LED-lysgardin

tilbuds-billede
139,-
Gå til tilbud
værdi:
249,-,-
44%

Deal fra 19/10-2019

Vandtæt

Lysgardinet er 3,5 meter langt og har 16 små lysdryp, der hænger smuk på lysgardinet. Lysgardinet tilsluttes blot en stikkontakt og kan kobles med andre lyskæder. Manual på engelsk medfølger.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering.
 
Se alle led-lysgardin deals

Yderligere beskrivelse

Lysgardin med 16 lysdryp der tilsluttes stikkontakt. Lysgardinet er en smuk tilføjelse til din julesamling.Lysgardin i varmt eller hvidt lys Julestemningen bliver helt optimal med dette smukke lysgardin! Lysgardinet er 3,5 meter langt og har en hel 16 små lysdryp der hænger smuk på lysgardinet. Lysgardinet tilsluttes blot en stikkontakt og kan kobles med andre lyskæder. Manual på engelsk medfølger. Begrænset lager haves. DET FÅR DU: Lysgardin på 3,5 meter i varmt eller hvidt lys DEALPRIS 139 kr. inkl. levering Normalpris 249 kr. inkl. levering Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Ekstra information

Prisen er inkl. levering med DAO til den adresse du har oplyst i købsprocessen VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: LEVERING MAX 12 HVERDAGE Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail salg@shoppio.dk Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm) Shoppio.dkhttp://www.shoppio.dkVirkelyst 13B 9400 Nørresundby

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
1449,-
rabat 66%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart robothund med trådløs fjernbetjening

Vælg mellem farverne hvid og pink

Hunden kan styres med den medfølgende fjernbetjening der har en rækkevidde på cirka 20 meter. Den har et indbygget genopladeligt batteri der oplades via det medfølgende USB-kabel. Driftstiden er på cirka 30-35 minutter.
" Levering: 39,-. Før set til 609,- hos andre deal sider som tilbudibyen" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 479,-
værdi:
1179,-
rabat 59%
Gå til tilbud Læs mere mere

3-i-1 robotstøvsuger

Køretid: 100 minutter

Den støjsvage robotstøvsuger kan anvendes på både hårde gulve og korthårede tæpper, og den har en sugekraft på hele 1800 Pa, så den nemt rengør gulvet for støv, hår og andet snavs. Støvsugeren har tre smarte funktioner, så du kan vælge om den skal feje, støvsuge eller vaske gulvet.
" Levering: 49,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
199,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lyskæde med små stjerner

Gør julen ekstra hyggelig

Lyskæden kan hænges op, men kan også bruges til dekoration rundt omkring i hjemmet. Lyskæden forsynes med strøm ved stikkontakt.
"Gratis levering. Prisen er for 2 meter." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal forbyen Winefamily dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide