Canevel Prosecco Brut - gratis leveret

tilbuds-billede
100,-
Gå til tilbud
værdi:
149,-,-
33%

Deal fra 3/10-2020

Italiensk

Denne cuvée er fremstille af druerne Glera og Chardonnay, dyrket på bjergsiderne omkring Valdobbiadene. Metoden "Charmat" er benyttet til 2. gæringen i en lukket tank der giver finere bobler og dermed smag.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos Winefamily
Winefamily

Gratis levering. Gratis medlemsskab. Pris- og nydelsesgaranti. Intet minimumskøb. Pris ned til 86,- (VIP medlem)
 
Se alle Mousserende deals

Yderligere beskrivelse

Top-produkt fra en topproducent i Veneto, Canevel.Denne cuvée er fremstille af druerne Glera og Chardonnay, dyrket på bjergsiderne omkring Valdobbiadene. Metoden Charmat er benyttet til 2. gæringen i en lukket tank der giver finere bobler og dermed smag. Smagen er behagelig frugtbetonet og tør med fine bobler. En frisk og frugtig smag med god længde og interessante nuancer.Nyd den ved  9-11°C af dine bedste Champagneglas eller små hvidvinsglas - som starten på en god middag eller hvis du synes din fish and chips trænger til en opgradering.  

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 57,-
værdi:
85,-
rabat 33%
Gå til tilbud Læs mere mere

Prosecco Valdobbiadene Brut - gratis leveret

Italiensk

Metoden "Charmat" er benyttet til 2. gæringen i en lukket tank der giver finere bobler og dermed smag. Smagen er behagelig frugtbetonet og tør med fine bobler. En frisk og frugtbetonet smag med god længde og interessante nuancer.
"Gratis levering. Gratis medlemsskab. Pris- og nydelsesgaranti. Intet minimumskøb. Pris ned til 44,- (VIP medlem)" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 117,-
værdi:
181,-
rabat 35%
Gå til tilbud Læs mere mere

Canevel, Prosecco Vigneto del Faé

Italiensk mousserende vin

Elegant, perlende og sprød. Enkeltmarksvinen Vigneto del Faè er en af Canevels topprosecco’er som virkelig viser, hvor meget man kan få for pengene, når boblerne skal komme fra det nordlige Italien. En symfoni af æbleduft, mandler og hvide blomster.
"Gratis levering. Gratis medlemskab. Pris- og nydelsesgaranti. Intet minimumskøb. Pris ned til 100,- (VIP medlem)." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 100,-
værdi:
149,-
rabat 33%
Gå til tilbud Læs mere mere

Canevel Prosecco Extra Dry - gratis leveret

Italiensk

Denne version er lavet 100% på druen Glera fra Valdobbiadene. Farven er nærmest klar med let gyldne strejf. Duften er indbydende af friske æbler og engblomster. Smagen er saftbetonet med lette nuancer af citrus og friske grønne bær.
"Gratis levering. Gratis medlemsskab. Pris- og nydelsesgaranti. Intet minimumskøb. Pris ned til 86,- (VIP medlem) " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide