Luxury Thermal Visco-madras

tilbuds-billede
1799,-
Gå til tilbud
værdi:
8099,-,-
78%

Deal fra 8/5-2019

Kvalitetsmadras med en medium-høj fasthed

Madrassen er lavet i et multilagssytem af perforerede lag med af 4 cm tykkelse, som har en god tilpasningsevne og en høj densitet, hvilket giver stor komfort. Lagene består af Visco Nature-hukommelsesskum, hypoallergisk hukommelsesskum og allergivenlige fibre.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering. Prisen er for en Luxury Thermal Visco-madras 90x200 cm.
 
Se alle Madras deals

Yderligere beskrivelse

Åndbar, holdbar og tilpasningsdygtig madras, som er lavet med termoregulerende carbon-grafen partikler. Luxury Thermal Visco madras Luxury Thermal Visco madrassen er en kvalitetsmadras, som er designet med den nyeste teknologi indenfor madrasser. Den termiske madras er lavet af specielt Visco Nature memory skum med høj densitet, der indeholder carbon-grafen partikler, som både virker termoregulerende, har en afslappende funktion og eliminerer fugt og sved. Madrassen er lavet i et multilagssytem af perforerede lag med af 4 cm tykkelse, som har en god tilpasningsevne og en høj densitet, hvilket giver stor komfort. Lagene består af Visco Nature memory skum, hypoallergisk memory skum, allergivenlige fibre med Bio Active højdensitetssystem og madrassens kerne består af en speciel ikke-deformerbar H.R. Bio Active kerne. Herudover er siderne på madrassen lavet i vævet blødt velour med god ventilation. Materialernes sammensætning og de specielle stoffer sørger for at opretholde en ideel sovetemperatur med automatisk køling. Herudover er madrassen antistatisk og har 11 støtteområder, som holder rygsøjlen i en optimal position. Madrassen anbefales derfor specielt til folk med problemer i lænd, muskler eller led. Desuden er madrassen optimal til brug som par, da man takket være den viscoelastiske højdensitet ikke mærker den andens bevægelser i løbet af natten. Madrassen er ISO 9001 certificeret og Certipur certificeret. Med den følger en garanti på 24 måneder samt en 100% tilfredshedsgaranti. Madrassens fasthed er medium-høj og den har en højde på ca. 27 cm. Anvendelse af topmadras anbefales. VÆLG MELLEM: Luxury Thermal Visco madras 90*200 DEALPRIS 1799 kr. inkl. levering Normalpris 8099 kr. inkl. levering Luxury Thermal Visco madras 120*200 DEALPRIS 2099 kr. inkl. levering Normalpris 8599 kr. inkl. levering Luxury Thermal Visco madras 140*200 DEALPRIS 2399 kr. inkl. levering Normalpris 9099 kr. inkl. levering Luxury Thermal Visco madras 160*200 DEALPRIS 2799 kr. inkl. levering Normalpris 9599 kr. inkl. levering Luxury Thermal Visco madras 180*200 DEALPRIS 3099 kr. inkl. levering Normalpris 9899 kr. inkl. levering Luxury Thermal Visco madras 200*200 DEALPRIS 3599 kr. inkl. levering Normalpris 10095 kr. inkl. levering Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Ekstra information

Prisen er inkl. levering med DPD til den adresse du har oplyst i købsprocessen VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: LEVERING MAX 15 HVERDAGE EFTER KØB Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail dromero@eccox.es Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm) Grupo Unipremier SLhttp://www.eccox.co.ukAvenida Pablo VI,52 28223 Pozuelo de Alarcón. MADRID

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 1499,-
værdi:
8737,-
rabat 83%
Gå til tilbud Læs mere mere

Visco Luxury Imperial Gel madras

Reducerer muskelspændinger

Sov som en drøm på den ekstremt bløde Visco Luxury Imperial Gel madras, der er lavet i strech-væv, som er ideelt til følsom hud. Madrassen er termofølsom og har høje reaktionsegenskaber under tryk, hvilket opretholder ryggens naturlige holdning, når du hviler på den.
"Gratis levering. Pris varierer. 1499,- gælder madras 90*200. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1299,-
værdi:
5099,-
rabat 75%
Gå til tilbud Læs mere mere

Carbon Active madras

Vælg mellem flere størrelser

Denne madras giver dig en komfortabel nattesøvn på grund af dens komfort og tilpasningsevne. Madrassen er fremstillet af materialer der gør at den tilpasser sig din kropstemperatur både om sommeren og vinteren. Kan anvendes til elevationssenge.
" Gratis levering. Gælder for 90x200 cm madras." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1299,-
værdi:
6599,-
rabat 80%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kashmir-madras

Gjort i naturlige hypoallergeniske komponenter

Du får med dette tilbud en luksus multilagsmadras, der er lavet af naturlige hypoallergeniske komponenter bestående af økologiske naturlige fibre, heriblandt kashmir.
"Gratis levering. Prisen er for en 90x200 cm. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal forbyen Winefamily dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide