldbare og med mikrofon

- Fås i fire farver
- Taletid op tiil 8 timer • Musikspilletid 6-8 timer
- Der medfølger audiokabel og brugermanual

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Whatelse

Levering: 45,-.
 
Se alle bluetooth høretelefoner deals

Yderligere beskrivelse

Leveringstiden er 7-10 hverdage efter dit købNyd din pendling, træning eller arbejdsdag i fred og ro med et par støjreducerende høretelefoner med bluetooth. Fås i fire flotte farver. Mange kender til dagligt at leve i omgivelser og en hverdag med masser af larm og støj. Nogle gange kan det være svært at slappe af og koncentrere sig. Med disse trådløse og støjreducerende høretelefoner kan du nyde din tur i bussen, kontoret eller flyturen i ro og mag samtidig med, at du lytter til din yndlingsmusik eller en god podcast.Høretelefonerne har bluetooth 4.0-tilslutning, afspilningstid på 6-8 timer og en rækkevidde på 10 meter. Den indbyggede mikrofon giver dig mulighed for at besvare opkald trådløst. Med sit smarte design kan høretelefonerne foldes, så de nemt kan opbevares i tasken eller på skrivebordet.Produktspecifikationer:Type: Støjreducerende høretelefonerModel: BT08Pasform: On-earVarianter:Sort/guldMørkegråHvid/guldHvid/rosaBluetooth V4.0Rækkevidde: 10 meterBatteri: Genopladeligt 300 mAhBatteritid:Samtale: 6-8 timerMusik: 6-8 timerStandby: 15 timerOpladningstid: 2 timerUdtag: 3,5 mm jackstickUnderstøtter: HSP, HFP, A2DP och AVRCPLydfølsomhed: 108 dB +/- 3 dBMikrofonens lydfølsomhed: 42 dB +/- 3 dBMedfølger:USB-oplader og jackstickBrugsanvisning på engelskNormalpris: kr. 899,- / Kampagnepris: kr. 279,- Leveringstiden er 7-10 hverdage efter dit køb Nyd din pendling, træning eller arbejdsdag i fred og ro med et par støjreducerende høretelefoner med bluetooth. Fås i fire flotte farver. Mange kender til dagligt at leve i omgivelser og en hverdag med masser af larm og støj. Nogle gange kan det være svært at slappe af og koncentrere sig. Med disse trådløse og støjreducerende høretelefoner kan du nyde din tur i bussen, kontoret eller flyturen i ro og mag samtidig med, at du lytter til din yndlingsmusik eller en god podcast. Høretelefonerne har bluetooth 4.0-tilslutning, afspilningstid på 6-8 timer og en rækkevidde på 10 meter. Den indbyggede mikrofon giver dig mulighed for at besvare opkald trådløst. Med sit smarte design kan høretelefonerne foldes, så de nemt kan opbevares i tasken eller på skrivebordet. Produktspecifikationer: Type: Støjreducerende høretelefoner Model: BT08 Pasform: On-ear Varianter:Sort/guld Mørkegrå Hvid/guld Hvid/rosa Bluetooth V4.0Rækkevidde: 10 meter Batteri: Genopladeligt 300 mAh Batteritid:Samtale: 6-8 timer Musik: 6-8 timer Standby: 15 timer Opladningstid: 2 timer Udtag: 3,5 mm jackstick Understøtter: HSP, HFP, A2DP och AVRCP Lydfølsomhed: 108 dB +/- 3 dB Mikrofonens lydfølsomhed: 42 dB +/- 3 dB Medfølger:USB-oplader og jackstick Brugsanvisning på engelsk Normalpris: kr. 899,- / Kampagnepris: kr. 279,-

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 239,-
værdi:
699,-
rabat 66%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bluetooth høretelefoner

Støjdæmpende og foldbare

BT008 Bluetooth høretelefonerne er dejligt komfortable at have på. Dertil har de indbygget mikrofon, så du kan tale håndfrit i din telefon. Lyden er naturligvis også tip-top og inkluderer støjdæmpning.
" Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
299,-
rabat 67%
Gå til tilbud Læs mere mere

Trådløse lydpropper

Med ladestation

De to stereohøretelefoner virker både sammen og hver for sig og bliver ladet op i den smarte medfølgende ladestation. De er perfekte til både musik og tale og giver en super god lyd med en god bass.
"Levering: Pris afhænger af samlet køb. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
599,-
rabat 75%
Gå til tilbud Læs mere mere

Trådløse earbuds

To farver

Smarte ledningsfrie høretelefoner, som er perfekte til når du er på farten. De fås i stilren hvid eller flot sort og har en indbygget stærk støjreduktion.
"Levering: 45,- (gratis ved samlet køb over 1.000,-)" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk dealhunter tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide