Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Biograftbillet til The Cure-jubilæumskoncert

tilbuds-billede
145,-
Ikke aktivt

Deal fra 21/6-2019

Fisketorvet: CinemaxX

En smuk juliaften sidste år gik det britiske rockband på scenen i Hyde Park i London for at fejre 40 års live-optrædender foran intet mindre end 65.000 mennesker. Det hele blev filmen og instrueretaf Tim Pope, og nu er filmen endelig klar til udgivelse.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos lively

11. juli. Kl. 20.30.
 
Se alle cinemaxX deals

Yderligere beskrivelse

40 år med The Cure bliver fejret med global premiere på Tim Pope-filmen om den ikoniske koncert fra Hyde Park i London En smuk juliaften sidste år gik det britiske rockband på scenen i Hyde Park i London for at fejre 40 års live-optrædender foran intet mindre end 65.000 mennesker. Koncerten blev af internationale medier kaldt for "den perfekte koncert" og høstede fuldt hus med fem stjerner hos The Independent. Det hele blev filmen og instrueret af The Cures kreative samarbejdspartner gennem mange år, Tim Pope, og nu er filmen endelig klar til udgivelse. "Det her var egentlig den perfekte måde at fejre 40 år for bandet på. Det var en fantastisk dag, som ingen af os nogensinde vil glemme," siger The Cure-forsangeren, Robert Smith i en pressemeddelelse. Filmen er optaget i 4K og mixet sammen af Robert Smith, så du kan godt begynde at glæde dig til at opleve alle klassikerne lige fra 'Lovesong' til 'Lullaby', 'Boy's Don't Cry to Burn' og 'Fascination Street'. Begivenheden er blevet til en af de mest mindeværdige i The Cures karriere, hvor gigantiske skærme, lys og glitrende billeder i kombination med den suveræne lyd og enorme sangkatalog tryllebandt publikum i 135 spektakulære minutter, som du nu også kan opleve. Om arrangementet: Hvad: Koncertfilmen 'Anniversary 1978-2018 Live i Hyde Park' Hvor: CinemaxX København, sal 5 Hvornår: 11. juli 2019 kl. 20:30 Hvem: The Cure Vigtig information: Billetten er gyldig til arrangementet d. 11. juli 2019. Samarbejdspartneren er CinemaxX. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse. Lively by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til: CinemaxX DanmarkKalvebod Brygge 571560 København Vwww.cinemaxx.dk

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Kinky Boots The Musical

Odense: CinemaxX

Musicalen, som har sange af Grammy og Tony-prisvindende popikon, Cindy Lauper, libretto af den legendariske Broadway-dramatiker, Harvey Fierstein og instruktion og koreografi af Jerry Mitchell (Legally Blonde, Hairspray), er baseret på filmen skrevet af Geoff Deane og Tim Firth.
"4. og 9. feb. Du får 1 billet til filmforestillingen Kinky Boots." - all2day
 
 
tilbuds-billede

Kinky Boots The Musical

København: CinemaxX

Musicalen, som har sange af Grammy og Tony-prisvindende popikon, Cindy Lauper, libretto af den legendariske Broadway-dramatiker, Harvey Fierstein og instruktion og koreografi af Jerry Mitchell (Legally Blonde, Hairspray), er baseret på filmen skrevet af Geoff Deane og Tim Firth.
" 4. og 9. feb. Du får 1 billet til filmforestillingen Kinky Boots." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 555,-
værdi:
698,-
rabat 20%
Gå til tilbud Læs mere mere

Koncert og 3-retters middag

Nær Ørstedsparken: Restaurant L'Education Nationale

Oplev sangerinden Maria Montell til et intimt helaftensarrangement med koncert og 3-retters middag d. 28. januar 2020. Rammerne for oplevelsen er L'Education Nationale, der ligger i Larsbjørnsstræde i Kbh's latinerkvarter.
"28. Jan. Stedet har en elite-smiley og er godt anmeldt:
4.1 af 5 stjerner (616 brugere)
" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk dealhunter tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide