Spansk vinpakke - gratis levering

tilbuds-billede
413,-
Gå til tilbud
værdi:
613,-,-
33%

Deal fra 14/1-2020

3 forskellige vine

I denne pakke får du nogle eksempler på, hvordan tempranillo kan smage og se ud. Du får: Dehesa Valdelaguna, Montelaguna Ribera del Duero Crianza 2015, Vina Bujanda, Rioja Reserva 2012 og Marco Abella, Mas Mallola 2014 Priorat DOQ.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos Winefamily
Winefamily

Gratis levering. Gratis medlemsskab. Pris- og nydelsesgaranti. Intet minimumskøb. Pris ned til 341,- (VIP medlem)
 
Se alle Spansk vinpakke deals

Yderligere beskrivelse

I Spanien er det tempranillo der har førertrøjen. Druen er hoveddrue i landets mest berømte vinområder og fylder flaskerne fra Rioja, Ribera del Duero og Toro. Tempranillo er en tykskindet, blå drue som giver mørke vine, som med fadlagring får masser af krydderier og som ofte har godt lagringspotentiale. Tempranillo modner tidligt, og gør sig derfor godt i det rå klima i den nordlige, centrale Spanien. Men Spanien handler ikke kun om tempranillo, for der bliver naturligvis dyrket masser af andre druer. Blandt dem er garnacha (grenache) og carignan, som også bruges til blandingsdruer i bl. a. Rioja, men særligt garnatxa, som grenache/garnacha kaldes lokalt, har stor succes i det Catalonske vinområde Priorat.I denne pakke får du to eksempler på, hvordan tempranillo kan smage og se ud, afhængig af område og lagring og et spændende bekendtskab fra Priorat.Dehesa Valdelaguna, Montelaguna Ribera del Duero Crianza 2015Montelagunas crianza fra Ribera del Duero er lavet på ren tempranillo. Crianza er vin, som får begrænset fradlagring, men dog minimum 12 måneder. Resultatet er en vin, som i duften viser meget fine noter fra fadlagring såsom kaffe, lakrids balsamico, cedertræ og vanilje. Smagen har modne afrundede tanniner og har bevaret en del frugt og friskhed kombineret med krydderier fra fadlagring.Vina Bujanda, Rioja Reserva 2012Vinen er modnet 20 måneder på fade af fransk og amerikansk egetræ. Duften byder på komplekse og intense aromaer af solmodne tempranillo-druer med noter af tobak og vanille fra fadlagringen. Smagen er silkeagtig og lækkert fyldig, og leder over i en harmonisk eftersmag. Marco Abella, Mas Mallola 2014 Priorat DOQMas Mallola fra Marco Albella er lavet af 65% garnatxa og 35% carignan, som lagrer 18 måneders på 70% nye franske Barriques. Vinen har en dyb lilla farvet i glasset med en bouquet af mørke kirsebær og både granit og noget animalsk. Smagen er domineret af mokkanoter, mørke kirsebær, hindbær og Cassislikør.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 599,-
værdi:
1104,-
rabat 46%
Gå til tilbud Læs mere mere

12 flasker spansk vin

12 flasker rødvin eller 6 flasker hhv. cava og rosé

Mere autentisk spansk bliver det næppe. Vinene tilbydes af det populære spanske delikatessefirma San Jamón, der leverer delikatesser og gode vine til tilfredse kunder rundtom i Europa - herunder også Danmark.
"Gratis levering. Prisen gælder for 12 flasker rødvin." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 100,-
værdi:
149,-
rabat 33%
Gå til tilbud Læs mere mere

Canevel Prosecco Extra Dry - gratis leveret

Italiensk

Denne version er lavet 100% på druen Glera fra Valdobbiadene. Farven er nærmest klar med let gyldne strejf. Duften er indbydende af friske æbler og engblomster. Smagen er saftbetonet med lette nuancer af citrus og friske grønne bær.
"Gratis levering. Gratis medlemsskab. Pris- og nydelsesgaranti. Intet minimumskøb. Pris ned til 86,- (VIP medlem) " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 116,-
værdi:
178,-
rabat 35%
Gå til tilbud Læs mere mere

Grüner Veltliner Wechselberg 2018 - gratis leveret

Johann Topf

Farven er let gylden med et grønt skær. Duften er mineralsk og besidder både urter og modne grønne frugter. Smagen er fast og frisk med netop pænt indhold af mineraler og citrus der får mundvandet til at løbe.
"Gratis levering. Gratis medlemsskab. Pris- og nydelsesgaranti. Intet minimumskøb. Pris ned til 98,- (VIP medlem). Klik og læs bedøm-melser. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide