Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

12 fl. spansk rød-, hvid- eller rosévin

tilbuds-billede
499,-
Ikke aktivt
værdi:
980,-,-
49%

Deal fra 21/3-2023

Perfekt til middagen: Cal y Canto

Med denne deal får du i alt 12 meget velsmagende vine fra det prisvindende vinbryggeri, Isidro Milagro, i Tierra De Castilla, Spanien. Udvalget består af 6 flasker rødvin, 3 rosévine og 3 hvidvine.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering.
 
Se alle Cal y Canto deals

Yderligere beskrivelse

Med denne deal får du 12 forskellige kvalitets Cal y Canto vine fra det prisvindende vinbryggeri, Isidro Milagro. De forskellige vine kan nydes både til for- og hovedretter og smager alle friskt og frugtatigt. Cal y Canto vinene er alle unge vine fra årgang 2017.Et udvalg af 12 lækre og skønne Cal y Canto vine Med denne deal får du i alt 12 meget velsmagende vine fra det prisvindende vinbryggeri, Isidro Milagro, i Tierra De Castilla, Spanien. Udvalget består af 6 flasker rødvin, 3 rosévine og 3 hvidvine. Vinbryggeriet er meget omhyggelige med deres produktion af vin og vælger nøje deres druer, hvorfor de også vandt guld for deres kvalitetsvine i Berlin i 2014. Nyd derfor disse lækre kvalitetsvine til enhver lejlighed. Cal y Cantos rødvin: Rødvinens drue er af sorten syrah og er en blå drue fuld af karakter, med en fyldig og mørk smag. Den unge rødvin har en klar kirsebærfarve og med dens bløde og søde smag, er den perfekt til en god middag, serveret med al slags kød og ost. Rødvinen der har en kraftig aroma af røde frugter, nydes optimalt til en temperatur på 14-16ºc. Årgang: 2017 Alkoholprocent: 13% +/- 0,5 Cal y Cantos rosévin: Denne rosé er også af druesorten syrah og har en jordbærfarve. Rosévinen dufter friskt og frugtagtig. Den lækre rosévin har desuden en frisk smag og er perfekt til lette forretter, hvor der serveres seafood og diverse risretter. Rosévinen kan med fordel nydes til en temperatur på 7-9ºc. Årgang: 2017 Alkoholprocent: 12,5% +/- 0,5 Cal y Cantos hvidvin: Hvidvinens druesort er af sorten verdejo - også kaldet ´den grønne dure´ - og egner sig generelt bedst som ung vin. Hvidvinen har en gullig farve med et grønt skær og en frisk duft af tropisk frugt. Hvidvinen er meget frisk og har en blød og frugtagtig smag. Hvidvinen kan nydes til en let middag, hvor seafood, grøntsager og frugt indgår, og smager bedst ved en temperatur på 7-9ºc. Årgang: 2017 Alkoholprocent: 12,5% +/- 0,5 DET FÅR DU: 12 flasker Cal y Canto vine - 6 rødvine + 3 rosévine + 3 hvidvine DEALPRIS 539 kr. inkl. levering Normalpris 1199 kr. inkl. levering Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Ekstra information

Prisen er eksl. levering med DPD til den adresse du har oplyst i købsprocessen VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: LEVERING MAX 15 DAGE EFTER KØB Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail dromero@eccox.es Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm) ECCOXhttp://www.eccox.co.ukAVDA. PABLO VI 52 28223 Madrid

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 109,-
værdi:
139,-
rabat 22%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lufttryk proptrækker til vin

Nem at anvende

Denne manuelle proptrækker er meget let og kompakt, den svarer i størrelse til en pen, så den fylder meget lidt plads og kan transporteres overalt og opbevares nemt.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
59,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart frugtkniv

Lille og effektiv skræller til din sunde madvaner

Lille og ukompliceret redskab til at skrælle dine frugter. Den skræller let al skræl af æbler og andre frugter. Den lille skærer uden problemer ridser i citrusfrugter, så det bliver let at fjerne den tykke skal. er lette at dele.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
179,-
rabat 17%
Gå til tilbud Læs mere mere

Sammenklappeligt og bærbart vinbord

Til udendørs brug

Et sammenklappeligt, bærbart vinbord til udendørs brug. Ideelt til at nyde livet med gode venner og med en god flaske vin. En smart løsning, så du ikke behøver at stille vin, glas eller snacks på gulvet.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide