Trådløse bluetooth earbuds

tilbuds-billede
249,-
Gå til tilbud
værdi:
599,-,-
58%

Deal fra 14/9-2019

Med opladningsboks

Med dette tilbud kan du høre din yndlingsmusik eller snakke i mobil uden at blive filtret ind i irriterende ledninger, og når du ikke har de smarte earbuds i ørerne, lægger du dem bare tilbage i opbevaringsboksen, hvor de oplades.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering.
 
Se alle earbuds deals

Yderligere beskrivelse

Disse i12 trådløse earbuds er en nyere udgave af de tidligere earbuds og er bedre i brug. De fylder mindre og er derfor langt mere praktiske, ligesom de også spiller bedre og giver dig en lækker lydoplevelse.i12 trådløse earbuds Du er garanteret stødt på dem før, men ikke på denne måde! De velkendte, trådløse i12 earbuds har nemlig fået et gevaldigt ansigtsløft og er nu endnu bedre i brug! Den nye udgave af de trådløse i12 earbuds fylder nemlig mindre, de spiller bedre, har indbygget støjreduktion og derudover en hel række lækre funktioner. Her får du en lækker lydoplevelse imens du nyder, at du slipper for at fumle med ledninger. Derudover undgår du blandt andet den irritation der opstår, når dine trådløse øretelefoner løber tør for strøm - her er strømforbruget nemlig lavt og de virker derfor længe! Desuden har de en indbygget mikrofon, så du kan tale i telefon, når du er på farten. i12 øretelefonerne har et simpelt og klassisk design og passer til alle. SPECIFIKATIONER: Ledningsfrie Stærk støjreduktion indbygget Kombitabel med bluetooth 5.0 Opladerboks og kabel medfølger Taletid: 3-4 timer Spilletid: 2-3 timer Størrelse: 55 x 44 x 24 mm Batteri: 400mAh + 40 mAh Lavt strømforbrug Indbygget mikrofon Automatisk parring/forbindelse Smart touch Siri funktion Manual er på engelsk DET FÅR DU: i12 trådløse earbuds i sort eller hvid DEALPRIS 249 kr. inkl. levering Normalpris 599 kr. inkl. levering Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Ekstra information

Prisen er inkl. levering med DAO til den adresse du har oplyst i købsprocessen VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: LEVERING MAX 12 HVERDAGE Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail salg@shoppio.dk Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm) Shoppio.dkhttp://www.shoppio.dkVirkelyst 13B 9400 Nørresundby

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
449,-
rabat 67%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Trådløse earbuds

Med bluetooth

Du kan oplade høretelefonerne så de er klar til brug på kun 15 min. For fuld opladning af earbudsne tager det ca. 2 timer, hvorefter de kan anvendes i op til 24 timer. Vælg mellem farverne sort, hvid, guld, rosa guld eller rød.
"Gratis levering. Over 250 har købt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
499,-
rabat 70%
Gå til tilbud Læs mere mere

Trådløse earbuds

Vælg mellem 1 eller 2 par

Få fingrene i et eller to sæt af de populære earbuds, der giver dig ubetinget frihed både på farten, i hjemmet og i fitness. Earbudsene oplades nemt og hurtigt i holderen, som følger med.
" Gratis levering. 2 par fås til 279,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 699,-
værdi:
799,-
rabat 13%
Gå til tilbud Læs mere mere

Trådløse bluetooth earbuds

Med opladningsboks

Med dette tilbud kan du høre din yndlingsmusik eller snakke i mobil uden at blive filtret ind i irriterende ledninger, og når du ikke har de smarte earbuds i ørerne, lægger du dem bare tilbage i opbevaringsboksen, hvor de oplades.
" Gratis levering.
Ved medlemskab (læs betingelser) er prisen kun 49,-" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal forbyen Winefamily dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide