Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Bestseller: 2 stykker smørrebrød ved Søerne

tilbuds-billede
100,-
Ikke aktivt

Deal fra 23/7-2019

Ved Planetariet: Kerne Pavillionen

Med dette tilbud får du 2 stk. smørrebrød med æg, håndpillede rejer, citronmayonnaise og karse samt med roastbeef med pickles, stegte løg, peberrod og urter.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos dluxe

Indtil 17. sep. Man. - lør. Kl. 11.30-15.30. Over 350 har købt.
 
Se alle Kerne Pavillionen deals

Yderligere beskrivelse

Nyd førsteklassessmørrebrød hos den nyåbnede Kerne Pavillionen lige ved Planetariet i København Med den smukkeste udsigt ud over Sankt Jørgens Sø ligger Kerne Pavillionen, hvor du midt i byen kan nyde en god frokost i en smuk og rolig oase. Hvem vil ikke gerne spise god mad, kigge ud over vandet og se solen blinke i de små bølgetoppe, træerne spejle sig i overfladen og høre lyden af vandet der rammer søbredden? Restaurantens kokke går i køkkenet med Norden i hjertet og med et åbent sind for alverdens inspirationer. Derfor kan du se frem til at få serveret smørrebrød, der er lavet med traditioner i kombination med et fornyende greb. Kerne Pavillonen er drevet af Humanic med blandt andre Torben Klitbo i spidsen, der har været med til at skabe flere prisvindende københavnske restauranter herunder Høst, Llama, Scarpetta, The Fat Pike, Tempo og nu også Kerne. Du får: 2 stk. smørrebrød med æg, håndpillede rejer, citronmayonnaise og karse samt med roastbeef med pickles, stegte løg, peberrod og urter Bemærk, at drikkevarer ikke er inkluderet i prisen. Information: Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det Kampagnen er gyldigt til og med 17. september 2019 Værdibeviset er gyldigt under frokostservering, der gælder alle dage fra kl. 11.30-15:30. Det er nødvendigt at booke bord online her. Samarbejdspartneren er Kerne Pavillionen. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. D'luxe by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. D'luxe by Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse D'luxe by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til: Kerne PavillionenGl. Kongevej 101610 København V[email protected] Tlf: 28 87 74 33 ÅbningstiderMandag: 11:30 - 19:00Tirsdag: 11:30 - 19:00Onsdag: 11:30 - 19:00Torsdag: 11:30 - 20:00Fredag: 11:30 - 20:00Lørdag: 09:30 - 17:00

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 135,-
værdi:
269,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Frokostplatte med 7 anretninger

Hillerød: Café København

Nyd bl.a. en klassisk mad med æg og rejer toppet med urtemayo og kaviar, en sprød paneret fiskefilet med remoulade og citron eller en saftig kalvefilet med syltede agurker, peberrod og sprøde løg.
" Indtil 30. okt. Book min. 1 dag før. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 109,-
værdi:
189,-
rabat 42%
Gå til tilbud Læs mere mere

Brunchanretning

Frederiksberg: Bertels

I kan glæde jer til et væld af økologiske lækkerier og forkæles bl.a. med dejligt surdejsbrød, brieost, røget laks med avocado, skyr med ristet granola og meget mere. For bare 29 kroner kan I tilkøbe en lækker dessert at slutte af på. Dette købes og betales direkte i restauranten.
" Indtil 15. sep. Man. - fre. Kl. 11-13. Reserver bord en dag i forvejen. Stedet har en glad smiley og får 4.2 af 5 stjerner (434 brugere)" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 54,-
værdi:
90,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 stk. valgfrit luksussmørrebrød

Haderslev: Brød & vin

Kom og tag plads på det nyistandsatte madsted og få serveret en skøn frokost med uimodståelige madder. Du kan vælge blandt en nøje udvalgt samling, hvor det klassiske møder det nytænkende.
" 1. aug. - 1. okt. Kl. 11-15. Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide