Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Brilliant pendellampe

tilbuds-billede
249,-
Ikke aktivt
værdi:
899,-,-
72%

Deal fra 11/9-2019

I en klassisk sort farve

Belysning i hjemmet er mere end blot funktionelt lys, lamperne skal supplere resten af interiøret og udtrykke din personlige og unikke stil. Denne pendel fra Brilliant, er den perfekte tilføjelse til middagsbordet eller i stuen og dens stilrene sorte farve passer ind til enhver indretning.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Whatelse

Levering: 45,- (gratis ved samlet køb over 1.000,-).
 
Se alle brilliant deals

Yderligere beskrivelse

Belysning i hjemmet er mere end blot funktionelt lys, lamperne skal supplere resten af interiøret og udtrykke din personlige og unikke stil. Denne pendel fra Brilliant, er den perfekte tilføjelse til middagsbordet eller i stuen og dens stilrene sorte farve passer ind til enhver indretning. BRILLIANTBrilliant har siden grundlæggelsen i 1951 produceret lysløsninger under devisen ?Lys er liv?. Deres passion består i at udstyre folket med moderne og innovativt lysdesign, og de er i dag et af Europas førende brands inden for lysarmatur. Brilliant har i samarbejde med deres partnere mere end 8000 forskellige modeller til såvel indendørs som udendørs.Tyske Brilliant forlanger den højeste grad af kvalitet og sikkerhed fra deres produkter. Deres fokuspunkter er sikre produkter, simpel anvendelse, kvalitetsmaterialer og perfekt udformet design. For at opnå dette udsættes hvert enkelt led i produktfremstillingen hele tiden for kvalitets- og performancetests bl.a. i samarbejde med Verband Deutscher Elektrotechnik, der er et af de største teknisk-videnskabelige foreninger i Europa. På denne måde sikres det, at alle produkter lever op til Brilliants tårnhøje krav, og forbrugerne forsynes dermed kun med varer af allerhøjeste kvalitetProduktspecifikationer:Mærke: BrilliantModel: MayfairType: Pendel Farve: Sort m. kobber detaljer Bredde: 35 cm Materiale: Metal Lyskilde: E27 (Medfølger ikke) Fatning: E27 Ledning: SortNormalpris: kr. 899,- / Kampagnepris: kr. 249,- Belysning i hjemmet er mere end blot funktionelt lys, lamperne skal supplere resten af interiøret og udtrykke din personlige og unikke stil. Denne pendel fra Brilliant, er den perfekte tilføjelse til middagsbordet eller i stuen og dens stilrene sorte farve passer ind til enhver indretning. BRILLIANT Brilliant har siden grundlæggelsen i 1951 produceret lysløsninger under devisen ?Lys er liv?. Deres passion består i at udstyre folket med moderne og innovativt lysdesign, og de er i dag et af Europas førende brands inden for lysarmatur. Brilliant har i samarbejde med deres partnere mere end 8000 forskellige modeller til såvel indendørs som udendørs. Tyske Brilliant forlanger den højeste grad af kvalitet og sikkerhed fra deres produkter. Deres fokuspunkter er sikre produkter, simpel anvendelse, kvalitetsmaterialer og perfekt udformet design. For at opnå dette udsættes hvert enkelt led i produktfremstillingen hele tiden for kvalitets- og performancetests bl.a. i samarbejde med Verband Deutscher Elektrotechnik, der er et af de største teknisk-videnskabelige foreninger i Europa. På denne måde sikres det, at alle produkter lever op til Brilliants tårnhøje krav, og forbrugerne forsynes dermed kun med varer af allerhøjeste kvalitet Produktspecifikationer: Mærke: Brilliant Model: Mayfair Type: Pendel Farve: Sort m. kobber detaljer Bredde: 35 cm Materiale: Metal Lyskilde: E27 (Medfølger ikke) Fatning: E27 Ledning: Sort Normalpris: kr. 899,- / Kampagnepris: kr. 249,-

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Sonos højttaler

I sort og hvid

Vælg mellem 3 Sonos højtalere:
- Sonos Move - sort (2899,-)
- Sonos One SL - sort (1449,-)
- Sonos One SL - hvid (1499,-)
" Levering: 49,-. " - all2day
 
 
tilbuds-billede tilbuds-billede

Marshall Bluetooth høretelefoner eller højttaler

Major III - Marshall Acton II - Marshall Stanmore II

- Hovedtelefonerne virker op til 30 timer på en enkelt opladning.
- Marshall Acton II er stor lyd i et mindre format (1.299,-)
- Marshall Stanmore II er større og mere avanceret (1.549,-)
"499,- er prisen på hovedtelefonerne. Levering: 39.- " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 749,-
værdi:
1995,-
rabat 62%
Gå til tilbud Læs mere mere

Tivolidug med servietter

Normann Copenhagen

Dæk pænt op til dine gæster med denne fine og klassiske dug & servietter, som er designet med inspiration fra Tivoli af Normann Copenhagen.
"Levering: 45,- (gratis ved samlet køb over 1.000,-)." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide