Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Lifa Living-luksustæpper

tilbuds-billede
355,-
Ikke aktivt

Deal fra 25/9-2019

Gjort i Bomuldschenille

Tæpperne er af modellen Medaillon, som er lavet i kvalitetsmaterialet bomuldschenille, som er en fin kombination af 70% polyester og 30% bomuld. Materialet har en tykkelse på omkring 10 mm.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos dluxe

Levering: 75,-. Prisen er for et tæppe med målene 80 x 150 cm.
 
Se alle Tæppe deals

Yderligere beskrivelse

Er du på udkig efter et ekstra "touch" af blødhed i dit hjem? Lifa Livings bomuldschenilletæpper er præcis, hvad du mangler. Lukustæpperne fra Lifa Living er ekstremt elegante og stilistiske, og de er designet til at gøre et hvilket som helst rum hyggeligt og varmt - hele året rundt. Giv dit hjem et ekstra pust af komfort og atmosfære med et eller flere af disse tæpper, som kommer i flere størrelser, farver og nuancer. Hvad enten du vælger, gør du dit sted overlegent indenfor dekoration. Tæpperne er af modellen Medaillon, som er lavet i kvalitetsmaterialet bomuldschenille, som er en fin kombination af 70% polyester og 30% bomuld. Materialet har en tykkelse på omkring 10 mm. Tæpperne er samtidig nemme at rengøre. Med andre ord: Du behøver ikke specielle rengøringsprodukter for at holde dine tæpper smukke og bløde. Du skal bare støvsuge dem jævnligt eller bruge en almindelig tæpperenser. OBS: De opgjorte dimensioner kan afvige med op til 7% i forhold til deskriptionen. Vælg mellem følgende størrelser: 80 x 150 cmNormalpris: 999 kr. // D'luxe pris: 355 kr. 140 x 200 cmNormalpris: 1.499 kr. // D'luxe pris: 739 kr. 160 x 230 cmNormalpris: 1.899 kr. // D'luxe pris: 935 kr. Vælg mellem følgende farver: Azurblå Azurblå/Grå Sort/Grå Det skal du huske: Fragt på 75 kr. pr. stk. pålægges i betalingsmodulet. Produktet sendes senest i uge 40. Er produktet ikke afhentet inden 14 dage, skal du selv betale for ekstra forsendelse. Generel info: Når du har gennemført købet, modtager du en kvittering på dit køb, som gælder som værdibevis. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det. Værdibeviset indløses automatisk umiddelbart efter gennemførelsen, og produktet leveres i henhold til gældende leveringsinformationer. Du skal derfor ikke foretage dig yderligere, men blot afvente dit produkt. Ved køb af denne deal accepterer du, at varen forudbetales, og ved levering betragtes dealen som indløst. Hvis du har fortrudt dit køb, inden produktet er leveret, skal du blot undlade at modtage den, så vil pakken blive sendt retur til leverandøren uden ekstra omkostninger. Hvis produktet skal returneres til leverandøren efter modtagelse, får du ikke tilbagebetalt dine fragtomkostninger for dit køb, og du skal selv betale for fragtomkostningerne ved returnering og ombytning. Samarbejdspartneren er Mascot Online. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til: Sweet Media Group ApSE-mail: [email protected]Tlf.: 82820004CVR: 40066284

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 999,-
værdi:
1999,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Tæppe i 100% ren Nepal uld

Blå/grå i farven og 100 x 70 cm.

Virkeligt smukt, elegant og tidløst håndlavet tæppe i 100% bæredygtigt ren ECO-Friendly certificeret uld – et gennemarbejdet stykke kvalitetstæppe til det moderne, Nordiske hjem. Tæppet produceret på et lille værksted i Nepal, og filtret i hånden og omhyggeligt syet sammen.
 
tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
239,-
rabat 63%
Gå til tilbud Læs mere mere

Rundt Vortex-illusionstæppe

100 cm i diameter

Du vil elske at have denne gadget af et tæppe i dit hjem, god ide til stuen, gangen eller børneværelset. Tæppet er virkelig nemt at vedligeholde, da det er lavet med materiale af bedste kvalitet og med stærke syninger, der gør du her har et sjovt tæppe i mange år frem.
"Levering: Pris afhænger af samlet køb. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
699,-
rabat 57%
Gå til tilbud Læs mere mere

Uldtæppe fra Nepal

1 x 1 meter

- Lækre tæpper i 100% uld fra Nepal
- Fås i farverne: Råhvid, lyserød, lysegrå og mørkegrå
" Pris afhænger af køb." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide