Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Elektrisk wok

tilbuds-billede
299,-
Ikke aktivt
værdi:
499,-,-
40%

Deal fra 8/11-2018

Fra Melissa

Du kan med fordel forberede dine råvarer inden du tager på arbejde, så du blot skal smide det hele i den elektriske wokpande når du kommer hjem og vente på at maden er klar. Når din wok er færdig, flytter du hele panden over på bordet til servering.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Whatelse

Levering: 45,-.
 
Se alle wokpande deals

Yderligere beskrivelse

?Leveringstiden er 3-5 hverdage efter dit køb.Den kraftfulde, elektriske wok fra Melissa er praktisk og enkel at bruge. Den gør det nemt for dig på ingen tid, at lave mad til hele familien.Du kan med fordel forberede dine råvarer inden du tager på arbejde, så du blot skal smide det hele i den elektriske wokpande når du kommer hjem og vente på at maden er klar. Når din wok er færdig, flytter du hele panden over på bordet til servering. Wokpanden rummer 4,5 liter og har en praktisk non-stick belægning som gør den let at rengøre. Produktspecifikationer:Mærke: MelissaModel: 16310207Type: Elektrisk wokpandeFarve: SortMål ( BxHxD): 45x15x35 cmVægt: Ca. 3,5 kgEffekt: 1.500 wattDetaljer:GlaslågFem temperaturindstillinger: Fra 190 til 270 graderCool touch-håndtag som forbliver kølig under madlavningenAftageligNormalpris: kr. 499,- / Kampagnepris: ?299,- ?Leveringstiden er 3-5 hverdage efter dit køb. Den kraftfulde, elektriske wok fra Melissa er praktisk og enkel at bruge. Den gør det nemt for dig på ingen tid, at lave mad til hele familien. Du kan med fordel forberede dine råvarer inden du tager på arbejde, så du blot skal smide det hele i den elektriske wokpande når du kommer hjem og vente på at maden er klar. Når din wok er færdig, flytter du hele panden over på bordet til servering. Wokpanden rummer 4,5 liter og har en praktisk non-stick belægning som gør den let at rengøre. Produktspecifikationer: Mærke: Melissa Model: 16310207 Type: Elektrisk wokpande Farve: Sort Mål ( BxHxD): 45x15x35 cm Vægt: Ca. 3,5 kg Effekt: 1.500 watt Detaljer: Glaslåg Fem temperaturindstillinger: Fra 190 til 270 grader Cool touch-håndtag som forbliver kølig under madlavningen Aftagelig Normalpris: kr. 499,- / Kampagnepris: ?299,-

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 109,-
værdi:
179,-
rabat 39%
Gå til tilbud Læs mere mere

Generator af elektrolyse desinfektionsmiddel

Lav dit eget rengøringsmiddel

Tilsæt blot vandet og saltet i vandbeholderen, tryk på tænd/sluk-knappen til aktivering af processen, og vent i cirka 5 minutter på at det blå lys slukker, og omdannelsen til natriumhypochlorit er gennemført.
"Levering: 29,- Med blåt LED-lys" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 139,-
værdi:
549,-
rabat 75%
Gå til tilbud Læs mere mere

Elektrisk minihakker

Til frugt, grøntsager og nødder

Perfekt til hakning og udskæring af frugt, grøntsager, nødder og endda kød. Robust og slidstærkt blad lavet af rustfrit stål og plastikskål. Vælg mellem flere forskellige farver og størrelser.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
699,-
rabat 72%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart dobbelt dampkoger

Lav hurtig og sund mad

- Hurtigt, bekvemt og nemt
- Nem at rengøre
- Tåler opvaskemaskine og mikroovn
" Levering: 29,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide