Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

'Borte med Blæsten'

tilbuds-billede
120,-
Ikke aktivt

Deal fra 14/8-2019

København: Imperial

Filmen er en opvisning i dramatiske og tekniske landevindinger. Til optagelserne af det brændende Atlanta anvendte man alle de syv Technicolor-kameraer, der eksisterede på det tidspunkt.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos lively

27. oktober kl. 14:00
 
Se alle Biograf deals

Yderligere beskrivelse

Nu kan du opleve den ikoniske klassiker af en film i de danske biografer for første gang i 36 år I 'Borte med blæsten' lever den smukke Scarlett O´Hara (Vivien Leigh) en ubekymret og beskyttet tilværelse på plantagen Tara i staten Georgia. For Scarlett handler alt om, hvordan man tager sig bedst ud; især over for Ashley Wilkes (Leslie Howard). I 'Borte med Blæsten' danner Vivien Leigh og Clark Gable filmhistoriens vel nok mest berømte romantiske par, Scarlett O?Hara og Rhett Butler, i den stort opsatte fortælling fra USA?s sydstater i de turbulente år omkring den amerikanske borgerkrig. Hun er den selvstændige og viljestærke sydstatspige, der rammes af tragedie efter tragedie, da krigen bryder ud. Han er eventyreren, det sorte får i en anset familie, som bliver Scarletts tredje mand - den mand, som hun først for sent indser, at hun i virkeligheden elsker højest. Filmen er en opvisning i dramatiske og tekniske landevindinger. Til optagelserne af det brændende Atlanta anvendte man alle de syv Technicolor-kameraer, der eksisterede på det tidspunkt. Hvis ubehagelige farver var nødvendige for at forstærke dramaet, blev de anvendt. Scenografen Cameron Menzies modtog en særlig Oscar for ?brugen af farve?. Hans indsats var så afgørende for filmens look, at produceren David O. Selznick gav ham titlen ?production designer? - et begreb, der her blev anvendt for første gang. Filmen er ny-restaureret og vises uden undertekster. Om arrangementet: Hvad: Filmvisning af 'Borte med blæsten' Hvor: Imperial, København Hvornår: 27. oktober 2019 kl. 14:00 Information: Billetten er gyldig til den valgte dato Samarbejdspartneren er Imperial. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweet Media Group er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse Sweet Media Group er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til: Imperial Ved Vesterport 4 1612 KøbenhavnTlf. 70 13 12 11

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
249,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Jacob Olriks show "Den eneste ene"

Flere byer rundt i hele Danmark: Den Eneste Ene

Med sit nye show, DEN ENESTE ENE, undersøger forfatter og foredrags-holder Jakob Olrik hvad der sker, når vi forelsker os og søger efter kærlig-heden. Hvem er den eneste ene? Og hvorfor skal vi finde vores egen vej i livet for at kunne forene os med andre?
"Jan - maj. Alle foredrag er kl. 19 - 21.00. Dørene åbner kl. 18.30." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 219,-
værdi:
385,-
rabat 43%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hyldestkoncert til Phil Collins

Aarhus: Hermans i Tivoli Friheden

Se et festfyrværkeri af en hyldest til en af de største og mest succesfulde kunstnere i musikhistorien, nemlig Phil Collins. Der sker med hyldestkoncerten "In The Air Tonight", som musikalsk vil spænde over 50 år - fra de tidlige hits med Genesis til de sene hits fra musicalen Tarzan.
"Finder sted lørdag d. 27. februar 2021 kl. 20. " - all2day
 
 
tilbuds-billede

Ophold med Wallmans Show - og 4-retters

København: Hotel Scandic Falkoner eller Scandic Copenhagen

- Dinnerparty i Wallmans Cirkusbygningen om aftenen (kategori B)
- 4-retters middag under showet
- Afterparty i byens største natklub
- Overnatning i lækkert dobbeltværelse og stor morgenmadsbuffet
"Jan-marts. Pris varierer. 1995,- gælder udvalgte datoer. Stedet har en elite-smiley og får:
4.3 af 5 stjerner (4648 brugere)
" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk dealhunter tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide