Kom til premiere på "Firmafesten"

Deal fra 10/11-2019

Vesterbro: Bremen Teater

I one-man/two-band comedyshowet skal Mikkel Schrøder optræde til en firmafest og bliver inviteret med til teambuilding inden aftenens fest. Firmaets ansatte skal lære hinanden bedre at kende; det bliver årets begivenhed - forventningerne er tårnhøje.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos lively

5. feb., 2020. Kl. 20.
 
Se alle Bremen Teater deals

Yderligere beskrivelse

Kom til PREMIEREN på Mikkel Schrøders nye musikalske comedyshow ?FIRMAFESTEN?, som er opfølgeren til hans seneste show ?Klassebilledet?, der i 2018 begejstrede både publikum og anmeldere. Under overskriften ?Et smugkig i dine kollegers dybeste og pinligste hemmeligheder?, tager Mikkel Schrøder os med til en firmafest, der mildest talt stikker af! I one-man / two-band comedyshowet skal Mikkel optræde til en firmafest, og bliver inviteret med til teambuilding inden aftenens fest. Firmaets ansatte skal lære hinanden bedre at kende, det bliver årets begivenhed - forventningerne er tårnhøje. Men i løbet af aftenen står én ting (udover at det nok ikke var så god en idé med fri bar) lysende klart: Alle har en skyggeside, og alle holder en hemmelighed som ingen andre kender til?! Mikkel havner i den ene uventede og akavede situation efter den anden, når medarbejderne en efter en langsomt åbner op for posen med deres dybeste og saftigste hemmeligheder. ?FIRMAFESTEN? er en stærkt underholdende karikaturtegning, af alle dem vi (tror) vi kender, fra vores hverdag og arbejdsplads. I Mikkel Schrøders kærlige, rammende og morsomme parodier møder vi firmaets ansatte på storskærm, når han taler, fortæller og synger om dem. Kom med til årets firmafest - du kan godt finde det gode grin og danseskoene frem! Tekst & Musik: Mikkel Schrøder Instruktion: Christine Astrid Spilletid: ca. 2 x 50 minutter Spillested: Bremen Teater Forestillingen starter kl. 20.00 / Dørene åbner 30 min. før forestillingen starter. Vigtig information: Billetten er gyldig til arrangementet d. 5. februar 2020. Samarbejdspartneren er CSB Island Entertainment ApS. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse. Vær opmærksom på, at køb af billetterne falder ind under § 17, stk. 2 jf. § 9, stk. 2,nr. 2a. under handelsbetingelser og ikke kan refunderes. Lively by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud.

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Billet til teaterforestillingen 'The Winter's Tale'

København, Odense eller Aarhus: CinemaxX

Glæd dig til en ekstraordinær visning af teaterforestillingen 'The Winter's Tale', som den spilles på Branagh Theatre Live i London. På rollelisten finder I bl.a. Judi Dench og Kenneth Branagh, når Shakespeares tragi-komedie bliver genfortolket.
"Den 4. dec. kl. 19.30. " - all2day
 
 
tilbuds-billede

Billet til julekoncert "Sound of Christmas" - med vin

Hillerød: FrederiksborgCentret

Glæd dig til et brag af en julekoncert med "Sound of Christmas" som kombinerer de traditionelle julesange med et juleshow, hvor der er garanti for at få rørt på lattermusklerne.
"Afholdes 20. nov. kl. 20. " - all2day
 
 
tilbuds-billede

Billet til forpremiere på Bonnie og Clyde

Frederiksberg: Betty Nansen Teatret

Bonnie Elizabeth Parker og Clyde Champion Barrow var reality-stjerner, før begrebet overhovedet fandtes. De var helte i den desperate underverden, som de med alle midler forsøgte at stige op fra.
"7. jan. Kl. 20." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal forbyen Winefamily dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide