2 billetter til Krigsfotografen

Deal fra 14/8-2019

København: Imperial

Dokumentaren er en portrætfilm af Jan Grarup, som fortæller, hvordan han forsøger at balancere livet som far til fire børn, samtidig med at han konstant rejser ud og dokumenterer fra verdens brændpunkter.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos lively

D. 15. september kl. 18.30.
 
Se alle Gallapremiere deals

Yderligere beskrivelse

Få 2 billetter til gallapremieren og støt samtidig børn i nød sammen med UNICEF I samarbejde med UNICEF kan du her komme med til den eksklusive gallapremiere på dokumentaren, Krigsfotografen, om Danmarks krigsfotograf nummer ét: Jan Grarup. Til premieren har du mulighed for at møde Jan Grarup og den prisvindende instruktør Boris B. Bertram, der har filmet Jan Grarup over fem år på hans missioner i Afrika og Mellemøsten. Dokumentaren er en portrætfilm af Jan Grarup, som fortæller, hvordan han forsøger at balancere livet som far til fire børn, samtidig med at han konstant rejser ud og dokumenterer fra verdens brændpunkter. Sådan kommer du medFor at få 2 billetter til gallapremieren skal du melde dig som Verdensforælder hos UNICEF. Det koster 95 kroner om måneden. Som Verdensforælder bliver du en del af et helt særligt selskab på 80.000 danskere, der støtter børn akut og langsigtet sammen med UNICEF. Da eventet er en eksklusiv gallapremiere med rød løber, presse og folk fra branchen, vil pladserne blive tildelt automatisk, og du kan derfor ikke selv vælge pladser i salen. Du får: 2 billetter til gallapremieren på dokumentaren, Krigsfotografen, som tak for at du støtter UNICEF med 95 kr. ved at blive Verdensforælder Hvad: 10 min. intro ved Jan Grarup + visning af dokumentaren + 10 min. afsluttende Q&A med Jan Grarup og instruktør Boris B. Bertram Hvor: Imperial i Københvan Hvornår: D. 15. september 2019 kl. 18.30. Få et lille sneak-peek på dokumentaren her:

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 110,-
værdi:
190,-
rabat 42%
Gå til tilbud Læs mere mere

Yakari i cirkusteltet

Varde, Esbjerg & Ribe: Cirkus Trapez

Når artisterne i Yakaris indianske hesteshow går i manegen i år, bliver det med det helt store indianertema. Scenen er sat omkring indianerdrengen Yakari, som er kendt fra tegneseriens verden.
" Indtil 21. aug. Børn under 3 er gratis på skødet." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
599,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 timers SUPsurfing-kursus

Amager: SupSurf

Du får 2 timers startup kursus med SUPsurfing og instruktører. SUPsurfing er den nyeste trend og hurtigst voksende sport i surfverdenen. Der er mulighed for at få et bad efterfølgende.
" Indtil 30. sep. Hver onsdag fra kl. 17. Navnet 'SupSurf' står for 'Stand up paddle surf'. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
249,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Månedskort til legeland

Odense: Dudi's Legeland

Kan bruges af børn 1-12 år. Børn under 1 år er gratis, ligeledes er voksne i følge med et barn. Dit Dowtnown-værdi ombyttes til månedskort ved første besøg
" Indtil 30. sep." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide