Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

1 eller 3 stk. glødepærer

tilbuds-billede tilbuds-billede
99,-
Ikke aktivt
værdi:
198,-
50%

Deal fra 11/11-2018

40W LED-glødepære

Med en LED-glødepærer bliver der skabt ægte hyggestemning i stuen, og du kan med ro i sindet smide dig i sofaen og slappe af i det rette skær. Disse pærer har nemlig en mere gullig belysning, hvilket er med til at skabe en rolig atmosfære og en hyggelig stemning.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos plusdeal

Levering: 45,-. Prisen gælder for én pære.
 
Se alle glødepære deals

Yderligere beskrivelse

Leveringstiden er 3-5 hverdage efter dit køb.Et skarpt og hvidt lys er ikke særlig indbydende i de rum, hvor atmosfæren skal være hyggelig. Det er derfor rigtig vigtigt - både for dit humør og stemningen - at belysningen i dit hjem er rolig og behagelig. Og her betyder den rette pærer alt. Med en LED glødepærer bliver der skabt ægte hyggestemning i stuen, og du kan med ro i sindet smide dig i sofaen og slappe af i det rette skær. Disse pærer har nemlig en mere gullig belysning, hvilket er med til at skabe en rolig atmosfære og en hyggelig stemning.Hos os finder du fire forskellige varianter, som alle har en brændetid på 2500-3000 timer. Så nu er det bare at vælge din favorit!Produktspecifikationer:Type: GlødepærerVarianter:Stor med vertikal trådStor med spiral trådNormalAflangBrændetid: 2.500-3.000 timerFatning: E2740W LED glødepærer1 stk. Normalpris: kr. 198,- / Kampagnepris: kr. 99,-3 stk. Normalpris: kr. 594,- / Kampagnepris: kr. 198,- Leveringstiden er 3-5 hverdage efter dit køb. Et skarpt og hvidt lys er ikke særlig indbydende i de rum, hvor atmosfæren skal være hyggelig. Det er derfor rigtig vigtigt - både for dit humør og stemningen - at belysningen i dit hjem er rolig og behagelig. Og her betyder den rette pærer alt. Med en LED glødepærer bliver der skabt ægte hyggestemning i stuen, og du kan med ro i sindet smide dig i sofaen og slappe af i det rette skær. Disse pærer har nemlig en mere gullig belysning, hvilket er med til at skabe en rolig atmosfære og en hyggelig stemning. Hos os finder du fire forskellige varianter, som alle har en brændetid på 2500-3000 timer. Så nu er det bare at vælge din favorit! Produktspecifikationer: Type: Glødepærer Varianter: Stor med vertikal tråd Stor med spiral tråd Normal Aflang Brændetid: 2.500-3.000 timer Fatning: E27 40W LED glødepærer 1 stk. Normalpris: kr. 198,- / Kampagnepris: kr. 99,- 3 stk. Normalpris: kr. 594,- / Kampagnepris: kr. 198,-

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 329,-
værdi:
379,-
rabat 13%
Gå til tilbud Læs mere mere

Jamie Oliver stegepande

28 cm

Få den populære Tefal Jamie Oliver Everyday stegepande, designet til hverdagsbrug. Den har non-stick belægning, Tefal Thermo-Spot og tåler både ovn og opvaskemaskine. Og så kan den bruges til alle komfurtyper - også induktion.
"Levering: 39,-. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 219,-
værdi:
659,-
rabat 67%
Gå til tilbud Læs mere mere

Badekar til babyer

Kan maskinvaskes

- Fantastisk alternativ til traditionelle badekar til babyer
- Blødt og dejlig holder babyen glad og tilpas imens den får et bad
"Levering: 19,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1099,-
værdi:
3089,-
rabat 64%
Gå til tilbud Læs mere mere

LED-projektor

Opløsning 800 x 480 pixels

Lav din helt egen hjemmebiograf med en LED-projektor, hvor du kan tilslutte enheder via HDMI, VGA og USB. Derudover er der også en port til SD-kort. Kan benyttes til film, videoer og billeder.
"Levering: 49,-." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide