Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Akustisk efterårsturné med Hanne Boel

tilbuds-billede
275,-
Ikke aktivt

Deal fra 14/8-2019

Odense, Aarhus eller København

Hanne Boel er i gang med indspilningerne af sit nye album. Hendes første studie album i 8 år. Et album med nye originale sange skrevet af hende selv og indspillet med nænsomhed sammen med gode venner.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos lively

10., 23. og 24. nov.
 
Se alle Koncert deals

Yderligere beskrivelse

Hanne Boel er snart klar med nyt album og derfor også en ny akustisk efterårsturné Indspilningerne af Hanne Boels kommende album er i fuld gang, og albummet udgives i det tidlige efterår. Udgivelsen følges op af en akustisk tour, hvor Hanne Boel har guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch med sig. Hanne Boel er i gang med indspilningerne af sit nye album. Hendes første studie album i 8 år. Et album med nye originale sange skrevet af hende selv og indspillet med nænsomhed sammen med gode venner. På live fronten er Hanne Boel genforelsket i at gøre det, hun er bedst til og elsker mest, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum. Målet er at give en fantastisk oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det blusede og det jazzede - alt det, som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag. På sin kommende akustiske tour i efteråret 2019 nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid. Hanne Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær. Sammen med Jens Runge og Jacob Funch besøger Hanne Boel hele 39 spillesteder og kirker rundt omkring i Norge og Danmark. Søndag d. 10. nov. 2019 Ansgars Kirke, OdenseSøndre Blvd. 1, 5000 OdenseKoncerten starter kl. 16.00, dørene åbner kl. 15.00 Lørdag 23. nov. 2019 Sankt Pauls Kirke, AarhusSankt Pauls Kirkeplads 1, 8000 AarhusKoncerten starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00 Søndag d. 24. nov. 2019 Christians Kirke, København KStrandgade 1, 1401 København KKoncerten starter kl. 15.00, dørene åbner kl. 14.00 BEMÆRK, at det er unummerede siddepladser.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 280,-
værdi:
354,-
rabat 21%
Gå til tilbud Læs mere mere

Billet til Benjamin Koppel Jazz Galla

Nær Vesterport: Bremen Teater

Vælg mellem:
- B billet til Benjamin Koppel Jazz Galla: 280,-
- C billet til Benjamin Koppel Jazz Galla: 255,-
"3. maj. Prisen er for C-billetter." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 175,-
værdi:
350,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ølsmagning og rundvisning - for 2

Varde: Warwik Bryghus

Mangler du en genial gave, eller er du selv øl-entusiast? Så har vi den perfekte Sweetdeal til dig. Det lokale mikrobryggeri i Varde, Warwik Bryghus, tilbyder nemlig lige nu en rundvisning og ølsmagning for 2 personer til kun 175 kr. Dét er værd at skåle for!
" Indtil 31.dec. Udvalgte lørdage. Stedet har en glad smiley og får 4.7 af 5 stjerner (157 brugere)" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
1600,-
rabat 81%
Gå til tilbud Læs mere mere

Vinsmagning for 8 personer i eget hjem

Hele landet: Vinhuset Top Wine

Du får, sammen med 7 af dine nærmeste, præsenteret og smagt 8 forskellige kvalitetsvine i løbet af de ca. 2 timer. Efter vinsmagningen vil I få mulighed for at købe de smagte produkter til favorable priser.
"Indtil 30. nov. Kun på øer med brofaste forbindelser." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide