Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Koncertfilm med INXS inkl. en øl

tilbuds-billede
135,-
Ikke aktivt

Deal fra 25/9-2019

Århus, Odense eller København: CinemaxX

1991 var et fantastisk år for INXS. Deres album ‘X’ havde været på hitlisterne i otte måneder, og det fik platin i Storbritannien såvel som dobbelt platin i USA.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos lively

27. nov. Kl. 18.30.
 
Se alle cinemaxX deals

Yderligere beskrivelse

Koncertfilm med INXS i CinemaxX København, Odense & Aarhus - inkl. en kølig Tuborg RÅ 1991 var et fantastisk år for INXS. Deres album ?X? havde været på hitlisterne i otte måneder, og det fik platin i Storbritannien såvel som dobbelt platin i USA. INXS fik to Brit Awards, spillede et rekordstort antal koncerter i deres hjemland Australien, stod øverst på plakaten til Rock In Rio og gennemførte en udsolgt turné i USA. Det var imidlertid begivenhederne den 13. juli 1991, som sendte bandet ud i den musikalske stratosfære. Seks år (på dagen) efter Live Aid og fem år og en dag efter at de var opvarmning for Queen på Wembley Stadium, havde INXS deres eget show på selvsamme berømte spillested overfor en udsolgt tilskuerskare bestående af 73.791 begejstrede fans. Begivenheden, som blev kaldt for ?Summer XS?, blev foreviggjort i den storsælgende koncertfilm ?Live Baby Live?, instrueret af David Mallet. 28 år senere er filmen omhyggeligt blevet restaureret over en seks måneder lang periode fra det originale 35mm negativ til 4K Ultra HD! ?INXS: LIVE BABY LIVE? bliver nu præsenteret i storslået widescreen, skabt ved at gå filmen igennem billede for billede og re-komponere hvert eneste af dem for at få det bedste ud af dem. Til at ledsage denne utrolige visuelle opgradering har vi lyden, som nu for første gang bliver præsenteret i fuld Dolby Atmos (og 5.1 surround sound), skabt af bandets Executive Music Producer, Giles Martin, i Abbey Road Studierne i London. Udover al det afslørede restaurerings-processen en ?tabt? sang, som ikke var med i filmens originale udgivelse - nemlig ?Lately? fra ?X?-albummet. Den er nu tilbage på sin retmæssige plads i koncertens set-liste. Du får: Billet til koncertfilmen "INXS: Live Baby Live at Wembley Stadium 1991 (u/undertekster) - inkl. en kølig Tuborg RÅ Ønskes der billetter til forestillingen i København d. 27. november 2019 kl. 18.30 klik på "Find billetter". Ønskes der billetter til en af de øvrige forestillinger, finder du billetter på nedenstående links: CinemaxX Odense Find billetter til CinemaxX Odense onsdag den 27 november kl. 18.30 her CinemaxX Aarhus Find billetter til CinemaxX Aarhus onsdag den 27. november kl. 18.30 her Detaljer: Original title: INXS: Live Baby Live at Wembley Stadium 1991 Genre: Koncertfilm Længde: 1:38 Vigtig information: Billetten er gyldig til koncertfilmen d. 27. november 2019 kl. 18.30. Samarbejdspartneren er CinemaxX. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse. Lively by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til: CinemaxX Kalvebod Brygge 57 1560 København V www.kino.dk

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Kinky Boots The Musical

Odense: CinemaxX

Musicalen, som har sange af Grammy og Tony-prisvindende popikon, Cindy Lauper, libretto af den legendariske Broadway-dramatiker, Harvey Fierstein og instruktion og koreografi af Jerry Mitchell (Legally Blonde, Hairspray), er baseret på filmen skrevet af Geoff Deane og Tim Firth.
"4. og 9. feb. Du får 1 billet til filmforestillingen Kinky Boots." - all2day
 
 
tilbuds-billede

Kinky Boots The Musical

København: CinemaxX

Musicalen, som har sange af Grammy og Tony-prisvindende popikon, Cindy Lauper, libretto af den legendariske Broadway-dramatiker, Harvey Fierstein og instruktion og koreografi af Jerry Mitchell (Legally Blonde, Hairspray), er baseret på filmen skrevet af Geoff Deane og Tim Firth.
" 4. og 9. feb. Du får 1 billet til filmforestillingen Kinky Boots." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 100,-
værdi:
265,-
rabat 62%
Gå til tilbud Læs mere mere

Koncert med JEPPESEN

Aabenraa: Gazzværket

Du får:
- 1 stk. billet til koncerten med JEPPESEN
- 1 drinkbillet til en værdi á 50 kr.
"Gælder 21. jan. kl. 20:00. Dørene åbner kl. 19." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk dealhunter tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide