'Borte med Blæsten'

Deal fra 14/8-2019

København: Imperial

Filmen er en opvisning i dramatiske og tekniske landevindinger. Til optagelserne af det brændende Atlanta anvendte man alle de syv Technicolor-kameraer, der eksisterede på det tidspunkt.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos lively

27. oktober kl. 14:00
 
Se alle Biograf deals

Yderligere beskrivelse

Nu kan du opleve den ikoniske klassiker af en film i de danske biografer for første gang i 36 år I 'Borte med blæsten' lever den smukke Scarlett O´Hara (Vivien Leigh) en ubekymret og beskyttet tilværelse på plantagen Tara i staten Georgia. For Scarlett handler alt om, hvordan man tager sig bedst ud; især over for Ashley Wilkes (Leslie Howard). I 'Borte med Blæsten' danner Vivien Leigh og Clark Gable filmhistoriens vel nok mest berømte romantiske par, Scarlett O?Hara og Rhett Butler, i den stort opsatte fortælling fra USA?s sydstater i de turbulente år omkring den amerikanske borgerkrig. Hun er den selvstændige og viljestærke sydstatspige, der rammes af tragedie efter tragedie, da krigen bryder ud. Han er eventyreren, det sorte får i en anset familie, som bliver Scarletts tredje mand - den mand, som hun først for sent indser, at hun i virkeligheden elsker højest. Filmen er en opvisning i dramatiske og tekniske landevindinger. Til optagelserne af det brændende Atlanta anvendte man alle de syv Technicolor-kameraer, der eksisterede på det tidspunkt. Hvis ubehagelige farver var nødvendige for at forstærke dramaet, blev de anvendt. Scenografen Cameron Menzies modtog en særlig Oscar for ?brugen af farve?. Hans indsats var så afgørende for filmens look, at produceren David O. Selznick gav ham titlen ?production designer? - et begreb, der her blev anvendt for første gang. Filmen er ny-restaureret og vises uden undertekster. Om arrangementet: Hvad: Filmvisning af 'Borte med blæsten' Hvor: Imperial, København Hvornår: 27. oktober 2019 kl. 14:00 Information: Billetten er gyldig til den valgte dato Samarbejdspartneren er Imperial. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweet Media Group er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse Sweet Media Group er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til: Imperial Ved Vesterport 4 1612 KøbenhavnTlf. 70 13 12 11

Lignende tilbud

tilbuds-billede

'Borte med Blæsten' 80-års jubilæum

Flere byer

Filmen er ny-restaureret og vises uden undertekster. Filmen er en opvisning i dramatiske og tekniske landevindinger.
 
tilbuds-billede

'Borte med Blæsten' 80-års jubilæum

Flere byer

Filmen er ny-restaureret og vises uden undertekster. Filmen er en opvisning i dramatiske og tekniske landevindinger.
 
tilbuds-billede

Hanne Boel på akustisk tour

Aarhus, Odense, København K: Sankt Pauls Kirke, Ansgars Kirke, Christians Kirke

Indspilningerne af Hanne Boels kommende album er i fuld gang, og al-bummet udgives i det tidlige efterår. Udgivelsen følges op af en tour, hvor Hanne Boel har guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch med sig.
" Gældende lør. 23. nov., søn. 24. nov. eller søn. 10. nov. Det er unummererede siddepladser." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide