Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Eksklusivt grillsæt

tilbuds-billede
249,-
Ikke aktivt
værdi:
499,-,-
50%

Deal fra 3/7-2019

Med opbevarings kasse

Alle sættets dele er lavet af kraftigt rustfrit stål, med træhåndtag. Sættet består af 10 dele inkl. en bæretaske med længde på ca. 40 cm.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering
 
Se alle grillsæt deals

Yderligere beskrivelse

Eksklusivt grillsæt med alt du behøver til grillen derhjemme. Sættet består af 10 dele, som alle er lavet af kraftigt rustfrit stål, med træ håndtag.Grillsæt Mangler du et lækkert grillsæt til grillen derhjemme? Så skal du se at få fat i dette super eksklusive og lækre grillsæt med alt du behøver. Alle sættets dele er lavet af kraftigt rustfrit stål, med træhåndtag. Sættet består af 10 dele inkl. en bæretaske med længde på ca. 40 cm. Sættet indeholder: Tang, spatel, gaffel, pensel, 2 spydspåner og 4 majsholder DET FÅR DU: Grillsæt med tang, spatel, gaffel, pensel, 2 spydspåner, 4 majsholder og en bæretaske DEALPRIS 249 kr. inkl. levering Normalpris 499 kr. inkl. levering Normalprisen er bekræftet af levrandøren

Ekstra information

Prisen er inkl. levering med DAO til nærmeste pakkeshop VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: LEVERING MAX. 12 DAGE EFTER KØB Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail info@houseofhansen.dk Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm) House of Hansen Apshttp://www.houseofhansen.dkFarendløsevej 54 Port 6, 4100 Ringsted

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
499,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Eksklusivt grillsæt

Med opbevaringskasse

Alle sættets dele er lavet af kraftigt rustfrit stål, med træhåndtag. Sættet består af 10 dele inkl. en bæretaske med en længde på ca. 40 cm.
" Gratis levering. Fås også hos dealsales." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
499,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Eksklusivt grillsæt

Med opbevaringskasse

Alle sættets dele er lavet af kraftigt rustfrit stål, med træhåndtag. Sættet består af 10 dele inkl. en bæretaske med en længde på ca. 40 cm.
" Gratis levering. Fås også hos dealsales." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
759,-
rabat 54%
Gå til tilbud Læs mere mere

100 stk. sterile engangshandsker

Vælg ml. str. S, M og L

Velegnede til rengøring og madlavning samt indkøb for at beskytte dig selv mod snavs og bakterier. Handskerne har en god elasticitet og føles behagelige at have på. De kan ikke genbruges og skal smides væk efter brug. De er lavet af nitril-gummimateriale af god kvalitet og er ikke giftige.
"Gratis levering. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide