Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Patentplakater - køb 2 eller 4 motiver

tilbuds-billede tilbuds-billede
289,-
Ikke aktivt
værdi:
500,-,-
42%

Deal fra 11/12-2018

Fra Bomedo

Patentplakaterne fra Bomedo tilfører dine vægge originalitet og humor. Tegningerne er skabt ud fra de originale patenttegninger af kendte varemærker og patenter.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Whatelse

Prisen gælder for 2 stk. Levering: 45,-.
 
Se alle Plakater deals

Yderligere beskrivelse

Leveringen er 5-7 hverdage efter dit køb. Varen leveres til din adresse.Flotte patent plakater fra Bomedo - vælg imellem en masse forskellige motiver. På denne kampagne skal man min. købe 2 plakater for at købet kan gennemføres og godkendes.Patentplakaterne fra Bomedo tilfører dine vægge originalitet og humor. Tegningerne er skabt ud fra de originale patenttegninger af kendte varemærker og patenter. Produktspecifikationer:Mærke: BomedoType: Patent plakaterStørrelse: 30 x 40 cm2 plakaterNormalpris: kr. 500,- / Kampagnepris: kr. 289,-4 plakaterNormalpris: kr. 1.000,- / Kampagnepris: kr. 499,- Om BomedoBomedo er en dansk designvirksomhed med rødder i det indre København. Produkterne tager afsæt i moderne nordisk minimalisme, men med et særskilt maskulint udtryk.Bomedo stræber efter at skabe produkter, som vækker følelser, og som opfordrer til nytænkning og fordybelse. Leveringen er 5-7 hverdage efter dit køb. Varen leveres til din adresse. Flotte patent plakater fra Bomedo - vælg imellem en masse forskellige motiver. På denne kampagne skal man min. købe 2 plakater for at købet kan gennemføres og godkendes. Patentplakaterne fra Bomedo tilfører dine vægge originalitet og humor. Tegningerne er skabt ud fra de originale patenttegninger af kendte varemærker og patenter. Produktspecifikationer: Mærke: Bomedo Type: Patent plakater Størrelse: 30 x 40 cm 2 plakater Normalpris: kr. 500,- / Kampagnepris: kr. 289,- 4 plakater Normalpris: kr. 1.000,- / Kampagnepris: kr. 499,- Om Bomedo Bomedo er en dansk designvirksomhed med rødder i det indre København. Produkterne tager afsæt i moderne nordisk minimalisme, men med et særskilt maskulint udtryk. Bomedo stræber efter at skabe produkter, som vækker følelser, og som opfordrer til nytænkning og fordybelse.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
944,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

Flotte plakater med søde dyremotiver

6 stk.

Med denne deal får du 6 stk. søde dyreplakter, som passer perfekt til børneværelset, men passer naturligvis også til resten af boligen. Med disse plakater er du sikker på at smilene kommer frem, da dyrene næsten ikke er til at stå for
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
480,-
rabat 59%
Gå til tilbud Læs mere mere

Blomster med duft

Fås i 4 modeller

Du kender konceptet fra duftpindene - her er de kedelige træpinde i stedet skiftet ud med en fin blomst eller plante. Du kan mixe og matche mellem de forskellige modeller og dufte, som du vil - så får du den perfekte duft og det perfekte udtryk til lige dit hjem.
"Levering: 34,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 124,-
værdi:
269,-
rabat 54%
Gå til tilbud Læs mere mere

Klassisk udendørstermometer

Vælg mellem kobber og stål

- Viser temperatur i både celsius og fahrenheit
- Mål: 24 x 8 x 3,5 cm
- Skruer til ophæng medfølger ikke
"Levering: 39,-." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide