Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Elektrisk bordgrill fra MPM

tilbuds-billede
399,-
Ikke aktivt
værdi:
838,-,-
52%

Deal fra 9/8-2019

I rustfrit stål

Bordgrillen kan åbnes og betjenes som en grill. Det betyder, at du kan vende maden og i øvrigt har plads til at tilberede dobbelt så meget mad ad gangen.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering.
 
Se alle bordgrill deals

Yderligere beskrivelse

Denne elektroniske bordgrill er optimal når man bor i lejlighed med altan, eftersom den ikke oser, er meget nem at anvende og er mindre i størrelsen end en normal grill. Du kan benytte den på to forskellige måder og elgrillen er i øvrigt af rustfrit stål.Elektronisk bordgrill fra MPM Glæd dig selv eller en du holder af med en elektronisk bordgrill af rustfrit stål og ikke-klæbende belægning på indersiden. Den elektroniske grill er særligt fordelagtig for dig der bor i en lejlighed med altan eller for dig, som gerne vil undgå for meget os. Få derfor fingrene i en elektronisk bordgrill, som oser minimalt, hvor maden er nem at grille og ikke brænder fast. Bordgrillen kan anvendes på to praktiske måder, der gør den nem at beherske: - Du kan både bruge den som en sandwichtoaster fordi du kan klappe grillen sammen og tilberede maden fraoven og forneden samtidig. - Du kan også anvende bordgrillen åben. Her kan du vende maden nemt og nyde, at maden ikke klæber. Du kan tilberede den dobbelte mængde af mad med åben grill, eftersom du bruger begge flader samtidig. SPECIFIKATIONER: Model MGR-09M To brugsmuligheder Rustfrit stål Justerbar højde Indikatorlys Sikring mod åbning Fedtbeholder 2000W motor Størrelse lukket: 290 x 230 mm Størrelse åben: 290 x 460 mm Husk at lade elgrillen blive godt varmet op inden du griller. På den måde sikrer du dig et optimalt brug af grillen. DET FÅR DU: Elektronisk bordgrill fra MPM DEALPRIS 399 kr. inkl. levering Normalpris 838 kr. inkl. levering Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Ekstra information

Prisen er inkl. levering til nærmeste GLS-pakkeshop. VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: LEVERING MAX 9 DAGE EFTER KØB Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail support@drdeals.dk Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm) DR-Deals IVShttp://www.drdeals.dkRugvænget 21F 2630 Høje Taastrup

Lignende tilbud

tilbuds-billede tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
499,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kaffemaskine fra Royalty Line

Rustfrit stål

Kaffemaskinen har flotte detaljer i rustfrit stål og er ellers udformet i sort plastic. Kaffemaskinen har en kapacitet på 1 liter og et filter der sidder permanent i maskinen. Det er derfor ikke nødvendigt med engangs filtre.
"Levering: Pris afhænger af samlet køb." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
399,-
rabat 63%
Gå til tilbud Læs mere mere

Blender til protein-shakes

450 ml

Denne handy og smarte blender giver dig mulighed for at blande en bred vifte af drikkevarer og tage dem med i samme beholder. Med et tryk på en knap mixer den juice, drinks, nesquik, kaffe, te og lign. sammen i en tornadolignende bevægelse.
"Bruger batterier (medfølger ikke). Levering: Pris afhænger af køb." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 139,-
værdi:
199,-
rabat 30%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart digital måleske

Med 3 målehoveder

Den digitale måleske bruges til at måle forskellige ting. Du kan veje medicin, krydderier, mængden af olie til madlavningen, samt meget andet.
" Gratis levering. Batterier medfølger ikke." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide