Anne Linnet-julekoncert

Deal fra 9/6-2019

København, Odense & Aarhus

Anne Linnet nyder at spille i kirker, først og fremmest på grund af den gode akustik, men i høj grad også på grund af stemningen.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos lively

16. - 27. november.
 
Se alle Koncert deals

Yderligere beskrivelse

Anne Linnet tager på en omfattende julekoncertturné i kirker landet over, og du kan komme med En af Danmarks mest betydningsfulde og initiativrige musikere tager på turné i kirker landet over. Med sig bringer hun julestemning og et stort bagkatalog, der spreder sig over fem årtier. Siden 1970?erne har Anne Linnet været en del af den danske musikscene. Et bagkatalog med adskillige soloalbums samt skaber af diverse bands, har Anne Linnet opnået anerkendelse for sine ærlige og åbne tekster samt sin lyst til at eksperimentere med musikgenrer. Til jul kan publikum nu glæde sig til en lang række julekoncerter hvor Anne Linnet tager publikum i hånden ind i kirkens rum. Det bliver en åben og ærlig fortolkning af egne sange. Hun vil blandt andet synge klassikere som ?Tusind Stykker?, ?Smuk Og Dejlig? og ?Barndommens Gade? samt sange fra sit julealbum, blandt andet ?Hvid Jul? og ?Stjerne Over Betlehem?. Anne Linnet nyder at spille i kirker, først og fremmest på grund af den gode akustik, men i høj grad også på grund af stemningen. ?Kirkens rum har dannet ramme om så uendeligt mange livsbegivenheder, både de triste og de glædelige. De fleste af os har oplevet nogle af de største øjeblikke i vores liv i en kirke, og det føler jeg nogle gange, at man kan fornemme, sidder i væggene. Man mærker, hvordan rummet er tæt af sorg og glæde, og det rum kan jeg godt lide at optræde i? fortæller Anne Linnet. I det hele taget mener Anne Linnet, at det er fantastisk, at kirkens rum bliver benyttet mere og mere. ?Det er det allerstærkeste kort folkekirken har på hånden, at kirken altid er åben for alle. Som i alle. Man er velkommen, uanset hvad man tror på, hvordan man gør det og hvorfor. Jeg oplever ikke kristendommen som fordomsfuld og missionerende, tværtimod synes jeg, at kirken har et enestående tilbud om et åbent fællesskab? siger hun. Datoer: Lørdag d. 16. nov. 2019, Sankt Johannes Kirke, København NBlegdamsvej 1A, 2200 KøbenhavnKoncerten starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00 Søndag d. 17. nov. 2019, Ansgars Kirke, OdenseSøndre Blvd. 1, 5000 OdenseKoncerten starter kl. 16.00, dørene åbner kl. 15.00 Søndag d. 17. nov. 2019, Ansgars Kirke, OdenseSøndre Blvd. 1, 5000 OdenseKoncerten starter kl. 19.00, dørene åbner kl. 18.00 Onsdag d. 20. nov. 2019 Sankt Jakobs Kirke, København ØØsterbrogade 59, 2100 KøbenhavnKoncerten starter kl. 17.00, dørene åbner kl. 16.00 Onsdag d. 20. nov. 2019 Sankt Jakobs Kirke, København ØØsterbrogade 59, 2100 KøbenhavnKoncerten starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00 Onsdag d. 27. nov. 2019 Sankt Pauls Kirke, AarhusSankt Pauls Kirkeplads 1, 8000 AarhusKoncerten starter kl. 17.00, dørene åbner kl. 16.00 Onsdag d. 27. nov. 2019 Sankt Pauls Kirke, AarhusSankt Pauls Kirkeplads 1, 8000 AarhusKoncerten starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00 BEMÆRK at det er unummerede siddepladser.

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Julekoncert med Susanne Elmark

Flere byer

Det er med stolthed, at Jesper Lundgaard i år kan meddele at gæstesolisten er den internationale sangstjerne Susanne Elmark, som har sunget i de største koncert- og operahuse verden over.
"Forskellige datoer frem til den. 20. dec." - all2day
 
 
tilbuds-billede

Peter Sommer "Alene med Palle i Verden" Tour

Aarhus, Odense, København K: Sankt Pauls Kirke, Ansgars Kirke, Christians Kirke

Efter sidste års koncertrække rundt i landet med Peter Sommer og pianisten Palle Hjorth genoptager de succesen til efteråret 2019. De besøger en lang række kirker og nogle enkelte spillesteder.
"Gældende lør. 2. nov., tors. 7. nov. eller søn. 10. nov. Det er unummererede siddepladser." - all2day
 
 
tilbuds-billede

Hanne Boel på akustisk tour

Aarhus, Odense, København K: Sankt Pauls Kirke, Ansgars Kirke, Christians Kirke

Indspilningerne af Hanne Boels kommende album er i fuld gang, og al-bummet udgives i det tidlige efterår. Udgivelsen følges op af en tour, hvor Hanne Boel har guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch med sig.
" Gældende lør. 23. nov., søn. 24. nov. eller søn. 10. nov. Det er unummererede siddepladser." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide