Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

'Borte med Blæsten'

tilbuds-billede
120,-
Ikke aktivt

Deal fra 14/8-2019

København: Imperial

Filmen er en opvisning i dramatiske og tekniske landevindinger. Til optagelserne af det brændende Atlanta anvendte man alle de syv Technicolor-kameraer, der eksisterede på det tidspunkt.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos lively

27. oktober kl. 14:00
 
Se alle Biograf deals

Yderligere beskrivelse

Nu kan du opleve den ikoniske klassiker af en film i de danske biografer for første gang i 36 år I 'Borte med blæsten' lever den smukke Scarlett O´Hara (Vivien Leigh) en ubekymret og beskyttet tilværelse på plantagen Tara i staten Georgia. For Scarlett handler alt om, hvordan man tager sig bedst ud; især over for Ashley Wilkes (Leslie Howard). I 'Borte med Blæsten' danner Vivien Leigh og Clark Gable filmhistoriens vel nok mest berømte romantiske par, Scarlett O?Hara og Rhett Butler, i den stort opsatte fortælling fra USA?s sydstater i de turbulente år omkring den amerikanske borgerkrig. Hun er den selvstændige og viljestærke sydstatspige, der rammes af tragedie efter tragedie, da krigen bryder ud. Han er eventyreren, det sorte får i en anset familie, som bliver Scarletts tredje mand - den mand, som hun først for sent indser, at hun i virkeligheden elsker højest. Filmen er en opvisning i dramatiske og tekniske landevindinger. Til optagelserne af det brændende Atlanta anvendte man alle de syv Technicolor-kameraer, der eksisterede på det tidspunkt. Hvis ubehagelige farver var nødvendige for at forstærke dramaet, blev de anvendt. Scenografen Cameron Menzies modtog en særlig Oscar for ?brugen af farve?. Hans indsats var så afgørende for filmens look, at produceren David O. Selznick gav ham titlen ?production designer? - et begreb, der her blev anvendt for første gang. Filmen er ny-restaureret og vises uden undertekster. Om arrangementet: Hvad: Filmvisning af 'Borte med blæsten' Hvor: Imperial, København Hvornår: 27. oktober 2019 kl. 14:00 Information: Billetten er gyldig til den valgte dato Samarbejdspartneren er Imperial. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweet Media Group er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse Sweet Media Group er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til: Imperial Ved Vesterport 4 1612 KøbenhavnTlf. 70 13 12 11

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 100,-
værdi:
200,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Byvandringen "Lig & Lort i Kattesundet"

Indre København: Ved Hanne Fabricius

I Kattesundet står vi inden for Københavns ældste kendte voldanlæg. Det hesteskoformede voldanlæg blev formentlig opført i sidste halvdel af 1000-årene, og det eksisterede i cirka 100 år, indtil biskop Absalon sløjfede det omkring 1170-erne.
"Udvalgte dage 9. - 30. juni." - all2day
 
 
tilbuds-billede

Signe Svendsen og Grev Knuth på Café Hack

Aarhus: Cafe Hack

Når Søren Dahl inviterer kendte, aktuelle og spændende gæster indenfor til en snak på det traditionsrige Cafe Hack, er du også inviteret. Denne gang står der Signe Svendsen på menuen. Også Grev Knuth vil gæste Café Hack.
"4. marts. Kl. 13.30 Med vand, kaffe/the og et glas champagne. Stedet får
4.4 af 5 stjerner (974 brugere)
Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
1600,-
rabat 81%
Gå til tilbud Læs mere mere

Vinsmagning for op til 8 personer

Jylland, Sjælland og Fyn: Top Wine

Vinhuset Top Wine stabler en lækker vinsmagning på benene lige der, hvor du ønsker det. Der præsenteres og smages på 8 forskellige vine i løbet af de ca. 2 timer, som arrangementet varer. Efter vinsmagningen vil I få mulighed for at købe de smagte produkter til favorable priser.
" Gælder indtil 1. aug. Gælder for vinsmagninger fra man. til tors. Min. 7 personer til vinsmagningen. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide