Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Dufte fra Hugo Boss til ham og hende

tilbuds-billede
399,-
Ikke aktivt

Deal fra 26/9-2019

100 ml

Hugo Boss - The Scent for Her Eau de Parfum, 100 ml: 599,-
Hugo Boss - Bottled For Men Eau de Toilette, 100 ml: 399,-

Udbyder

Tilbudet er fundet hos dluxe

Levering: 29,-.
 
Se alle Hugo Boss parfume deals

Yderligere beskrivelse

Duften af den forførende kvinde og den ambitiøse mand Gør dig selv uimodståelig med en af Hugo Boss' ikoniske dufte - Hugo Boss The Scent for Her eller Hugo Boss Bottled For Men. Hugo Boss, The Scent for Her er til kvinden, der vil forføre. Duften er intens, men samtidig elegant og varm. Med noter af honningfersken, fresia, osmanthusblomst og kakao bringer den kvinden og manden tættere sammen gennem en gådefuld og vanedannende tiltrækning. Hugo Boss, BOSS Bottled er til manden, der er er ambitiøs, konkurrenceminded og forudbestemt til succes. BOSS Bottled er en ikonisk klassiker. Den kombinerer elegance og stil i en perfekt blanding, og er udviklet til den moderne mand. Duften er dynamisk, med friske og sensuelle noter. Forny dine daglige muligheder med denne tidløse klassiker. Vælg mellem: Hugo Boss - The Scent for Her Eau de Parfum, 100mlNormalpris: 736 kr. // D'luxepris: 599 kr. Hugo Boss - Bottled For Men Eau de Toilette, 100mlNormalpris: 560 kr. // D'luxepris: 399 kr. Det skal du huske: Fragt på 29 kr. pr. ordre pålægges i betalingsmodulet. Produktet sendes senest i uge 42. Er produktet ikke afhentet inden 14 dage, skal du selv betale for ekstra forsendelse. Generel info: Når du har gennemført købet, modtager du en kvittering på dit køb, som gælder som værdibevis. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det. Værdibeviset indløses automatisk umiddelbart efter gennemførelsen, og produktet leveres i henhold til gældende leveringsinformationer. Du skal derfor ikke foretage dig yderligere, men blot afvente dit produkt. Ved køb af denne deal accepterer du, at varen forudbetales, og ved levering betragtes dealen som indløst. Hvis du har fortrudt dit køb, inden produktet er leveret, skal du blot undlade at modtage den, så vil pakken blive sendt retur til leverandøren uden ekstra omkostninger. Hvis produktet skal returneres til leverandøren efter modtagelse, får du ikke tilbagebetalt dine fragtomkostninger for dit køb, og du skal selv betale for fragtomkostningerne ved returnering og ombytning. Samarbejdspartneren er Nordic Publisher Group Aps. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. D'luxe by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. D'luxe by Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til: Nordic Publisher Group Aps[email protected]CVR nr. DK36435844

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 175,-
værdi:
425,-
rabat 59%
Gå til tilbud Læs mere mere

Calvin Klein - Eternity

30 ml.

Duften er sammensat af frisk citrus, bløde grønne noter og en hel buket af blomster, blandt andet violet, jasmin, rose og morgenfrue. Duften beskrives som intens og fuld af karakter.
"Gratis levering" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 80,-
værdi:
162,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ædelstens roll-on flasker

Healing og energi på flaske

Hver flaske er halvfyldt med ædelstene og de leveres med en matchende ægte ædelstens roll-on top. Du kan på den måde blande dine egne æteriske olier og som du kan bruge igen og igen.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 129,-
værdi:
299,-
rabat 57%
Gå til tilbud Læs mere mere

5-i-1-trimmer til kvinder

Skånsom og præcis hårfjerning

5-i-1-trimmeren fjerner hurtigt og omhyggeligt uønsket hår på ansigtets følsomme hud samt i bikinilinjen. Med de forskellige dyser kan du med perfekt nøjagtighed fjerne uønsket hår, og de er bl.a. ideelle til korrektion af dine øjenbryn.
"Gratis levering. 1 x AA batteri (ikke inkluderet)." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide