Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Cocktail-tilbehør

tilbuds-billede
99,-
Ikke aktivt
værdi:
199,-,-
50%

Deal fra 8/10-2019

Fra Frederik Bagger

Elegant og klassisk strainer fra Frederik Baggers Crispy Shine-kollektion. Brug den når du serverer flotte drinks, og imponer dine gæster.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Whatelse

Levering: 45,- (gratis ved samlet køb over 1.000,-).
 
Se alle Cocktailtilbehør deals

Yderligere beskrivelse

Klassisk strainer fra Frederik Baggers Crispy Shine-serie, som vil tage dine drinks til nye højder. Brug den bl.a. til at nedkøle dine drinks uden store klodsede isterninger i din drink. Kombinér den med shakeren fra samme serie, og oplev en verden til forskel når du laver drinks. Frederik BaggerFrederik Bagger står bag brandet af samme navn, og er søn af den verdensberømte designer Erik Bagger. Frederik har altid været meget kreativ og begyndte i en tidlig alder at interessere sig for design og tegne sine egne skitser. Hans kærlighed til dansk, æstetisk, gode materialer og solidt håndværk er grundstenene i hans designs. Frederik Bagger har forfulgt sin drøm og vision om at skabe et brand, der er anerkedt og populært i hele skandinavien. Produktspecifikationer:Mærke: Frederik BaggerModel: Crispy Shine Type: StrainerMateriale: Rustfrit stålMål: Højde: 20,1 cm Detaljer: Tåler opvaskemaskineFDA godkendt Normalpris: kr. 199,- / Kampagnepris: kr. 99,- Klassisk strainer fra Frederik Baggers Crispy Shine-serie, som vil tage dine drinks til nye højder. Brug den bl.a. til at nedkøle dine drinks uden store klodsede isterninger i din drink. Kombinér den med shakeren fra samme serie, og oplev en verden til forskel når du laver drinks. Frederik Bagger Frederik Bagger står bag brandet af samme navn, og er søn af den verdensberømte designer Erik Bagger. Frederik har altid været meget kreativ og begyndte i en tidlig alder at interessere sig for design og tegne sine egne skitser. Hans kærlighed til dansk, æstetisk, gode materialer og solidt håndværk er grundstenene i hans designs. Frederik Bagger har forfulgt sin drøm og vision om at skabe et brand, der er anerkedt og populært i hele skandinavien. Produktspecifikationer: Mærke: Frederik Bagger Model: Crispy Shine Type: Strainer Materiale: Rustfrit stål Mål: Højde: 20,1 cm Detaljer: Tåler opvaskemaskine FDA godkendt Normalpris: kr. 199,- / Kampagnepris: kr. 99,-

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 139,-
værdi:
199,-
rabat 30%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart digital måleske

Med 3 målehoveder

Den digitale måleske bruges til at måle forskellige ting. Du kan veje medicin, krydderier, mængden af olie til madlavningen, samt meget andet.
" Gratis levering. Batterier medfølger ikke." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
499,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Eksklusivt grillsæt

Med opbevaringskasse

Alle sættets dele er lavet af kraftigt rustfrit stål, med træhåndtag. Sættet består af 10 dele inkl. en bæretaske med en længde på ca. 40 cm.
" Gratis levering. Fås også hos dealsales." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
199,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Opbevaringshylde

Fås i 4 forskellige farver

Hylden er selvhængende og super nem at sætte op. Den monteres med det medfølgende monteringstape - det er overhovedet ikke nødvendigt med boremaskine og skruer. Jo nemmere, jo bedre!
"Gratis levering. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide